Hozzászólás ideje: Szombat 15:195 napja Na lement a Disney panelja, ahol valóban volt szó a Mandiról, ám csupán a Japánban bemutatott előzetest adták le újra. Ezen kívül még a jövő hónapban érkező Lego különkiadásból mutattak egy jelenetet és ennyi volt a Lucasfilm része (a többi stúdió se vitte amúgy túlzásba).
Hozzászólás ideje: Vasárnap 22:443 napja Valaki úgy gondolta, hogy a Celebrationön levetített előzetes egyes jeleneteit és bts képeit feljavítja és megosztja a néppel. A képek alább láthatóak:szerk.: kiegészítettem még pár képpel. Az említett képek Szerkesztve: Hétfő 08:313 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Hétfő 04:313 napja Baromi jól néznek ki. Amúgy ebben a topikban nem szükséges a spoiler kapcsoló, hisz benne van a nevében is hogy spoileres.
Hozzászólás ideje: Hétfő 07:053 napja Nagyon tetszenek! Jól jönne már egy előzetes a földi halandóknak is!
Hozzászólás ideje: Hétfő 08:343 napja Oké, akkor láthatóvá tettem őket. Ody-val egyetértve, én is november-december körül tudom elképzelni, hogy valami anyagot kiadjanak. Ha nagyon optimista vagyok, akkor azt mondom, hogy jövő hónap végefelé lehet valami. Mondjuk egy újabb focimeccsen, október 20-án, hétfőn.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.