Ugrás a kommentre

SW könyvek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 16. - 15:08, Nute Gunray írta:

Most olvasom az Árulást (végre-valahára van időm), eddig talán a legjobb SW könyv, amit valaha olvastam.

aham jo konyv bizam kerdes elkezdik e folytatni

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Köszönom így már menni fog.

The Last of the Jedi : Jude Watson 10 kötetes ifjúsági sorozata. Hát, fene se tudja. Most kiadják a Dartv Vader és fia című bohém könyvecskét, úgyhogy nem tartom lehetetlennek. Rövid könyvekről van szó, de sajna elég hosszú sorozat. Lehet, hogy a hosszúsága nem fog tetszeni a kiadónak.

Lost Tribe of the Sith: erre már komolyabb esély van, mert Amarikában idén nyomtatásban is megjelent Th Collected Stories alcímmel. Egy 14 könyves csomagba simán beleférhet.

A Rebel Force tudomásom szerint egy 6 kötetes ifjúsági sorozat. Mivel ez enem olyan hosszú, ezért nem rezeg a léc annyira alatta. Talán beleférhet.

Szerkesztve: - Darth Revan9
  2012. 10. 17. - 10:26, Darth Revan9 írta:

Köszönom így már menni fog.

The Last of the Jedi : Jude Watson 10 kötetes ifjúsági sorozata. Hát, fene se tudja. Most kiadják a Dartv Vader és fia című bohém könyvecskét, úgyhogy nem tartom lehetetlennek. Rövid könyvekről van szó, de sajna elég hosszú sorozat. Lehet, hogy a hosszúsága nem fog tetszeni a kiadónak.

Lost Tribe of the Sith: erre már komolyabb esély van, mert Amarikában idén nyomtatásban is megjelent Th Collected Stories alcímmel. Egy 14 könyves csomagba simán beleférhet.

A Rebel Force tudomásom szerint egy 6 kötetes ifjúsági sorozat. Mivel ez enem olyan hosszú, ezért nem rezeg a léc annyira alatta. Talán beleférhet.

Az ejjel nagyon rakattantam a dolgokra diohelyban ez ami hianyzik nekem a sorbol a szamok az osszes konyvet jelenti

X-Wing 4

Dunkles Nest 3

Das Verhängnis der Jedi-Ritter 10

Adventures in Hyperspace 3

Rebel Force 6

Galaxy of Fear 9

Der Kopfgeldjägerkrieg 2

Dark Forces 3

Junior Jedi Knights 6

Young Jedi Knights 8

In geheimer Mission 4

Du entscheidest 5

MedStar 2

Boba Fett 6

Republic Commando 4

Coruscant Nights 4

Der letzte Jedi 10

egy nemet wikioldalon Jedipedia neytem komolyabban utanna a dolgoknak szoval 98 db konyv ezek kozzul kivancsi vagyok mi jelenik meg magyarul mert meg az iden szeretnem beszerezni a tobbit Darth Revan9 tudsz errol infot adni < elore is kosz

Szerkesztve: - Hunner
Hozzászólás ideje:

2013-ban és 2014-ben megjelenő regények:

* Timothy Zahn: Allegiance (2013-ban magyarul megjelenik)

* Karen Traviss: Republic Commando - Hard Contact (2013-ban magyarul megjelenik)

* Karen Traviss: Republic Commando - Triple Zero (2013-ban magyarul megjelenik)

* Karen Traviss: Republic Commando - True Colors (2013-ban magyarul megjelenik)

* Karen Traviss: Republic Commando - Order 66

* Karen Traviss: Imperial Commando - 501st

* Paul S. Kemp: Crosscurrent (2013-ban magyarul megjelenik)

* Paul S. Kemp: Riptide (2013-ban magyarul megjelenik)

* James Luceno: Darth Plagueis (2013-ban magyarul megjelenik)

* James Luceno: Cloak of Deception

* John Jackson Miller: Knight Errant

* Michael Reaves & Maya Kaathryn Bohnhoff: Shadow Games

* Timothy Zahn: Choices of One

* Sean Williams: The Force Unleashed II

2015-től már nem tudom mi jön, azt senki se tudja most megmondani. Bármi lehet, bármi kiamaradhat, ami a fenti listában nincs meg.

Képregénykönyvek:

The Old Republic: Fenyegető béke,

The Old Republic: The Lost Suns,

Darth Vader and the Lost Command

Képregényeknél a távoli jövőben folytatódnak a Darth Vader képregények, és elkezdik a Dark Times-t.

Hozzászólás ideje:

Nálam Paul Kemp az Árulással felkerült a képzeletbeli dobogóra, holtversenyben a 2. helyen Karpyshinnal. :) Hamarosan írok is egy kis szösszenetet a regényről. Az első helyen nálam továbbra is Luceno mester tanyázik. :D

Hozzászólás ideje:

Az időrendi sorrendben épp Kevin J Anderson Új rendjénél tartok, s már a második fejezetben meglepődtem... Valaki tud nekem mondani valamit a "Császár feltámasztásáról, illetve Luke sötét oldalon való kalandozásáról" ?

Ugyanis időrendben Thrawn utánra teszik, viszont én erről nem olvastam.. Ez hol volt? Könyv? Képregény??

Ez a történet a Dark Empire c. képregényben található. Palpatine feltámad egy új klóntestben és rövid időre visszatér, átveszi újra a hatalmat. Luke is a befolyása alá kerül. Mást nagyon én sem tudok, mert soha nem olvastam el, másrészt nem is érdekel, hiszen szerintem mérhetetlenül gagyi az egész.

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 18. - 21:45, Nute Gunray írta:

Ez a történet a Dark Empire c. képregényben található. Palpatine feltámad egy új klóntestben és rövid időre visszatér, átveszi újra a hatalmat. Luke is a befolyása alá kerül. Mást nagyon én sem tudok, mert soha nem olvastam el, másrészt nem is érdekel, hiszen szerintem mérhetetlenül gagyi az egész.

Köszi. Akkor semmi lényegesről nem maradtam le... :)

Paul S. Kemp: Árulás

Hú, nagyszerűek ezek a TOR könyvek, az Árulás még jobban bejött, mint a Végzetes Szövetség, bár utóbbi is a legjobb SW könyvek között szerepel nálam, és persze Sean Williams is kiküszöbölte a Tomboló Erővel ejtett csorbát.

Spoileres tartalom megtekintése

Mindent összevetve 9/10. Alig várom, hogy a Szukits Kemp többi regényét is kiadja. :D

Szerkesztve: - Nute Gunray
Hozzászólás ideje:

Most olvasom a Történetek Jabba palotájából c. antológiát újra, 10 év után. A sok sztori között itt is Timothy Zahn műve az, ami kilóg a többi közül, saját szereplőkkel, fajokkal stb. Zahn az SW-n belül teremtett magának egy saját univerzumot a könyveivel, novelláival.:D

Hozzászólás ideje:
  2012. 10. 23. - 9:36, ati írta:

Az Allegiance könyv miről szól? Mert a boritón ugye rohamosztagosok vannak. Han Solo és a többiek szerepelnek majd benne. Vagy csak a katonákról szól majd?

Egy csapat rohamosztagosról és Maráról, valamint a lázadókról szól. Azt hiszem, Thrawn is feltűnik benne.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.