Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 11. Hozzászólás ideje: Május 11. (szerkesztve) Szerkesztve: Május 11. - Ody Mandrell 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. (szerkesztve) Új spot új jelenetekkel! Spoiler Az ikertesós pletyka egyre igazabbnak tűnik Szerkesztve: Május 12. - Yoda József 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. (szerkesztve) Isteni! Ahogy aktiválja a kardját a sith az hatalmas! Yord.... Szerkesztve: Május 12. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. Először nem vettem észre de úgy tűnik már a földön fekszik szegény Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 12. Szerző Hozzászólás ideje: Május 12. Aztaleborultszivarvégitneki!!! Spoiler Szerintem is kezd az ikertesós történet igaznak tűnni. A ruházata is teljesen más, megegyezik a poszter bal oldalán lévő Amandlával, míg a jobb oldali minden bizonnyal a sötét tesó lesz, aki igazából intézi ezeket a dolgokat. Mondjuk az első rész érdekes lehet, mert a kedves Disney elspoilerezte korábban, hogy Solék az első részben lesznek a havas bolygón. Ezek szerint az Indara vs. Mae harc az epizód elején foglal majd helyet? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Először nem vettem észre de úgy tűnik már a földön fekszik szegény Bizony, és ez aggasztó! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 12. Szerző Hozzászólás ideje: Május 12. Érdekes változtatás. Előzetes: TV-spot: Picit furának is éreztem, hogy látszólag nappal/alkony tájban harcol Mae(?) és Indara, majd full sötétben hagyja el a tetthelyet. Továbbá ja, Indara elhalálozása kvázi borítékolható így (kivéve, ha Leslye játszik velünk. ). Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. Mi van, ha a fölső kép egyfajta látomás, valaki épp "visszanézi" az eseményeket (ezért ilyen "színtelen" a világ), hasonló pszichometriai képességgel, mint ami Cal Kestisnek vagy Quinlan Vos-nak is van? Persze lehet csak simán az van, hogy az előzetesbe bekerültek végül nem felhasznált jelenetek Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 13. Hozzászólás ideje: Május 13. Nappal-éjjel, köpeny a földön-nincs köpeny a földön. Ugratnak minket! "Érzek valamit..Valamit amit nem éreztem mióta..." Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 16. Szerző Hozzászólás ideje: Május 16. Mit ne mondjak, elfogott egy kis anime-érzés, ahogy meghallottam, miképp beszélnek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: Május 17. Új Tv-spot, egy-két új jelenettel. 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Május 18. Hozzászólás ideje: Május 18. Új videó, szinte csak új jelenet, Vern akcióban, omgomgomg! 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 18. Hozzászólás ideje: Május 18. Ez egyre jobban néz ki. 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Május 18. Hozzászólás ideje: Május 18. 6 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kb. én is így néztem meg Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: Május 18. (szerkesztve) Itt is van yt verzióban a fentebbi videócska. Khm... Osha??? Spoiler Ő lenne Mae tesója? A múltbéli szál pedig egyre érdekesebb! Szerkesztve: Május 18. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: Május 18. Oké, úgy néz ki, hogy a Lucasfilm intézkedett, mert a feliratot eltávolították itt is, meg más helyeken is. Szerintem titkolni akarják a dolgot. Hát, lebuktak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 19. Hozzászólás ideje: Május 19. Az a fénykard-lasszó nagyon frankón néz ki. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Május 21. Hozzászólás ideje: Május 21. 2024. 05. 19. - 10:09, Ody Mandrell írta: Az a fénykard-lasszó nagyon frankón néz ki. Olvastam valahol, hogy ki is csapta a biztit sokaknál... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 21. Hozzászólás ideje: Május 21. (szerkesztve) Ez már nem hír, és igazából nem is érdekel. Szerkesztve: Május 21. - Ody Mandrell 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 21. Hozzászólás ideje: Május 21. Nálam is kicsapta, mert túltöltődtek a várakozó rendszereim! Végre ez is megtörténik! 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: Május 22. 2 hét és nézhetjük! 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 22. Hozzászólás ideje: Május 22. Új spot, új jelenetekkel! 2 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.