Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája A párhuzamos futtatás szerintem sem racionális. Bár nem ismerem az üzletpolitikájukat, én is elképzelhetőnek tartom, hogy a Disney globális prioritásai felülírják a helyi piaci és olvasói logikát. Akárhogy is: akármilyen sorrendben, én örülök, hogy egyáltalán megjelennek ezek a regények idehaza is.
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Szerző 3 órával ezelőtt, Darth Sky írta:A párhuzamos futtatás szerintem sem racionális. Bár nem ismerem az üzletpolitikájukat, én is elképzelhetőnek tartom, hogy a Disney globális prioritásai felülírják a helyi piaci és olvasói logikát. Akárhogy is: akármilyen sorrendben, én örülök, hogy egyáltalán megjelennek ezek a regények idehaza is.És te hogy fogsz dönteni?Nem veszed meg és nem olvasod el A Jedi sorsa regényeket, hanem kivárod, míg a magyar kiadás hosszú évek alatt odaér?Megveszed a közeljövőben vagy később A Jedi sorsa regényeket, de nem olvasod el őket, hanem felrakod őket a polcra, amíg a magyar kiadás oda nem ér?Megveszed A Jedi sorsa regényeket és párhuzamosan fogod olvasni őket Az Új Jedi Renddel?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.