Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. Holnap jelenik meg az első szám. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 4. Hozzászólás ideje: Február 4. Remek! Beindították a hype-ot ezekkel a részletekkel. Jó lenne ha már este felkerülne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: Február 4. Van, amikor csak másnap kerül fel adott oldalakra. De szerintem ezt már holnap estefelé olvashatjuk. Számomra az idei év TOP3 legvártabb SW tartalmai között szerepel ez, szóval nagy reményeket fűzök hozzá. Az íróban eddig nem csalódtam, garancia lehet a minőségre. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Felkerült már reggel a bizonyos helyekre. Szerintem az előzetessel el is lőtték az 1. szám kapcsán a puskaport. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Pontosan hol? A readcomicon nincs még fenn. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pontosan hol? A readcomicon nincs még fenn. Spoiler https://readallcomics.com/star-wars-the-legacy-of-vader-001-2025/ SZERK: biztonság kedvéért spoilerbe tettem, mert ugye ez nem legális. Szerkesztve: Február 5. - Ody Mandrell 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Én a Spoiler https://getcomics.org/?s=star+wars oldalt szoktam használni 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) Gyorsan elolvastam. Nem volt rossz, szépek voltak a rajzok, egy-kettő igazán impozánsra sikeredett. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatódik. Elsőnek nagyon fura volt Hux viselkedése, de a végén ott volt az a Hux, akit mi is ismerünk. Vanee ha jól tudom az a személy, akit a Zsivány Egyesben is látunk. Jó volt a harc a mustafariakkal. Kyloban még mindig ég az a vágy, hogy eltöröljön mindent a múltjából és most Vaderre került a sor. Érdekes utazás lesz. Szerkesztve: Február 5. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) Bevezetésnek jó volt. Igazából arról szól amit Kylo Ren mindig is akart: eltörölni a múltat. Aztán lehet, hogy mégse ez lesz a megoldás számára. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Elsőnek nagyon fura volt Hux viselkedése, de a végén ott volt az a Hux, akit mi is ismerünk. Trónt építeni Kylonak nem az a dolog, amire Hux valaha is vágyott. Egyébként itt nem kell spoilerbe tenni a történet elemeit, mert ez a képregény saját topikja. Szerkesztve: Február 5. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Tetszett a nyitás, több szempontból is érezhető már most, hogy ez egy jó kis összekötője lesz az ep8 és ep9-nek. Itt van mindjárt Armatige Hux tábornok. Amikor Ren "megbecsült tanácsadónak" nevezi, azt hittem, hogy megfogadja mestere szavait és megpróbálja hasznos eszközként használni, ezért visszafogja magát vele. Hát tévedtem, beletelt vagy harminc másodpercbe, míg elkezdett vele szemben felsőbbrendűen viselkedni, és aztán szépen rá bízta a trónja megépítését. Hát nem is értem, Hux miért árulta el Kylo Rent. Ha most azonnal feladná magát az Ellenállásnak, tőlük is több megbecsülést kapna. Snoke újrahasznosítása már a prewiev-ban is tetszett, ez szerintem nagyon illik Kylóhoz. A fővezér az ep8 eseményei során teljesen elvesztette tanítványa tiszteletét, így nem meglepő ez a kis hullagyalázás. És Snoke egész létezésének szimbóluma ez az egész jelenet, hiszen végső soron ő eleve félredobható bábunak lett megalkotva. Aztán jött Mustafar, ahol még áll a Fortress Vader. Ez az ep9 idejére már romokban van, a filmben azért sem látni, pedig Kylo elvileg a kastély korábbi helyén mészárolja le a Winsiti alazmeceket és szerzi meg a Sith Útkeresőt. Tetszene, ha ebben a képregényben Kylo Ren végül epusztítaná a kastélyt. A másik, ami eddig nem tűnt fel, de valójában tetten érhető, az az, hogy míg az ep8-ban Kylo a múlt elpusztításáról beszél, addig az ep9-ben ezt a küldetését látványosan mellőzi: leáll Palpatine-nal, elfogadja a Sith katonákat (pedig a Sith-et külön említi is azok között, amiknek a múltba kell vesznie), az Imperial I-re gyanúsan hasonlító Xystonokat, de még a sisakját is összerakatja. Lényegében totál visszaáll a múltra, még ha részint azért is teszi ezt, hogy Sidioust felhasználva elérje saját céljait. Mégis, ez azért elég éles váltás, amire azért nem elég annyi magyarázat, hogy eltelt egy év. Ez a képregény ennek is megágyazhat. Vagy bemutatja, hogy Kylo felszámol mindent, amit akar, vagy az lesz, amit Vaneé mondott, hogy a múltját saját hatalmának tüzelésére fordítja. Az meglepett, hogy Vaneé még él. Már a Rogue One-ban sem volt épp ifjú, de láthatóan, megtalálta a módját annak, hogy becsapja a halált. Jópofa ez a fél-b'omarr szerzetes felállás. Szóval, jó nyitás volt, kíváncsian várom a folytatást.Jön Tatooine és Gardulla. Utóbbi azért sem jelentéktelen, mert nem csak a régi Hutt vezérek egyik utolsó túlélője, de ő volt Shmi és Anakin Skywalker eredeti tulajdonosa, tőle nyerte el anyát és fiát Watto. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: zóval, jó nyitás volt, kíváncsian várom a folytatást.Jön Tatooine és Gardulla. Ő ki is volt valójában? Jabba párja? Mit lehet tudni róla azon kívül, hogy az EPI után többet nem is hallottunk róla a filmek sorozatok világában. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mit lehet tudni róla azon kívül, hogy az EPI után többet nem is hallottunk róla a filmek sorozatok világában. Mii az, hogy nem hallottunk róla többet? Szerepelt a TCW-ben is, a Hutt Tanács gyűlései az ő otthonában voltak, és Maul, Savage és a Halálőrség elsőként az ő Nal Hutta-i palotájában támadta meg a Hutt Klánokat. Gardulla a Hutt Klánok egyik legnagyobb családjának feje. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Újra kellene néznem a TCW-t. Totál nem emlékszem, hogy benne lett volna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. (szerkesztve) Mondjuk nincs nagyobb szerepe, mint Jabba és Ziro kivételével a többi huttnak a sorozatban, és még a sorozat elején tűnt fel, szóval nem csoda, ha az ember elfelejti. Nem ma volt. Szerkesztve: Február 5. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Így már rémlik. Ebből főleg Mamma a hutt maradt meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 5. Hozzászólás ideje: Február 5. Rixon véleménye az első füzetről. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.