Hozzászólás ideje: 2024. Május 12.1 éve Új spot új jelenetekkel! Spoiler Az ikertesós pletyka egyre igazabbnak tűnik Szerkesztve: 2024. Május 12.1 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2024. Május 12.1 éve Isteni! Ahogy aktiválja a kardját a sith az hatalmas! Yord.... Szerkesztve: 2024. Május 12.1 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2024. Május 12.1 éve Először nem vettem észre de úgy tűnik már a földön fekszik szegény
Hozzászólás ideje: 2024. Május 12.1 éve Szerző Aztaleborultszivarvégitneki!!! Spoiler Szerintem is kezd az ikertesós történet igaznak tűnni. A ruházata is teljesen más, megegyezik a poszter bal oldalán lévő Amandlával, míg a jobb oldali minden bizonnyal a sötét tesó lesz, aki igazából intézi ezeket a dolgokat. Mondjuk az első rész érdekes lehet, mert a kedves Disney elspoilerezte korábban, hogy Solék az első részben lesznek a havas bolygón. Ezek szerint az Indara vs. Mae harc az epizód elején foglal majd helyet?
Hozzászólás ideje: 2024. Május 12.1 éve 5 perccel korábban, Yoda József írta: Először nem vettem észre de úgy tűnik már a földön fekszik szegény Bizony, és ez aggasztó!
Hozzászólás ideje: 2024. Május 12.1 éve Szerző Érdekes változtatás. Előzetes: TV-spot: Picit furának is éreztem, hogy látszólag nappal/alkony tájban harcol Mae(?) és Indara, majd full sötétben hagyja el a tetthelyet. Továbbá ja, Indara elhalálozása kvázi borítékolható így (kivéve, ha Leslye játszik velünk. ).
Hozzászólás ideje: 2024. Május 12.1 éve Mi van, ha a fölső kép egyfajta látomás, valaki épp "visszanézi" az eseményeket (ezért ilyen "színtelen" a világ), hasonló pszichometriai képességgel, mint ami Cal Kestisnek vagy Quinlan Vos-nak is van? Persze lehet csak simán az van, hogy az előzetesbe bekerültek végül nem felhasznált jelenetek
Hozzászólás ideje: 2024. Május 13.1 éve Nappal-éjjel, köpeny a földön-nincs köpeny a földön. Ugratnak minket! "Érzek valamit..Valamit amit nem éreztem mióta..."
Hozzászólás ideje: 2024. Május 16.1 éve Szerző Mit ne mondjak, elfogott egy kis anime-érzés, ahogy meghallottam, miképp beszélnek.
Hozzászólás ideje: 2024. Május 18.1 éve Szerző Itt is van yt verzióban a fentebbi videócska. Khm... Osha??? Spoiler Ő lenne Mae tesója? A múltbéli szál pedig egyre érdekesebb! Szerkesztve: 2024. Május 18.1 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2024. Május 18.1 éve Szerző Oké, úgy néz ki, hogy a Lucasfilm intézkedett, mert a feliratot eltávolították itt is, meg más helyeken is. Szerintem titkolni akarják a dolgot. Hát, lebuktak.
Hozzászólás ideje: 2024. Május 21.1 éve 2024. 05. 19. - 10:09, Ody Mandrell írta: Az a fénykard-lasszó nagyon frankón néz ki. Olvastam valahol, hogy ki is csapta a biztit sokaknál...
Hozzászólás ideje: 2024. Május 21.1 éve Ez már nem hír, és igazából nem is érdekel. Szerkesztve: 2024. Május 21.1 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2024. Május 21.1 éve Nálam is kicsapta, mert túltöltődtek a várakozó rendszereim! Végre ez is megtörténik!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.