Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Részlet Paul Kemp: Crosscurrent című regényéből. http://paulskemp.livejournal.com/265166.html Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Részlet Paul Kemp: Crosscurrent című regényéből. http://paulskemp.livejournal.com/265166.html Magyarul jobb lenne... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Magyarul jobb lenne... Tényleg jobb lenne. De sajna nem valószínű, hogy valaha is lefordítják. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Tényleg jobb lenne. De sajna nem valószínű, hogy valaha is lefordítják. Ilyen hozzáállással nem is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Képzeljétek mit tudtam meg. Ha az Aquila nem ment volna tönkre 2003 karácsonyára kihozták volna Az X-szárnyúak 7. részét és A Fejvadászháborúk 2. részét. Már le volt fordítva, sőt nyomdakész állapotban volt. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Nagy kár, hogy már nem kerültek boltokba Az X-szárnyú esetén egy sztoriszálat pont lezárt volna a 7. rész. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Az is eszembe jutott, hogy talán 2005-ben ki tudták volna adni őket, de inkább hattyúdalként az EP3 regényváltozatát választották. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Pedig jobb lett volna, ha inkább amazokat adják ki, az ep3-ra úgyis akadt volna kiadó. Ezekre most nem akad. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Még van rá remény, hogy egyszer megjelennek magyarul, csak akkor már az előző részeket is ki kéne hozni újra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szerintem pont az a bibi a dologban, hogy az előzőeket is ki kéne adni hozzá, és nem biztos, hogy ezt be merik vállalni. Főleg, hogy van egy csomó új könyv is, amit ki lehet adni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ebben van valami. Pl. ott a Darth Bane, a Republic Commando.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ott vannak azok is, bár én jobban örülnék az X-szárnyúaknak Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. A Darth Bane, a Dark Rendezvous, The Force Unleashed ami érdekel most, inkább azokat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Nyugi, szerintem a te kívánságod előbb fog teljesülni Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Igen, a TFU is jöjjön csak. Szukitsék szeretnek ráakaszkodni a videójátékos könyvek platformjára is, sőt az, hogy SW még rádob egy lapáttal is, úgyhogy nagy esélyt jósolok a könyvnek, nem kizárt az se, hogy jövőre az jön. Ugyanez lesz a helyzet a The Old Republiccal. A Dark Rendezvous helyett én inkábba Shatterpointot, vagy Barris Offee-s Medstar duológiát olvasnám. De természetesen a Darth Bane-t várom a legeslegjobban. Állítólag jövőre tuti lesz (feltéve, ha Matyi Dezső nem kavar megint). Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Sajnos se a Barriss Offee könyveket, se a Shatterpointot nem ismerem, de az Offee könyvek jól hangzanak A TOR könyv pedig egyenesen mesés lenne Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Engem TFU regény érdekel ezekből a legjobban. A TOR nem villanyoz fel, ahogy a Darth Bane trilógia sem annyira. Kétségtelen, hogy nagyon jók lehetnek, csak annyira nem ismerem az SW-nek azt a korszakát. A Legacy Of Terror után kíváncsi lennék a Death Troopersre is. A Clone Wars könyvekből pedig a Dark Rendezvous érdekel a legjobban, mert kedvenc karakterem, Dooku gróf kiemelkedő szerephez jut. Ahogy Yoda is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Sajnos se a Barriss Offee könyveket, se a Shatterpointot nem ismerem, de az Offee könyvek jól hangzanak A TOR könyv pedig egyenesen mesés lenne A Shatterpoint Windus könyv. És Matt Stover írta. Biztos nagyon jó. A TOR könyvnek örülnék a Darth Bane után a legjobban. Engem TFU regény érdekel ezekből a legjobban. A TOR nem villanyoz fel, ahogy a Darth Bane trilógia sem annyira. Kétségtelen, hogy nagyon jók lehetnek, csak annyira nem ismerem az SW-nek azt a korszakát. A Legacy Of Terror után kíváncsi lennék a Death Troopersre is. A Clone Wars könyvekből pedig a Dark Rendezvous érdekel a legjobban, mert kedvenc karakterem, Dooku gróf kiemelkedő szerephez jut. Ahogy Yoda is. Pont az a jó bennük, szerintem, hogy alig tudunk valamit ezekről a korokról. A Darth Bane trilógiában rengeteg Kotor utalás lesz. A Legacy of Terror most pont elvette a kedvemet a Deathtrooperstől. A Dark Rendezvoust a Szukits betervezte még 2007-ben, kérdés, hogy azóta nem törölték-e? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 24. A The Old Republic regény címe Fatal Alliance lesz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Előjegyeztem két antikváriumi helyen a Darth Mault és A Birodalom árnyait. Kíváncsi vagyok, vajon tudják-e teljesíteni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Idővel kiderül Szerencsére meg tudtam őket venni a kiadásuk után Pedig hát ezek nem is olyan régi könyvek, biztos keveset adtak ki. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Igen, azt hallottam az Aquila-ék elég alacsony példányszámmal dolgoztak SW könyveknél. Azt hiszem mindet csak 3000-ben adták ki. Szukitsék meg 4000-5000-rel kooperálnak. És még így is az övéik is milyen hamar elfogytak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 29. KB. másfél hét múlva mgjelenik Amerikában a Darth Bane 3. része A Gonosz dinasztiája. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 1. A Lucasarts és a Bioware nagy lehetőségeket lát a The Old Republic Expanded Universe világában. Ugyebár februárban jön a webképregény gyűjteményes kiadása, júliusban pedig Sean Willams-től az első kenényfedeles TOR regény a Fatal Alliance. De máris előre van jelezve egy új TOR regény is, amit Paul Kemp ír. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Ha jól rémlik, ez az időszak eddig inkább képregényekben és játékokban jelent meg, kíváncsi vagyok, vajon regényben milyen lesz. Ha egyáltalán elkerül ide bármi is belőlük. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Szinte biztos, hogy mi is kapni fogunk belőlük. A Szukits nagyon szeret ráakaszkodni az ilyenekre, lásd Dawn of War esete. Az még jobban növeli a vonzerejét a dolognak, hogy az rpg-s, videójátékos csoportról és a SW könyveket olvasókról is le tudnak nyúzni külön bőrt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Karen Traviss törölte az Imperial Commando 2-t is. A TCW miatt minden túl bizonytalan a mandalóriaiakkal kapcsoltban, és nam akar sötétben tapogatózni, úgy véli, amíg nincsenek letisztázva a dolgok nincs értelme a témaában dolgoznia. Ez lett volna az utolsó Commando könyv. A főhősök elszöktek volna a Birodalomból a mandikhoz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Abból a szempontból kár, hogy így egyelőre befejezetlen marad a sztori. Bár még a kezdetet sem olvastam, de vannak számomra csábítóbb könyvek is Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nagyon remélem, hogy itthon is megjelennek. Az esélyesek közé sorolom ezeket is. Jó lenne, ha jövőre belekezdenének már.... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Kár, hogy abbahagyták a TCW-s könyvek kiadását... Pedig akkor lenne mit olvasni. Szerkesztve: 2009. December 5. - KisKósa Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.