Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A nem jönne be egy enyhe kifejezés arra, amit valószínűleg gondolna róla :D Nekem csak pár oldal erejéig volt szerencsétlenségem a sztorihoz, bőven sok volt az is.

Nekem meg amúgy is herótom van a non-canontól. :)

Hozzászólás ideje:

mivel ujra beszerzes alatt vannak a muvek es ujbol kiolvasas alat hozzaszolok enis a magyar konyveket elehet felejteni ehez hozzajon meg a Star Wars junior sorozat na ezt lehuznam a wc a kristalycsillag a jedi hatalma es a kulonbeke ezeknek semmi de semmi keresnivalojuk nem lenne az eu ban vagy ha zahn irna meg :)

12.000 ft ert kinaljak a lazadas hajnalat meg hallani sem hallotam elado peldanyt menyire ritka ez a konyv? es a baktahaboru 7500 ert mert mar csak ezek hianyoznak a kerdes olyan ritka mint a holtak vedelmezoje vagy mint a birodalom arnyai?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen ezek tényleg nagyon ritkák.

Egyszer egy A Holtak Védelmezőit láttam 50000-ért. :shocked: Ezt csak valami milliomos fanatikus veszi meg.

Még, jó hogy egy ezresért szereztem be.

Hozzászólás ideje:

mivel ujra beszerzes alatt vannak a muvek es ujbol kiolvasas alat hozzaszolok enis a magyar konyveket elehet felejteni ehez hozzajon meg a Star Wars junior sorozat na ezt lehuznam a wc a kristalycsillag a jedi hatalma es a kulonbeke ezeknek semmi de semmi keresnivalojuk nem lenne az eu ban vagy ha zahn irna meg :)

12.000 ft ert kinaljak a lazadas hajnalat meg hallani sem hallotam elado peldanyt menyire ritka ez a konyv? es a baktahaboru 7500 ert mert mar csak ezek hianyoznak a kerdes olyan ritka mint a holtak vedelmezoje vagy mint a birodalom arnyai?

Nekem a Különbéke tetszett, szerintem nincs gáz története. A Kristálycsillagot még nem olvastam, de meg van word fájlban, szóval majd egyszer biztos el fogom. Mondjuk nem hallottam róla jókat, a történet inkább a Star Trek-univerumban férne el, ahogy elolvastam pár véleményt és spoilert.

Hozzászólás ideje:

Nekem a Különbéke tetszett, szerintem nincs gáz története.

Szerintem se volt nagyon gáz, közepes könyv, egy-két jó karakterrel.

Hozzászólás ideje:

A The New Essential Guide To Droidsban írták, és a Revan című könyvben is ez a neve.

Ha Revanben is ez a neve akkor elfogadom :) Jó tudni végre a nevét, bár szerintem mindig is Száműzött marad.

Hozzászólás ideje:

Ha Revanben is ez a neve akkor elfogadom :) Jó tudni végre a nevét, bár szerintem mindig is Száműzött marad.

Nekem is. De éppen ideje volt már, hogy kiderüljön a neve. Ahogy Jaden Korr fajára, nemére és kinézetére is sor került végre ő is megkapta ezt a tiszteletet. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem is. De éppen ideje volt már, hogy kiderüljön a neve. Ahogy Jaden Korr fajára, nemére és kinézetére is sor került végre ő is megkapta ezt a tiszteletet. :)

Előbb utóbb minden ilyen kiderül. Jadenről jut eszembe, lehet kijátszom újra a Jedi Academyt :D

Hozzászólás ideje:

Előbb utóbb minden ilyen kiderül. Jadenről jut eszembe, lehet kijátszom újra a Jedi Academyt :D

Ha futna Windows 7-en én is megtenném. >.<

Hozzászólás ideje:

Ha futna Windows 7-en én is megtenném. >.<

Nekem is gond nélkül elfut, még az ősrégi Herkules játék is amit én annyira imádtam :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Választ kaptam a Szukitstól a Star Wars-os terveikkel kapcsolatban. A Szavazáson jól szerepelt sorozatokat mind szeretnék megjelentetni. Még nincsenek konkrétumok, mivel a jogtulajdonossal is meg kell állapodni. Tehát még mindig kútba eshetnek a terveik. Egyes részes regények megjelenése is elképzelhető.

A szavazáson a The Old Republic, Republic Commando, Crosscurrent ért el nagyon jó eredményeket, illetve még a New Jedi Order is elég jól produkálta magát, így esélyes ő is. Tehát ezek a sorozatok állnak a terveik között első helyen.

A tárgyalások egyébként már jelenleg is folynak.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Köszi a híreket!

Jobban belegondolva egy Dűne-könyv is majdnem 4000, (azért ki lehetne hozni őket kevésbé puccos kiadásban is, akkor azok is olcsóbbak lennének, elég megnézni a régi kiadásokat, de nekem bejön ez a formátum. így nem morgok), szóval nem az SW a legdrágább így sem.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Választ kaptam a Szukitstól a Star Wars-os terveikkel kapcsolatban. A Szavazáson jól szerepelt sorozatokat mind szeretnék megjelentetni. Még nincsenek konkrétumok, mivel a jogtulajdonossal is meg kell állapodni. Tehát még mindig kútba eshetnek a terveik. Egyes részes regények megjelenése is elképzelhető.

A szavazáson a The Old Republic, Republic Commando, Crosscurrent ért el nagyon jó eredményeket, illetve még a New Jedi Order is elég jól produkálta magát, így esélyes ő is. Tehát ezek a sorozatok állnak a terveik között első helyen.

A tárgyalások egyébként már jelenleg is folynak.

NJO... NJO... NJO... NJO... NJO! NJO!! NJO!!! :money:

Apropó, nagyon bejön A Jövő Látomása, megérte ezt a hosszú és nyugis felvezetőt azaz A Múlt Kísértetét végigolvasni, mert végre ismét nagyon izgalmas. És sokkal jobban tetszik, ahogy bánnak a karakterekkel, nem csak úgy lógnak a levegőben. Luke és Mara beszélgetése arról, hogy Luke min ment keresztül a Dark Empire óta, az eddigi kedvenc jelenetem. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megkaptátok az új hírlevelet a Szukitstól? Haláli! :lol:

A jó minőségű csomagolást reklámozzák.

inner_pict.php.jpg

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Egyébként nem beszélnek mellé, tényleg jó minőségű a csomagolás. Nem mellesleg nagyszerű dolog kidurrantani azokat a buborékokat :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.