Ugrás a kommentre

Brutus kapitány

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Esélyes, hogy kedvenc lesz, már az előzetesben is kellően rémisztő volt. :) Az a captain lehet százados is, de én inkább kapitányra tippelek. Szerintetek?

new-skeleton-crew-character-name-reveal-

new-skeleton-crew-character-name-reveal-

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Mivel ez egy kalózsztori, így szerintem is a kapitány az esélyes. Legalábbis kétlem, hogy ez a jóvágású fiatalember szárazföldi harcipatkány vagy flyboy lenne. :) 

De tündéri a mosolya, olyan "gyere, had tépjem ki a gigádat" érzést kelt az emberben. Ha ez a kapitány szembe jönne velem a hiperűr-úton, tuti átmennék a szomszéd rendszerbe.

• 4 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Ezzel a több pisztollyal a mellkasán meg az egész megjelenésével van egy Feketeszakállos érzete nálam.

Hát nem tudom...

780x463_020818_blackbeards-ghost-50th-an

:D 

Hozzászólás ideje:

Hát nekem Feketeszakállt örökre "tönkre tette" Peter Ustinov zseniális játéka és az ördögi Disney imádnivaló filmje. :D

De amúgy ja, szerintem is ez ihlette Brutus öltözetét, meg sanszos, hogy az egész karaktert is afféle csillagközi Feketeszakállnak álmodták meg.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Hát nekem Feketeszakállt örökre "tönkre tette" Peter Ustinov zseniális játéka és az ördögi Disney imádnivaló filmje. :D

Nekem is volt szerencsém a filmhez gyerekként többször is, meg volt videókazin, szerettem is, jó kis film, de annyira azért nem égett belém, hogy az Ő alakítása ugorjon be Feketeszakáll hallatán. :D 

Hozzászólás ideje:

OFF

Az a helyzet, hogy én szerintem a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tidesig nem is láttam Ustinovon kívül más által megformált Feketeszakállt. Vagy nem maradt meg bennem. Igazából a Pirates of the Caribbean filmekig nem igazán néztem kalózos filmeket. A kardozós, hajózós kalózok nem vonzottak soha, még LEGO-ból is csak két apró kalózos szettem van, azok is csak azért, mert az egyikhez járt cápa, a másikhoz papagály. :) Az űrkalózokat szerettem.

ON

Szóval Brutus a nekem való kalóz. :D 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Jod kicsit átfazonírozta a pof*szakállát. :) 

Mondjuk egy csöppet sem sajnálom, pont olyan véget ért, amilyet érdemelt. Sok fegyver, sok izom, kevés ész.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Túlzottan elvakította a Jod iránti gyűlölete. Abban se vagyok biztos, hogy Jod megbuktatásában nem volt benne valamilyen módon. 

Biztosan benne volt, Jod mondja is rá valamikor az epizódban vagy az előzőben, hogy lázadó. 

Hozzászólás ideje:

Brutus fegyvert fogott Silvóra, fellázította ellene a bandáját és elfogatta az első részben, szóval ja, valamilyen módon benne volt. :P

De szerintem ennél többet nem kell belelátni. Ez egy tök egyszerű "a pillanat hevében" esemény volt. Hangosan tudott ugatni és egy érzelmileg felfokozott állapotban Silvo ellen tudott fordulni. De, hogy mennyire volt ő előre látó, eszes, tekintélyes vagy jó szervező, azt bizonyítja, hogy egykori kapitányát talán csak néhány órán át volt képes fogva tartani, aztán az megszökött néhány gyerek segítségével. És talán már három napig is volt kalózkapitány, amikor Silvo pofán lőtte az emberei szeme láttára. És senki még csak a kisujját sem mozdította, hogy megvédje. Hovatovább, az emberei folyamatosan Silvo irányába hajlottak már akkor is, amikor még bilincsben volt és papíron Brutus parancsolt - ám, ahogy a gyerekek között, úgy Brutus mellett is mindig az történt, amit Silvo akart. És akkro még az olyan hülyeségeit nem is vettük számba, minthogy közli Silvóval, hogy mindenképpen megöli, vagy ahelyett, hogy felküldte volna az embereit az Onyx-ra, maga sétált fel a rámpára és még hátat is fordított a hajó belsejének.

Annyi esze volt, hogy egy Silvo számára peches pillanatot kihasznált, de annyi már nem, hogy az így szerzett hatalmat tartósabb ideig fenntartsa. Nem volt se esze, se elég tekintélye ehhez. Talán egy ideig féltek tőle, mert elég marcona alak, az első részben is hatásos volt a belépője, de összességében ez a félelem édes kevés volt, amikor Silvo belelendült. Brutus egy nímand volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.