Hozzászólás ideje: Csütörtök 12:204 napja 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Ezra Thrawn rombolójáról szökött, így elvileg tudhatják. Az a kérdés mikor lépett le onnan.Nem biztos, hogy tartósan a Dathomiron marad. Pont azért, mert Ezra lelépett. Az azért feltűnt nekik, hogy Baylanék kompja felszállt a hangárból és eltűnt a hiperűr mélyén. Gondolhatták, hogy nem egy random rohamosztagos sietett vele haza az asszonyhoz vagy férjúrhoz, bármilyen sürgető is lehet már az ügy. Szóval szerintem logikus lenne Thrawn-tól, hogy miután lerakták a boszikat, a Chimaerát átviszi valamilyen másik rendszerbe, mondjuk oda, ahol Pallaeon állomásozik, bárhol is legyen az. Sőt ez talán már azért is lenne célszerű, mert így egyrészt azonnal felveheti a kapcsolatot a többi birodalmi frakcióval, plusz esélyes, hogy Pallaeonnál egy nagyobb erő lehet, amire a főadmirálisnak égető szüksége lehet. (Meg nyilván Huxnál is, de az már a korai Első Rend az Ismeretlen Régiókban, viszont oda szerintem a film, de még talán az Ahsoka s2 sem megy el.) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Amennyiben ez lesz a legfrissebb mű az ÚK vonalon, húznám is a szám ha ezt a szálat kihagynák.Én is. Igazából a The Mandalorian and Grogu pont azért érdekel, mert ez lesz az első eset, hogy mozifilmen láthatjuk a még funkcionáló új Köztársaságot. Nem a végóráit érintőlegesen, hanem akkor, amikor még ereje teljében van és olyanok szerepelnek a moziban, akik benne élnek, dolgoznak. Az adelphi bázison szolgáló katonák az új Köztársaság hivatásosai, nem egy magánpénzből összeállított, illegális ellenálló banda. Ward ezredes a az Új Köztársasági Védelmi Erő tisztje, nem egy önjelölt tábornok. Már ez nagy különbségeket hozhat a világ ábrázolásában.És mivel az ÚK jelenleg legfontosabb eseménye az, hogy a Peremvidéken kezdenek megerősödni a birodalmi frakciók és a visszatérő Thrawn össze is ránthatja őket egyetlen egységgé (legalábbis a külső szemlélők számára is, mert mint tudjuk, már rég egységként dolgoznak), így kihagyni ebből a filmből ezt a szálat kábé olyan lenne, mintha Tarkin kimaradt volna a Rogue One-ból vagy Krennic, esetleg Bail az Andorból. Amúgy az én elképzelésem jelenleg az, hogy Ward pont azért állítja rá a birodalmi hadurakra Djarint, mert így akarják megelőzni, hogy Thrawn összerántsa a különböző birodalmi maradványokat egyetlen hadsereggé. És ez egy jó kapcsolódási pont lenne az Ahsoka s2-höz. Szerkesztve: Csütörtök 13:224 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Csütörtök 12:574 napja 13 perccel korábban, Dzséjt írta:És mivel az ÚK jelenleg legfontosabb eseménye az, hogy a Peremvidéken kezdenek megerősödni a birodalmi frakciók és a visszatérő Thrawn össze is ránthatja őket egyetlen egységgéIgen, ez a valószínűbb. Thrawn kipakolta az Éjnővéreket és ment az Árnyéktanácshoz, akik már epedve várták (kivéve Gideon). Így már hihető az egyik spot végén kiírt "save the galaxy" frázis.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:013 napja Május 19-én a Fortnite Watch Party szigetén lehetőség nyílik egy 10 perces betekintőre a filmből (plusz egy Favreau köszöntő), majd május 26-án meglehet tekinteni egy kérdezz-feleleket Jon Favreauval a filmmel kapcsolatban.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:073 napja Azért remélem, hogy az ep9-cel ellentétben itt nem lesz olyan, hogy a film szempontjából fontos és hatásos elemet csak ezen az interkatív reklámfelületen osztanak meg.
Hozzászólás ideje: Péntek 06:323 napja Az egyik kikerült Lego szett alapján betartják az Utóhatás egy elejtett mondatát Embóhoz köthetően:SpoilerEmbo új kutyát tart számon a filmben, akit Keibunak hívnak.Marrok sorsát az Utóhatásban tudjuk meg: ott kiderül, hogy a kyuzoi fejvadász elvesztette a kutyáját valamikor a Jakkui csata előtt.Közben Madridban bemutattak 27 percnyi anyagot a filmből. Szerkesztve: Péntek 06:343 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Péntek 06:363 napja Az utóhatásban szó volt Embóról? Wow! 4 perccel korábban, Bence1997 írta:Közben Madridban bemutattak 27 percnyi anyagot a filmből.Véleményt is jó lenne olvasni róla, főleg, hogy rajongók látták.
Hozzászólás ideje: Péntek 06:503 napja Eddig két véleményt láttam X-en, azok pozitívak voltak, tetszett nekik amit láttak. De ennél többet nem láttam.
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Valaki redditen azt írta, hogy felkerült a Disney+-ra egy special look a filmből, a nyitószöveggel és a film elején lévő akció utolsó perceivel. A kommentek alapján (az ipse keleten lakik) ez május 4-én kerül fel az applikációra, szóval bő 6 óra és megtekinthetjük mi is. Van is egy kép róla: Szerkesztve: 22 órával korábban22 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 21 órával korábban21 órája Én biztos nem nézem meg. Sőt már egy ideje spotokat sem nézek. Már leállítottam az audiovizuális marketinget, hogy ne spekuláljak előre, meg ne égjenek a jelenetek már előre a fejemben. Majd a moziban rájuk csodálkozom. (Amúgy minden filmnél ezt csinálom, a megjelenés hónapjában leállok a trailerekkel, spotokkal, behind the scene cuccokkal, stb.)
Hozzászólás ideje: 21 órával korábban21 órája Viszont annál izgatottabban fogom olvasni a fórumtársak spoilermentes beszámolóját. Már ha nálunk is megjelenik ez a betekintés.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Megnéztem. Minden egyes másodpercért oda voltam. Megerösitett benne hogy ez elsőosztályu SW lesz, amit óriási lesz látni a nagyvásznon
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Biztos jó lesz a WOM, akkor pedig kellemes meglepetést is okozhat a pénztáraknál.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Teljesen új jelenetek, vagy olyan amit már láttunk korábban?
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Aki sejti, hogy mivel kezdődik a film az előzetesek alapján, annak az utolsó kb. 3 percét kapjuk meg. Amúgy egy-két új jelenet volt benne, de többnyire a látott dolgokat kaptuk meg.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Egy-két bevillanás volt már az elözetesekben de túlnyomórészt teljesen új jelenetek vannak benne.
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Nem bírtam ki és én is megnéztem. Nagyon jó móka lesz ez. Plusz van még három kisfilm is a mozifilmhez kapcsolódóan. Bár nem hosszúak, jellemzően 2 percesek, de ettől függetlenül érdemes őket megnézni. Szerkesztve: 3 órával korábban3 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 3 perccel korábban3 perce Gyerekek Sigourney Weaver, nem hiszem el!! 1997-ben már aggódtam a kora miatt az Alien 4 premierjén! Erre 29 évvel később Star Warsban láthatom és jól áll neki.A special looks és a mini doksik is nagyon felültettek a hype-vonatra. Én imádni fogom ezt a filmet!
Hozzászólás ideje: 1 perccel korábban1 perce 1 perccel korábban, csoli1138 írta:A special looks és a mini doksik is nagyon felültettek a hype-vonatra.Ugye milyen jók? Főleg a speciál.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.