Hozzászólás ideje: Szombat 09:561 napja A párhuzamos futtatás szerintem sem racionális. Bár nem ismerem az üzletpolitikájukat, én is elképzelhetőnek tartom, hogy a Disney globális prioritásai felülírják a helyi piaci és olvasói logikát. Akárhogy is: akármilyen sorrendben, én örülök, hogy egyáltalán megjelennek ezek a regények idehaza is.
Hozzászólás ideje: Szombat 13:011 napja Szerző 3 órával ezelőtt, Darth Sky írta:A párhuzamos futtatás szerintem sem racionális. Bár nem ismerem az üzletpolitikájukat, én is elképzelhetőnek tartom, hogy a Disney globális prioritásai felülírják a helyi piaci és olvasói logikát. Akárhogy is: akármilyen sorrendben, én örülök, hogy egyáltalán megjelennek ezek a regények idehaza is.És te hogy fogsz dönteni?Nem veszed meg és nem olvasod el A Jedi sorsa regényeket, hanem kivárod, míg a magyar kiadás hosszú évek alatt odaér?Megveszed a közeljövőben vagy később A Jedi sorsa regényeket, de nem olvasod el őket, hanem felrakod őket a polcra, amíg a magyar kiadás oda nem ér?Megveszed A Jedi sorsa regényeket és párhuzamosan fogod olvasni őket Az Új Jedi Renddel?
Hozzászólás ideje: Tegnap 00:211 napja Szerző Érdekes, hogy eddig akárkit kérdezek a többség a 2-est, vagy az 1-est választja...
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Ha nem veszed meg most, ki tudja akkor kapható lesz-e amikor a többi kiadás odaérne.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája 20 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:És te hogy fogsz dönteni?Megjelenéskor veszem meg őket, de A Jedi sorsa sorozatba csak az Új Jedi Rend utolsó kötetének elolvasása után kezdek bele.Ahogy Ody is írta, nem biztos, hogy pl. 5 év múlva is kaphatóak lesznek a Maximnál az idén megjelenő regények. Plusz gondolom eléggé betenne nekik anyagilag, ha a többség kivárna, és addig alig lenne bevételük A Jedi sorsából.
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája Szerző 1 órával korábban, Darth Sky írta:Megjelenéskor veszem meg őket, de A Jedi sorsa sorozatba csak az Új Jedi Rend utolsó kötetének elolvasása után kezdek bele.Ahogy Ody is írta, nem biztos, hogy pl. 5 év múlva is kaphatóak lesznek a Maximnál az idén megjelenő regények. Plusz gondolom eléggé betenne nekik anyagilag, ha a többség kivárna, és addig alig lenne bevételük A Jedi sorsából.Értem. És ha az Új Jedi Rend befejezése után mennek tovább a Dark Nestre és a Legacy of the Force-ra? Kivárod ezeket is? Úgy értem ezeket is inkább előtte olvasnád el? Igen, nem biztos, hogy 5 év múlva kapható lesz, ez attól függ, hogy a Maxim hogy fogja kezelni a piacon tartást. Ha, úgy, mint az elődjük, akkor lehet számítani arra, hogy akár 10 év múlva is beszerezhető lesz. Érdemes lesz figyelemmel kísérni, hogy a kiadványaik meddig lesznek elérhetőek. Egyébként volt olyan ismerősöm, aki a 10%-os törvényre hivatkozva kijelentette, hogy azonnal megjelenés után nem veszi meg őket, hanem kivár egy évet, és akkor már bizonyos helyeken akár 25-27%-ért is beszerezheti.5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Ha nem veszed meg most, ki tudja akkor kapható lesz-e amikor a többi kiadás odaérne.A Maxim már tett olyan kijelentést, hogy hosszú távon szeretné gondozni a Star Wars könyvek kiadását. Az elődjük is törekedett arra, hogy amit kiadtak azt a piacon is tartsák hosszú ideig. Emlékeim szerint csak a Mual: Vesztegzár volt az egyedüli eset. Ez volt talán az egyetlen kiadvány az előző érából, ami nagyjából csak egy évig volt kapható. Az összes többi beszerezhető volt akár 7-8 év után is.
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája Ebben az országban az se biztos mi lesz holnap, nem hogy 7-8 év múlva. Amit ma megvehetsz ne halaszd holnapra. Egyébként esélyes, hogy akkor már drágább is lesz. Teljesen érthetetlen, hogy akinek van rá kerete és kell is majd neki, az ne vegye meg akkor amikor megjelenik. A polcon gondolom elfér, enni se kér, ráadásul már biztosan megvan. Ezt felcserélni a bizonytalanra nem éri meg.
Hozzászólás ideje: 16 órával korábban16 órája Szerző Ha nem is 7-8 évet, de minimum 1 évet érdemes lehet várni rá. Akkor már 10%-nál magasabb kedvezményt is tudnak adni rá. Van olyan könyvmoly ismerősöm, aki az árkötöttség bevezetése óta tartja magát ahhoz, hogy minimum1-2 évet vár a beszerzéssel. Szerkesztve: 16 órával korábban16 órája - Darth Revan9
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.