Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Darth Bane: Rule of Two fordítása hamarosan, még ebben a hónapban elkészül.

A Dynasyty of Evil-hez hamarosan hozzálát a fordító.

Azta, ez aztán a gyors munka. :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek! :psycho: Az 1. részt még nem olvastam ki, de már a vége felé járok. Nagyszerű és újszerű könyv minden téren. Ha a további 2 rész is hasonlókat tartogat, mindenképp vevős lesz.

Állítólag még jobbak is lesznek. Meglátjuk. A fordító szerint a második rész megint nagy alkotás.

Azta, ez aztán a gyors munka. :o

Ugye, én is csodálkoztam.

Hozzászólás ideje:

Darth Bane: Rule of Two fordítása hamarosan, még ebben a hónapban elkészül.

A Dynasyty of Evil-hez hamarosan hozzálát a fordító.

Ez nagyszerű hír. Akkor megvan az esély, hogy egymás után adják ki a három könyvet.

Most jutott eszembe, hogy ez még nem garancia egy márciusi megjelenésre, lehet, hogy a kiadó pár hónappal csúsztatja majd.

Szerintem (nagyon remélem) legkésőbb áprilisban kijön a Rule of Two. Addig elolvasom a nemrég beszerzett Thrawn-trilógiát.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nagyszerű hír. Akkor megvan az esély, hogy egymás után adják ki a három könyvet.

Szerintem (nagyon remélem) legkésőbb áprilisban kijön a Rule of Two. Addig elolvasom a nemrég beszerzett Thrawn-trilógiát.

Az tényleg jó lenne.

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon tetszik ez a borító. Azért a regény népszerűségét jelzi, hogy kiadnak évfordulós kötetet is belőle :D

Szerintem nem kell kijavítani semmit sem, a prequel előtt jelent meg, mindent megszoktam benne úgy, ahogy van. Tudjuk, hogy van, ami nem igazodik, de ez engem azóta sem zavar.

Hozzászólás ideje:

Marha jó ez a Darth Bane könyv. Itt aztán részletesen írnak a Sith-ekről. Mondjuk az meglepett hogy

egy egyszerű bányászból lesz Darth Bane.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem a kronológiát azért javíthatná, ha jól emlékszem a régi könyveiben a Klónok Háborúja 1-2 évtizeddel korábban történt nála.

Az nekem is nagyon tetszett, hogy egy egyszerű bányászból lesz Bane. Tényleg sok hasonlóság van közte és Anakin között.

Hozzászólás ideje:

Már beírtam ide is, de ma felkerült a starwars.hu-ra (de rég járatm ott, de le van robbanva :( ), hogy az újkiadású Thrawn-trilógia és a Kirajzás most megvehető tőlem az Antikváriumból, hogy akit érdekel, írjon. Csak BP-iek, meg fórumtalira jövök jöhetnek szóba, mert küldeni nem tudok (a postán megint eltűnt egy feladott csomagom, a t*köm ki van velük :angry: )

Hozzászólás ideje:

Én mindkettőt élveztem, Bane jól forgatta a szavakat, tökös legény volt, hogy íly nyíltan ki mert velük állni és ilyen dolgokat mondott nekik :D

Hozzászólás ideje:

Kb a közepén vagyok és osztom Oldie véleményét. Eddig nálam ver minden sw-könyvet, beleértve a filmregényeket is. Elképesztően jól van megírva és rengeteget meg lehet tudni a Sith-életérzésről.

Hozzászólás ideje:

Én a múlt héten szereztem meg A pusztítás útját, és persze egyből nekimentem : ) Az egyik legjobb SW könyv, amit valaha olvastam, mégsem tudok elmenni szó nélkül a legnagyobb hibája mellett - konkrétan a regény végére gondolok. Jobban is sikerülhetett volna. Mindenesetre tovább is Matthew Stovert tartom a legjobb SW-szerzőnek - és persze Zahnt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A második rész fordítása már elkészült, az anyag a kiadónál van, innentől ők döntik el, hogy mikor jelenhet meg. Március és július között bármikor.

A harmadik rész már fordítás alatt van elvileg, feltéve, ha nem kapott más anyagot a fordító.

Hozzászólás ideje:

Én azt a részt untam, nem hoznak lázba a kártyajátékok.

A közben lévő dialógusok sokat dobtak rajta.

A párbeszédekkel összességében volt jó :) Egy játszma magában nem elég, az mindig csak a körítés, annak viszont első osztályú :) Sajnos hétvégén suli, így a héten nem érek a végére, de szerintem jövő héten mindenképpen végig olvasom.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.