Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megjelent a Hűség.

Érdekesség: a fordítás Habony Gábor munkája, (azt hiszem az első SW fordítása) de Szente Mihály szaklektorként gondozta a szöveget.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsian várom, bár majd csak a Plagueisszel jön meg. Most éppen a Halálosztagot olvasom, valamiért letettem róla, hogy elalvás előtt olvassam, legalábbis ezt a könyvet :P Ettől függetlenül élvezem :D

Hozzászólás ideje:

"Ewan McGregor azt nyilatkozta az MTV-nek, hogy érdekelné és szívesen játszaná Obi-wan Kenobi-t egy spinoff filmben"

Ez azért betenne rendesen ,a megjelenő Kenobi könyvnek.

Hozzászólás ideje:

Szerintem az két külön dolog, hogy mit játszana el szívesen, és miből lesz tényleg valami. :)

Nyilvan,csak amugy ez az idoszak (III-IV kozotti ido) remek lehetosegeket nyujtana egy obi wan spin offhoz is ,bemutathatna hogyan lep kapcsolatba qui-gonnal ,bele lehetne irni ,jabbat,boba fettet stb...

Hozzászólás ideje:

Szerintem az két külön dolog, hogy mit játszana el szívesen, és miből lesz tényleg valami. :)

Nyilvan,csak amugy ez az idoszak (III-IV kozotti ido) remek lehetosegeket nyujtana egy obi wan spin offhoz is ,bemutathatna hogyan lep kapcsolatba qui-gonnal ,bele lehetne irni ,jabbat,boba fettet stb...

Hozzászólás ideje:

Azt nem ertem az ilyen fikamatyik minek olvasnak egyaltalan konyvet ekkora iq val en inkabb halgatnek

Pont azért nem hallgatnak, mert ekkora IQ-juk van :hehe:

Kíváncsian várom, bár majd csak a Plagueisszel jön meg.

Nálam is így lesz, úgy sincs időm mostanában olvasni. És még ott van a polcon a Halálcsillag is (többek között).

Hozzászólás ideje:

Hát, a kopár környezet meg van hozzá. :) Én nagyon várom ezt a könyvet. Egyelőre a történetet viszont el se tudom képzelni. :D Bár gondolom Jabba bűnszövetkezete és valamelyest a Birodalom is szerephez fog jutni.

Hozzászólás ideje:

J. J. Miller szerint a Kenobi könyv, amolyan western szerű történet lesz. Érdekes. Meglátjuk mi sül ki belőle.

KisKósa, itt a Tatooineon játszódó sztorid... :D Hamarabb megvalósították, mint gondoltuk volna :)

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy véletlenül pont belekattintottam ebbe a topikba, amikor zilllosárkány szólított. >.< Kicsit más koncepciót adtak neki, mint amit megírtam nekik, de örülök nekik, hogy értékelték a javaslatomat. :D

Egyébként ijesztő belegondolni, hogy a Yoda óta egyetlen Star Wars könyvet/képregényt sem vettem/olvastam.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is ijesztő, úgyhogy térj vissza közénk. :D Amúgy mit szólnál, ha kiderülne, hogy töviről-hegyire a te sztoridat dolgozza fel Miller a következő könyvében? :) Vagy csak általánosságban adtál nekik ötletet?

Hozzászólás ideje:

Szerintem is ijesztő, úgyhogy térj vissza közénk. :D Amúgy mit szólnál, ha kiderülne, hogy töviről-hegyire a te sztoridat dolgozza fel Miller a következő könyvében? :) Vagy csak általánosságban adtál nekik ötletet?

Mivel én egy TOR sztorit vázoltam fel Nico Okarról, egy elérhetetlen, elszigetelt Tatooine-i kisvárosról, egy chiss Sith Nagyúrról és egy elrabolt Sith ereklyéről, úgyhogy ezt erősen kétlem. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

KisKósa, itt a Tatooineon játszódó sztorid... :D Hamarabb megvalósították, mint gondoltuk volna :)

Nekem is ez jutott eszembe.

Érdekes, hogy véletlenül pont belekattintottam ebbe a topikba, amikor zilllosárkány szólított. >.< Kicsit más koncepciót adtak neki, mint amit megírtam nekik, de örülök nekik, hogy értékelték a javaslatomat. :D

Egyébként ijesztő belegondolni, hogy a Yoda óta egyetlen Star Wars könyvet/képregényt sem vettem/olvastam.

Pedig érdemes. A Luke Skywalker és Mindor árnyai, a Halálcsillag és a Revan nagyon jók lettek. Főleg a Halálcsillag és a Revan.

A Birodalom vére képregénynek is nagyszerű története van.

A birodalom árnyairól mi a véleményetek?

Jó, akciódús kalandregény. Tetszett. Csak egy apróságot nem vett be a gyomrom.

Hozzászólás ideje:

Pedig érdemes. A Luke Skywalker és Mindor árnyai, a Halálcsillag és a Revan nagyon jók lettek. Főleg a Halálcsillag és a Revan.

A Birodalom vére képregénynek is nagyszerű története van.

Most, hogy kezd visszatérni belém a Star Wars rajongás, erőteljesen fontolgatom. (EU sorsa ide vagy oda, még a honlapom is megfordult a fejemben az SW Média szegényes munkáját látva, elvégre minden eleme megvan még.) A Revanban biztosan nem fogok csalódni és ha tényleg ilyen jó véleménnyel vagytok a másik kettőről, akkor abban sem. Nekem a Yoda irtózatosan nagy csalódás volt, talán ezért is nem vettem már egy ideje új SW könyvet. De ha kiolvasom azt a kalózos könyvet, amiből már csak pár oldal van hátra, szerintem megrendelem a Mindort.

Hozzászólás ideje:

És a Plagueis-t is majd mindenképp rendeld meg. :D Szerintem abban nem fogsz csalódni.

Azt mindenféleképpen, a Revan és a Plagueis volt a legvárósabb, de szeretek sorrendben haladni. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most, hogy kezd visszatérni belém a Star Wars rajongás, erőteljesen fontolgatom. (EU sorsa ide vagy oda, még a honlapom is megfordult a fejemben az SW Média szegényes munkáját látva, elvégre minden eleme megvan még.) A Revanban biztosan nem fogok csalódni és ha tényleg ilyen jó véleménnyel vagytok a másik kettőről, akkor abban sem. Nekem a Yoda irtózatosan nagy csalódás volt, talán ezért is nem vettem már egy ideje új SW könyvet. De ha kiolvasom azt a kalózos könyvet, amiből már csak pár oldal van hátra, szerintem megrendelem a Mindort.

Nekem a Külső Űr volt nagy csalódás. Ha egyszer a Szukits kiadná a Clone Wars Gambit duológiát, akkor erősen fontolgatni fogom a beszerzését.

Hozzászólás ideje:

Mi volt az az apróság, már ha nem spoileres :D

Szerkesztve: - Attila

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mi volt az az apróság, már ha nem spoileres :D

A szerző Xizorral kapcsolatos egyik állítása. Egy kicsit spoileres.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Nekem a Külső Űr volt nagy csalódás. Ha egyszer a Szukits kiadná a Clone Wars Gambit duológiát, akkor erősen fontolgatni fogom a beszerzését.

Amikor olvastam, nekem se tetszett, de így visszagondolva voltak benne jó dolgok :) A No Prisonerst nagyon szívesen olvasnám, a Gambit duológiát pedig csak simán elolvasnám. De azért egy Shatterpointnak jobban örülnék. Most olvasom a Mindort és nagyon tetszik Stover stílusa :D

Hozzászólás ideje:

Most látom csak, hogy milyen régen olvastam már SW könyvet. Nekem az utolsó a Fatal Alliance, vagy a Halálosztag volt... mindkettő rendben volt. Itt a hozzáaszólásokat olvasva, most kedvet kaptam az újakhoz is :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amikor olvastam, nekem se tetszett, de így visszagondolva voltak benne jó dolgok :) A No Prisonerst nagyon szívesen olvasnám, a Gambit duológiát pedig csak simán elolvasnám. De azért egy Shatterpointnak jobban örülnék. Most olvasom a Mindort és nagyon tetszik Stover stílusa :D

Igen, voltak benne jó dolgok. Csak a szorit elhúzta feleslegesen. Ebből a történetből novellát kellett volna írni, nem regényt.

Hozzászólás ideje:

A Külső Űr szerintem dögunalmas, ez a legnagyobb baja. Nyulfarknyi történet 300 oldalon át részletezve. Az meg más kérdés, hogy az írónő stílusa miatt valahogy semmiféle SW-hangulat nem érződött át, pedig olyan klasszikus szereplők is felbukkantak, mint Dexter. De az a párbeszéd is olyan ötlettelen volt, hogy az író elpuskázta a lehetőséget.

Remélem, a Gambit-duológia nem jelenik meg itthon, csak foglalná a helyet más, jobb könyvektől.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha már CW regényeknél vagyunk szívesen olvasnám a Shatterpointot, a Cestus Deception-t, a Medstar duológiát, a No Prisoners-t és a Jedi Trial-t is.

Hozzászólás ideje:

A Clone Wars regények borítói engem nagyon megfogtak. Szívesen olvasnám én is őket magyarul.

Pár napja végeztem a Yoda regénnyel, és nekem tetszett a könyv könnyedebb, humorosabb hangvétele. Voltak benne kissé furcsa dolgok, de akkor is jó volt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.