Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. És miből áll majd a viadal? Gyorslapozásból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 12. Köszi mindenkinek a felajánlást! Tali előtt akkor lefixáljuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Darth Bane: Rule of Two fordítása hamarosan, még ebben a hónapban elkészül. A Dynasyty of Evil-hez hamarosan hozzálát a fordító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Remek! Az 1. részt még nem olvastam ki, de már a vége felé járok. Nagyszerű és újszerű könyv minden téren. Ha a további 2 rész is hasonlókat tartogat, mindenképp vevős lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Darth Bane: Rule of Two fordítása hamarosan, még ebben a hónapban elkészül. A Dynasyty of Evil-hez hamarosan hozzálát a fordító. Azta, ez aztán a gyors munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Remek! Az 1. részt még nem olvastam ki, de már a vége felé járok. Nagyszerű és újszerű könyv minden téren. Ha a további 2 rész is hasonlókat tartogat, mindenképp vevős lesz. Állítólag még jobbak is lesznek. Meglátjuk. A fordító szerint a második rész megint nagy alkotás. Azta, ez aztán a gyors munka. Ugye, én is csodálkoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Most jutott eszembe, hogy ez még nem garancia egy márciusi megjelenésre, lehet, hogy a kiadó pár hónappal csúsztatja majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Darth Bane: Rule of Two fordítása hamarosan, még ebben a hónapban elkészül. A Dynasyty of Evil-hez hamarosan hozzálát a fordító. Ez nagyszerű hír. Akkor megvan az esély, hogy egymás után adják ki a három könyvet. Most jutott eszembe, hogy ez még nem garancia egy márciusi megjelenésre, lehet, hogy a kiadó pár hónappal csúsztatja majd. Szerintem (nagyon remélem) legkésőbb áprilisban kijön a Rule of Two. Addig elolvasom a nemrég beszerzett Thrawn-trilógiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 19. Ez nagyszerű hír. Akkor megvan az esély, hogy egymás után adják ki a három könyvet. Szerintem (nagyon remélem) legkésőbb áprilisban kijön a Rule of Two. Addig elolvasom a nemrég beszerzett Thrawn-trilógiát. Az tényleg jó lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 20. A Crosscurrent folytatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Holnap megjelenik Amerikában a Knight Errant regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Egész jól néz ki ez A Birodalom örökösei borító. Vajon Zahn átjavítja benne a dolgokat, hogy a prequelhez igazodjanak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Nekem is nagyon tetszik ez a borító. Azért a regény népszerűségét jelzi, hogy kiadnak évfordulós kötetet is belőle Szerintem nem kell kijavítani semmit sem, a prequel előtt jelent meg, mindent megszoktam benne úgy, ahogy van. Tudjuk, hogy van, ami nem igazodik, de ez engem azóta sem zavar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Szerintem se írjon át semmit, pláne azért, mert pár ellentmondást ő maga magyarázott meg már rég. Szerk.: és azt hiszem, kicsit meg is fűszerezem, szóval nem szokásos kvíz lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Marha jó ez a Darth Bane könyv. Itt aztán részletesen írnak a Sith-ekről. Mondjuk az meglepett hogy egy egyszerű bányászból lesz Darth Bane. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Szerintem a kronológiát azért javíthatná, ha jól emlékszem a régi könyveiben a Klónok Háborúja 1-2 évtizeddel korábban történt nála. Az nekem is nagyon tetszett, hogy egy egyszerű bányászból lesz Bane. Tényleg sok hasonlóság van közte és Anakin között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Már beírtam ide is, de ma felkerült a starwars.hu-ra (de rég járatm ott, de le van robbanva ), hogy az újkiadású Thrawn-trilógia és a Kirajzás most megvehető tőlem az Antikváriumból, hogy akit érdekel, írjon. Csak BP-iek, meg fórumtalira jövök jöhetnek szóba, mert küldeni nem tudok (a postán megint eltűnt egy feladott csomagom, a t*köm ki van velük ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. A Bane-könyv eleje tetszik, ugyanis nagyon szoktam díjazni a remek szabakk-játszmákat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Én azt a részt untam, nem hoznak lázba a kártyajátékok. A közben lévő dialógusok sokat dobtak rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Én mindkettőt élveztem, Bane jól forgatta a szavakat, tökös legény volt, hogy íly nyíltan ki mert velük állni és ilyen dolgokat mondott nekik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Pár napja végeztem a könyvvel és szerintem magasan az egyik legjobb EU-s regény. A végét azonban érezhetően elkapkodta az író. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 7. Kb a közepén vagyok és osztom Oldie véleményét. Eddig nálam ver minden sw-könyvet, beleértve a filmregényeket is. Elképesztően jól van megírva és rengeteget meg lehet tudni a Sith-életérzésről. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Én a múlt héten szereztem meg A pusztítás útját, és persze egyből nekimentem : ) Az egyik legjobb SW könyv, amit valaha olvastam, mégsem tudok elmenni szó nélkül a legnagyobb hibája mellett - konkrétan a regény végére gondolok. Jobban is sikerülhetett volna. Mindenesetre tovább is Matthew Stovert tartom a legjobb SW-szerzőnek - és persze Zahnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. A folytatások állítólag még jobbak lesznek. Reméljük, hogy így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Mikor jelennek meg ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. A második rész fordítása már elkészült, az anyag a kiadónál van, innentől ők döntik el, hogy mikor jelenhet meg. Március és július között bármikor. A harmadik rész már fordítás alatt van elvileg, feltéve, ha nem kapott más anyagot a fordító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Én azt a részt untam, nem hoznak lázba a kártyajátékok. A közben lévő dialógusok sokat dobtak rajta. A párbeszédekkel összességében volt jó Egy játszma magában nem elég, az mindig csak a körítés, annak viszont első osztályú Sajnos hétvégén suli, így a héten nem érek a végére, de szerintem jövő héten mindenképpen végig olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Karpyshyn megerősítette, hogy ő írja a harmadik The Old Republic regényt, októberben jelenik meg Amerikában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Felnéztem a Szukits oldalára, de már nagyon régen nem frissítették. http://www.szukitskiado.hu/index.php Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 9. Felnéztem a Szukits oldalára, de már nagyon régen nem frissítették. http://www.szukitskiado.hu/index.php Hát igen, mostanában nem szokásuk. Remélem, hogy idén már lesz valami frissítés, ha már egyszer lesz webáruház. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.