Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 10. Hozzászólás ideje: Október 10. (szerkesztve) Esélyes, hogy kedvenc lesz, már az előzetesben is kellően rémisztő volt. Az a captain lehet százados is, de én inkább kapitányra tippelek. Szerintetek? Szerkesztve: Október 10. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Október 10. Hozzászólás ideje: Október 10. Mivel ez egy kalózsztori, így szerintem is a kapitány az esélyes. Legalábbis kétlem, hogy ez a jóvágású fiatalember szárazföldi harcipatkány vagy flyboy lenne. De tündéri a mosolya, olyan "gyere, had tépjem ki a gigádat" érzést kelt az emberben. Ha ez a kapitány szembe jönne velem a hiperűr-úton, tuti átmennék a szomszéd rendszerbe. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: Október 10. Remélem megismerjük az apját is: Te is fiam Brutus. 7 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Október 11. Hozzászólás ideje: Október 11. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Remélem megismerjük az apját is: Te is fiam Brutus. Szerintem ő csakis Ca Esar lehet a hírhedt kalózCsászár 3 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: November 5. Hozzászólás ideje: November 5. 2024. 10. 10. - 17:40, Nute Gunray írta: Ő egy shistavanen? Valószínűleg igen, de még nem erősítették meg. Ugye van egy másik nagyon hasonló faj a defel is. Itt próbáltunk ennek utána járni. https://rebo.hu/2024/09/19/brutus-farkasember-kobor-alakulat-star-wars/ 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. Ezzel a több pisztollyal a mellkasán meg az egész megjelenésével van egy Feketeszakállos érzete nálam. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: December 4. Szerző Hozzászólás ideje: December 4. Egész horrorisztikus a megjelenése, amit a mély, hörgő hangja csak jobban megtámogat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. 3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ezzel a több pisztollyal a mellkasán meg az egész megjelenésével van egy Feketeszakállos érzete nálam. Hát nem tudom... 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. Na igen, de én inkább ezekből asszociáltam : 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. Hát nekem Feketeszakállt örökre "tönkre tette" Peter Ustinov zseniális játéka és az ördögi Disney imádnivaló filmje. De amúgy ja, szerintem is ez ihlette Brutus öltözetét, meg sanszos, hogy az egész karaktert is afféle csillagközi Feketeszakállnak álmodták meg. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Hát nekem Feketeszakállt örökre "tönkre tette" Peter Ustinov zseniális játéka és az ördögi Disney imádnivaló filmje. Nekem is volt szerencsém a filmhez gyerekként többször is, meg volt videókazin, szerettem is, jó kis film, de annyira azért nem égett belém, hogy az Ő alakítása ugorjon be Feketeszakáll hallatán. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: December 4. Hozzászólás ideje: December 4. OFF Az a helyzet, hogy én szerintem a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tidesig nem is láttam Ustinovon kívül más által megformált Feketeszakállt. Vagy nem maradt meg bennem. Igazából a Pirates of the Caribbean filmekig nem igazán néztem kalózos filmeket. A kardozós, hajózós kalózok nem vonzottak soha, még LEGO-ból is csak két apró kalózos szettem van, azok is csak azért, mert az egyikhez járt cápa, a másikhoz papagály. Az űrkalózokat szerettem. ON Szóval Brutus a nekem való kalóz. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.