KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 15. A nem jönne be egy enyhe kifejezés arra, amit valószínűleg gondolna róla Nekem csak pár oldal erejéig volt szerencsétlenségem a sztorihoz, bőven sok volt az is. Nekem meg amúgy is herótom van a non-canontól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 15. mivel ujra beszerzes alatt vannak a muvek es ujbol kiolvasas alat hozzaszolok enis a magyar konyveket elehet felejteni ehez hozzajon meg a Star Wars junior sorozat na ezt lehuznam a wc a kristalycsillag a jedi hatalma es a kulonbeke ezeknek semmi de semmi keresnivalojuk nem lenne az eu ban vagy ha zahn irna meg 12.000 ft ert kinaljak a lazadas hajnalat meg hallani sem hallotam elado peldanyt menyire ritka ez a konyv? es a baktahaboru 7500 ert mert mar csak ezek hianyoznak a kerdes olyan ritka mint a holtak vedelmezoje vagy mint a birodalom arnyai? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Igen ezek tényleg nagyon ritkák. Egyszer egy A Holtak Védelmezőit láttam 50000-ért. Ezt csak valami milliomos fanatikus veszi meg. Még, jó hogy egy ezresért szereztem be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Nem tudni a Szukits végül melyik könyvek mellett döntött? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Már rákérdeztem 3-szor is, de még nem válaszoltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Nagyon jók ezek a részletek a Revanból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. mivel ujra beszerzes alatt vannak a muvek es ujbol kiolvasas alat hozzaszolok enis a magyar konyveket elehet felejteni ehez hozzajon meg a Star Wars junior sorozat na ezt lehuznam a wc a kristalycsillag a jedi hatalma es a kulonbeke ezeknek semmi de semmi keresnivalojuk nem lenne az eu ban vagy ha zahn irna meg 12.000 ft ert kinaljak a lazadas hajnalat meg hallani sem hallotam elado peldanyt menyire ritka ez a konyv? es a baktahaboru 7500 ert mert mar csak ezek hianyoznak a kerdes olyan ritka mint a holtak vedelmezoje vagy mint a birodalom arnyai? Nekem a Különbéke tetszett, szerintem nincs gáz története. A Kristálycsillagot még nem olvastam, de meg van word fájlban, szóval majd egyszer biztos el fogom. Mondjuk nem hallottam róla jókat, a történet inkább a Star Trek-univerumban férne el, ahogy elolvastam pár véleményt és spoilert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Egyetértek, a Különbéke egy erős átlagos könyv, én már kétszer is elolvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Nekem a Különbéke tetszett, szerintem nincs gáz története. Szerintem se volt nagyon gáz, közepes könyv, egy-két jó karakterrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Végre a Jedi Száműzött is kapott egy nevet: Meetra Surik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Végre a Jedi Száműzött is kapott egy nevet: Meetra Surik. Ki találta ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. (szerkesztve) ... Szerkesztve: 2011. November 16. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Ki találta ki? A The New Essential Guide To Droidsban írták, és a Revan című könyvben is ez a neve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. A The New Essential Guide To Droidsban írták, és a Revan című könyvben is ez a neve. Ha Revanben is ez a neve akkor elfogadom Jó tudni végre a nevét, bár szerintem mindig is Száműzött marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Ha Revanben is ez a neve akkor elfogadom Jó tudni végre a nevét, bár szerintem mindig is Száműzött marad. Nekem is. De éppen ideje volt már, hogy kiderüljön a neve. Ahogy Jaden Korr fajára, nemére és kinézetére is sor került végre ő is megkapta ezt a tiszteletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Nekem is. De éppen ideje volt már, hogy kiderüljön a neve. Ahogy Jaden Korr fajára, nemére és kinézetére is sor került végre ő is megkapta ezt a tiszteletet. Előbb utóbb minden ilyen kiderül. Jadenről jut eszembe, lehet kijátszom újra a Jedi Academyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Előbb utóbb minden ilyen kiderül. Jadenről jut eszembe, lehet kijátszom újra a Jedi Academyt Ha futna Windows 7-en én is megtenném. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Ha futna Windows 7-en én is megtenném. >.< Nekem gond nélkül fut Win7-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Ha futna Windows 7-en én is megtenném. >.< Nekem is gond nélkül elfut, még az ősrégi Herkules játék is amit én annyira imádtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Akkor nálam nem oké valami. >.< Indulásnál mindig összeomlik, de nem OFFolok többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Ki találta ki? Talán maga Karpyshyn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. (szerkesztve) Választ kaptam a Szukitstól a Star Wars-os terveikkel kapcsolatban. A Szavazáson jól szerepelt sorozatokat mind szeretnék megjelentetni. Még nincsenek konkrétumok, mivel a jogtulajdonossal is meg kell állapodni. Tehát még mindig kútba eshetnek a terveik. Egyes részes regények megjelenése is elképzelhető. A szavazáson a The Old Republic, Republic Commando, Crosscurrent ért el nagyon jó eredményeket, illetve még a New Jedi Order is elég jól produkálta magát, így esélyes ő is. Tehát ezek a sorozatok állnak a terveik között első helyen. A tárgyalások egyébként már jelenleg is folynak. Szerkesztve: 2011. November 18. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. És az árakat tekintve készüljetek fel, hogy 3300 alatt nem lesz SW könyv. Sőt, ha vastagabb lesz a kötet, akkor még drágább is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. (szerkesztve) Köszi a híreket! Jobban belegondolva egy Dűne-könyv is majdnem 4000, (azért ki lehetne hozni őket kevésbé puccos kiadásban is, akkor azok is olcsóbbak lennének, elég megnézni a régi kiadásokat, de nekem bejön ez a formátum. így nem morgok), szóval nem az SW a legdrágább így sem. Szerkesztve: 2011. November 18. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Remeljuk a legjobbakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. (szerkesztve) Választ kaptam a Szukitstól a Star Wars-os terveikkel kapcsolatban. A Szavazáson jól szerepelt sorozatokat mind szeretnék megjelentetni. Még nincsenek konkrétumok, mivel a jogtulajdonossal is meg kell állapodni. Tehát még mindig kútba eshetnek a terveik. Egyes részes regények megjelenése is elképzelhető. A szavazáson a The Old Republic, Republic Commando, Crosscurrent ért el nagyon jó eredményeket, illetve még a New Jedi Order is elég jól produkálta magát, így esélyes ő is. Tehát ezek a sorozatok állnak a terveik között első helyen. A tárgyalások egyébként már jelenleg is folynak. NJO... NJO... NJO... NJO... NJO! NJO!! NJO!!! Apropó, nagyon bejön A Jövő Látomása, megérte ezt a hosszú és nyugis felvezetőt azaz A Múlt Kísértetét végigolvasni, mert végre ismét nagyon izgalmas. És sokkal jobban tetszik, ahogy bánnak a karakterekkel, nem csak úgy lógnak a levegőben. Luke és Mara beszélgetése arról, hogy Luke min ment keresztül a Dark Empire óta, az eddigi kedvenc jelenetem. Szerkesztve: 2011. November 18. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. (szerkesztve) Megkaptátok az új hírlevelet a Szukitstól? Haláli! A jó minőségű csomagolást reklámozzák. Szerkesztve: 2011. November 18. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Jaj, ez nagyon jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Lájkolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Egyébként nem beszélnek mellé, tényleg jó minőségű a csomagolás. Nem mellesleg nagyszerű dolog kidurrantani azokat a buborékokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.