Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 10. Hozzászólás ideje: Október 10. (szerkesztve) Esélyes, hogy kedvenc lesz, már az előzetesben is kellően rémisztő volt. Az a captain lehet százados is, de én inkább kapitányra tippelek. Szerintetek? Szerkesztve: Október 10. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 10. Hozzászólás ideje: Október 10. Mivel ez egy kalózsztori, így szerintem is a kapitány az esélyes. Legalábbis kétlem, hogy ez a jóvágású fiatalember szárazföldi harcipatkány vagy flyboy lenne. De tündéri a mosolya, olyan "gyere, had tépjem ki a gigádat" érzést kelt az emberben. Ha ez a kapitány szembe jönne velem a hiperűr-úton, tuti átmennék a szomszéd rendszerbe. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: Október 10. Remélem megismerjük az apját is: Te is fiam Brutus. 7 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 11. Hozzászólás ideje: Október 11. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remélem megismerjük az apját is: Te is fiam Brutus. Szerintem ő csakis Ca Esar lehet a hírhedt kalózCsászár 3 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: November 5. Hozzászólás ideje: November 5. 2024. 10. 10. - 17:40, Nute Gunray írta: Ő egy shistavanen? Valószínűleg igen, de még nem erősítették meg. Ugye van egy másik nagyon hasonló faj a defel is. Itt próbáltunk ennek utána járni. https://rebo.hu/2024/09/19/brutus-farkasember-kobor-alakulat-star-wars/ 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.