Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

2023-ban is folytatódik a Legends Essential Collection sorozat. Április 25-én a Tűzharc (Republic Commando 1. könyve), a Yoda: Sötét találkozó és a Jedik Hajnala: Távoli Csillagok című regények jelennek meg új borítóval.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most néztem a Szukits kiadó honlapján a top 20 eladást az elmúlt 365 napban. A régi Thrawn-trilógia újra kiadása kemény fedelesben még mindig jobban teljesít, mint a legújabb kánon könyvek. Tehát, változatlanul nagy igény van még mindig a Legendákra. Jövőre jön a Darth Plagueis és a Darth Bane könyvek újra kiadása. Ha ezek ilyen jól teljesítenek, akkor talán pár év múlva újra kaphat a kiadó engedélyt, más kiadatlan legendákra is.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most néztem meg a moly. hu-n hogy áll a Darth Plagueis. A legnépszerűbb sci-fik listájában a 39. helyen áll. Ez csodálatos. Aztán megnéztem a rangsort, és láttam, hogy még négy Star Wars regény bekerült ebbe a 100-as legnépszerűbb listába.

Darth Plagueis – 39. legnépszerűbb sci-fi

A Sithek bosszúja regényváltozata – 62. legnépszerűbb sci-fi

Darth Bane: A gonosz dinasztia – 64. legnépszerűbb sci-fi

Kenobi – 82. legnépszerűbb sci-fi

Darth Bane: A pusztítás útja – 95. legnépszerűbb sci-fi

https://moly.hu/cimkek/sci-fi/rangsor

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Birodalom örökösei hátralévő 10 epizódját hamarosan bemutatják!

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Legendák legjobbjai újabb négy címmel fog bővülni, ezúttal 2023 augusztus 15-én:

A túlélők keresése

Kirajzás

Republic Commando: Coruscant

The Old Republic: Végzetes szövetség

Hozzászólás ideje:
2023. 01. 02. - 21:47, Darth Revan9 írta:

A Legendák legjobbjai újabb négy címmel fog bővülni, ezúttal 2023 augusztus 15-én:

A túlélők keresése

Kirajzás

Republic Commando: Coruscant

The Old Republic: Végzetes szövetség

Így elmondhatjuk, hogy nálunk korábban tényleg a legjobb történetek jelentek meg :). De azért nem ártana ha olyanok is megjelennének, amit nálunk még soha nem adtak ki. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
48 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Hogyan lehetséges, hogy Legendák kezdik átvenni az irányítást fogyásban az elmúlt 2 évben?

Ha ez igaz, akkor talán most lenne érdemes megpróbálni a New Jedi Order könyvek kiadását. Elő lehetne hozni érvként, hogy mekkora az érdeklődés még mindig a legendákra.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
21 perccel korábban, ati írta:

Ha ez igaz, akkor talán most lenne érdemes megpróbálni a New Jedi Order könyvek kiadását. Elő lehetne hozni érvként, hogy mekkora az érdeklődés még mindig a legendákra.

Ha lesz rá lehetőségük, akkor megpróbálják. De a ha Disney mereven elzárkózik, akkor nyilván nem fog menni. Jelenleg csak a Legendák legjobbjai mehet tovább, csak erre kapnak engedélyt a regények közül. Arra kíváncsi lennék, hogy ebben az új borítás kiadás sorban meg fog-e a jövőben jelenni a The New Jedi Order?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Meg persze az is kérdés, hogy a Bane trilógia utáni újra kiadások hogyan fognak teljesíteni? Ezek is olyan jól és kiemelten tartják majd magukat, mint a Thrawn és a Bane?

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Folytatódik a Legendák a Legjobb Történetek magyar kiadása. A következő könyv a Darth Maul: A vadászó árnyék.

https://www.szukits.hu/star-wars-darth-maul-a-vadaszo-arnyek-legendak-a-legjobb-tortenetek-kemenytablas

A három borító közül ez a legjobb szerintem.

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2023. 02. 05. - 13:35, Darth Revan9 írta:

Ki milyen könyvek megjelenésére számít az Essential Collcetcion sorozatba a jövőben?

Olyan jöhetne ami még magyarul nem volt. Pl. a Luceno-féle Millenium Falcon.

Hozzászólás ideje:
2023. 02. 05. - 13:35, Darth Revan9 írta:

Ki milyen könyvek megjelenésére számít az Essential Collcetcion sorozatba a jövőben?

Alapból nem sok értelmét látom ennek a kollekciónak. Nem fogom megvenni ugyanazt, ami már megvan, csak hogy jobban mutasson a polcon. :) 

Én is inkább nálunk kiadatlan, vagy már nehezen beszerezhető tartalmaknak örülnék. Pl: az X-szárnyú sorozatnak.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szomorú hír: elhunyt Michael Reaves, a Darth Maul A vadászó árnyék, a Medstar duológia, a Coruscanti éjszakák, a Halálcsillag és az Árnyjáték szerzője. 72 éves volt. Nagy könyveket tett le az asztalra. Mai napig a kedvencem az I-5 ciklusa.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Legends Essential Colleciton 8. hullám címei.

Én, a Jedi

Republic Commando: Színvallás

Megsemmisítés

A szökevények

Szerkesztve: - Darth Revan9

• 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.