Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Nekem is az X-szárnyú sorozat a kedvencem! Jó lenne, ha be lehetne szerezni minden részét magyarul. Amilyen dumák vannak benne XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 30. Talán a 10-es évek közepén, ha valamennyire jobb lesz a könyvpiaci helyzet, akkor a Szukits Kiadó talán kiadja. De sajnos ez nem az az éra, amikor 3-4 résznél hosszabb sorozatokba belefognak. Sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Ennyi idő alatt eredetiben is menne már, az legalább tuti, a kiadás meg messze lutri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Nem csak az X-szárnyúak, de az NJO, Dark Nest, Legacy of the Force sorozatok is így jártak. Tudom ezeket elég sok rajongói támadás érte, de azért még én kíváncsi vagyok rájuk egy kicsit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Kíváncsiság bennem is van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 31. Bennem is volt, ezért olvastam a wookie-n a történetüket. Minden kiváncsiságomat elfojtották 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 1. Nem rossz ötlet Bár engem ezekből néhány érdekel, néhány viszont nem, mivel már olvastam pár mondatot róluk Ezek alapján lehet szelektálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Nem rossz ötlet Bár engem ezekből néhány érdekel, néhány viszont nem, mivel már olvastam pár mondatot róluk Ezek alapján lehet szelektálni Én tartom azon véleményemet amit korábban is leírtam, hogy néhány mondatos tartalomból egyéb hírekből nem szabad elöre véleményt alkotni. Mindennek meg kell adni egy esélyt és utána lehet csak igazán értékelni . 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Én tartom azon véleményemet amit korábban is leírtam, hogy néhány mondatos tartalomból egyéb hírekből nem szabad elöre véleményt alkotni. Mindennek meg kell adni egy esélyt és utána lehet csak igazán értékelni . Egy történet tíz mondatban is ugyanolyan, mint ezerben. Max ezerben nagyobb szenvedés, és emiatt el sem jutsz a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Én tartom azon véleményemet amit korábban is leírtam, hogy néhány mondatos tartalomból egyéb hírekből nem szabad elöre véleményt alkotni. Mindennek meg kell adni egy esélyt és utána lehet csak igazán értékelni . Ilyen alapon minden könyvet el kéne olvasnod és minden filmet meg kéne nézned. Ez pedig ugye nem megoldható, tehát az ember szelektál valami alapján, aztán legfeljebb rosszul dönt. Engem a Thrawn-trilógia már 3 mondat után sem érdekelt. Később mégis beleolvastam az első rész elejébe, de csak megerősítettem korábbi döntésemet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Nem rossz ötlet Bár engem ezekből néhány érdekel, néhány viszont nem, mivel már olvastam pár mondatot róluk Ezek alapján lehet szelektálni Pl. az NJO-ból nagyon érdekelne a Vector Prime és a Traitor. Az előbbi Salvatore miatt, az utóbbi Stower miatt. A Legacy of the Force-ból Traviss írásai izgatnak. A Fate of the Jedi-ből pedig Christie Golden írásait olvasnám szívesen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 2. Jó hírekkel jelenkezhetek: Nemes István hamarosan állítólag hozzálát az új TCW regény a Wild Space fordításának. Reméljük még idén kihozza a Probook. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. No akkor várjuk, mert legalább egy új könyv lesz idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 3. Az ára miatt egy kicsit aggódok. Remélem nem lesz több, mint 2490 Ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Jó hír a Timothy Zahn SW könyvek kedvelőinek: Zahn új SW könyvet fog írni 2011-re. A sztori a még magyarul meg sem jelent Allegiance (Hűség) után játszódna nem sokkal. A történetben a klasszikus hősök térnek vissza: Han, Luke, Leia, Csubi és még fel fog tűnni: Mara Jade és....Thrawn admirális személyesen. A könyv 2011-es megjelenése egybeesik A Birodalom örökösei 20 éves születésnapjával. Mivel a Szukits kiadó nagyon ráált Zahn-re, így a magyar megjelenés jelen állás szerint 100%-ig borítékolható 2012 után. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Az Egmont Kiadó The Clone Wars-os szerepjáték könyvet tervez. A címe: A sorsod a kezedben van: A Jedi útja 1. Terjedelem: 160 oldal. Puhafedeles kivitel. Ára: 1699 Ft. Másik tervezett kiadványuk: A klónok háborúja nagykönyv 1. 56 oldalon keményfedelesben 2199 Ft-ért. Mindkettő megjelenése áprilisra várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Jó hír a Timothy Zahn SW könyvek kedvelőinek: Zahn új SW könyvet fog írni 2011-re. A sztori a még magyarul meg sem jelent Allegiance (Hűség) után játszódna nem sokkal. Remek, csak győzzük kivárni a megjelenést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Az Egmont Kiadó The Clone Wars-os szerepjáték könyvet tervez. A címe: A sorsod a kezedben van: A Jedi útja 1. Terjedelem: 160 oldal. Puhafedeles kivitel. Ára: 1699 Ft.Másik tervezett kiadványuk: A klónok háborúja nagykönyv 1. 56 oldalon keményfedelesben 2199 Ft-ért. Mindkettő megjelenése áprilisra várható. Ó! Érdekes. Pont most nincs lóvém, a napkban ment el egy már 4 hónapja áhítozott valamire, amiről majd lesz fotó nemsokára Mindenesetre a szerepjátékos könyv nagyon érdekel, szeretek RPG-zni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Remek, csak győzzük kivárni a megjelenést Meg aztán addig a Hűségnek is meg kéne jelennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Már rég meg akartam kérdezni... Megjelent itthon az EP2 fantasztikus gépezetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Már rég meg akartam kérdezni... Megjelent itthon az EP2 fantasztikus gépezetek? Én úgy tudom igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. kolmilan: Úgy emlékszem nincs az Ep2-ből se képes enciklopédia, sem gépezetes könyv Egmont könyvek: Star Wars - A klónok háborúja - A sorsod a kezedben van - A Jedi útja Star Wars – A klónok háborúja Nagykönyv 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. kolmilan: Úgy emlékszem nincs az Ep2-ből se képes enciklopédia, Itt van a polcomon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Itt van a polcomon. Hogy én mennyit kerestem azt a könyvet, aztán valahol olvastam, hogy nem jelent meg magyarul se az, se a gépezetes könyv. Tehát akkor mégis megjelent. Kereshetem majd megint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Hogy én mennyit kerestem azt a könyvet, aztán valahol olvastam, hogy nem jelent meg magyarul se az, se a gépezetes könyv. Tehát akkor mégis megjelent. Kereshetem majd megint Van gépezetes is, egyik barátomnál még bele is olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. (szerkesztve) Meg aztán addig a Hűségnek is meg kéne jelennie. Jah, nem ártana. Csak arra is mennyit kell még várni? Régebben mintha láttam volna Alexandrában az említett Gépezetes könyvet. De az nem most volt. Szerkesztve: 2009. Április 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Az ep2 gépezetes nem jelent meg nálunk, csak az ep4-5-6-hoz, az ep1-hez, meg az ep3-hoz. A képes enciklopédia viszont kijött mindháromhoz. Egy ideig volt róla szó, hogy az ep3 idején megjelenne az ep2 gépezetes, de végül nem lett belőle semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Az ep2 gépezetes nem jelent meg nálunk, csak az ep4-5-6-hoz, az ep1-hez, meg az ep3-hoz. A képes enciklopédia viszont kijött mindháromhoz. Egy ideig volt róla szó, hogy az ep3 idején megjelenne az ep2 gépezetes, de végül nem lett belőle semmi. Wallatosnál mintha azt olvasgattam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Jah, nem ártana. Csak arra is mennyit kell még várni? Legkorábban 2010-ben jöhet. Hacsak nem történik valami váratlan csoda... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Az ep2 gépezetes nem jelent meg nálunk, csak az ep4-5-6-hoz, az ep1-hez, meg az ep3-hoz. A képes enciklopédia viszont kijött mindháromhoz. Egy ideig volt róla szó, hogy az ep3 idején megjelenne az ep2 gépezetes, de végül nem lett belőle semmi. Ráadásul az EP3-as képes enciklopédiát James Luceno írta. Egyik kedvenc EU íróm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.