Jump to content
Sign in to follow this  
Rostás Norbert

CustomStarWars

Recommended Posts

Kedves Fórumozók, Olvasók, Star Wars rajongók!

 

Sráckorom óta szeretem a Star Wars filmeket és a SW játékokat. :oops: Figurákat is gyűjtök azóta. De sajnos a Hasbro és régen a Kenner sem nagyon kényeztetett el bennünket például a játékokból, képregényekből, Clone Warsból ismert karakterekkel. Ezért is kezdtem el pár éve saját kezemmel elkészíteni a kedvenceimet, így kezdődött, hogy ún. "custom" figurákat kezdtem csinálni. Elente kevesebb sikerrel, manapság már azért sikerülnek elfogadható darabok is. Ha ti is szeretitek a Star Wars játékok, filmek, Clone Wars világát, és van kedvetek megtekinteni idáigi munkáimat, látogassátok meg a CustomStarWars oldalt, melyet idén februárban hoztam létre, hogy megoszthassam a munkám eredményét azokkal, akik hozzám hasonlóan szeretik ezt az örökzöld legendát. Mint majd meglátjátok, az oldalon a tervezett figurák csak egy része látható még, de a többi custom figura is fel fog kerülni a CustomStarWarsra apránként. Nagy meló, mert nem csak magát a figurákat készítem el, fotózom le, hanem a weblapot is magam kódolom, a rajta levő informatív cikkeket is egyedül írom, le kell fordítani angolra, a screenshotokat is túlnyomórészt én készítem, de örömmel csinálom, mert mindezt meg szeretném ismertetni veletek, Kedves Olvasókkal, és meg szeretném a custom témát Magyarországon is ismertetni, és szerettetni a rajongókkal. Remélem lesz olyan cikk, amit szívesen olvastok el majd ti is, meg bízom benne, hogy a figurák közül is elnyeri pár a tetszéseteket.

 

Üdvözlettel:

Rostás Norbert

C.S.W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem egészen azt jelenti, de olyan is van. Hiszen mint írtam a legtöbb figurámat még nem is adták ki, például nem létezik hivatalos Bastila Shan, Jet trooper, Darth Bandon, stb, stb. Pont ezért is szeretném betölteni ezt az űrt. Az ilyen ki nem adott figurákat a játék, a képregény, a könyv, a Clone Wars, vagy egy referencia fotó alapján készítem el. Sehol senki nem csinált még Konföderációs (CIS) festésű tridroidot, amit a Clone Wars első részében láthattok, most például azon dolgozom. Ez még a CustomStarWars Képregény, Rajfilm, és Clone Wars főrovatának lila nyilakkal jelölt "rövidesen érkezik" menüjében sem szerepel, ezért a saját oldalamon sem mutatom még be, de ha meglesz, lehetségesnek tartom, hogy itt, a SW SAGA kedves fórumozóinak mutatom be először.

 

N

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kedves Fórum Olvasók!

 

Személyesen szeretném átnyújtani nektek a közelgő Karácsony által ihletett cikkemet. Ezt már a Karácsony hangulata, és szellemisége járja át. Ti is észre fogjátok bizonyára venni, hogy a nyomorultak és a betegek gyógyítása, a kísértés jelenléte, az elhivatott küldetés tudat, az emberek szeretete, és végezetül még a halál vállalása is értük egyfajta Bibliai érték, és az az érdekes, hogy ezt a KotOR1 egy parányi kis mellékszereplője, Zelka Forn hordozza. Ezért is döbbenetes a mi kedvenc filmünk és az azt körülvevő kiterjesztett világ - ilyen értékeket hordozhat még egy kis mellékszereplő is.

 

Kérlek olvassátok végig a Karácsonyi cikket, melyet szeretettel készítettem nektek. Látogassátok meg a Custom Star Wars oldalt, válasszátok ki a fenti választómenüből a Knights of the Old Republic 1 rovatot a mellette található nyomógomb segítségével, és a KotOR1 rovat baloldalán levő menűben megtaláljátok Zelka Fornt, és a cikkben kifejezett Jókivánságaimat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kedves Fórumozók!

 

Elkészítettem, és feltöltöttem a CustomStarWars-ra az Új Évi meglepetés cikket. Ez a Star Wars Kiterjesztett Univerzumának egyik legnagyobb újrakezdőjéről szól, a Kotor1-ből ismert Juhaniról. Elkezdve 2009 Új Esztendejét sokan fognak valószínűleg valamilyen fogadalmat tenni. Néhányan el fogják dönteni, hogy másképp fogják intézni mostantól a dolgaikat, mások pedig életmódjukon fognak megpróbálni változtatni. Az Új Év remek alkalom arra, hogy újrakezdjük dolgainkat, hogy tiszta lappal indulhassunk. Juhaninak sikerült. Megfogadta, hogy elfordul a Sötét Oldaltól, és valóban visszatért a Jedik közé, legyőzte mérges természetét, és a Jedi Védelmezők igaz életét élte, akár még annak árán is, hogy az igaz ügy védelmében még a halált is vállalnia kell a Rakata világ templomának tetején. Bár nem ő a kedvenc karakterem, érdekes és tanulságos története, és látványos külső jegyei miatt szimbolikus KotOR1 karakternek tartom. Fogadjátok szeretettel e történetet, és tekintsétek meg a fotókat is a saját kezűleg készített Custom Juhani figurámról!

 

Remélem a Karácsonyi cikk is tetszett Nektek, most pedig ezzel a Juhani anyaggal kívánok nektek Boldog Új Évet!

 

Norbi

Share this post


Link to post
Share on other sites

custom_cis_tridroid2.jpgKedves Fórumozók, Olvasók! A múltkor megígértem, hogy ha befejezem a CIS festésű tridroid kispók lépegetőt, amit a Clone Wars pilot epizódjában láthattunk az utcai harcok alatt, akkor az SW SAGA olvasóival előbb osztom meg, mint ahogy a CustomStarWars-on publikálnám. Készen van! A kékes CIS felségjelek felfestése mellett besöpörtem száraz ecsettel a felkopások helyét, ezüstös kopásokat, éltöréseket, és fekete olajfolyásokat rakva rá. Én szeretem a Csillagközi inváziót is, (Starship troopers) és úgy vélem, hogy ezeknek a zöldes barnás szöcskelábaknak az ötletét onnan vehették Lucasék, az ottani "bogaraknak" volt ilyen lába, és így nekem még jobban bejött a téma, ezért is készítettem el. Meg persze azért, hogy megoszthassam a rajongókkal, hiszen ilyet még nem adtak ki idáig. Íme, fogadjátok szeretettel!

 

Úgy veszem észre, hogy szeretitek a Clone Wars 3D-t, megy a letöltés, szinkronizálás, részek elemzése, ezért is bízom abban, hogy ez a figura elnyeri a tetszéseteket. Ha ez is olyan mérsékelt érdeklődést vált ki a Saga olvasóiból, mint az idáigi ajánlóim, melyekre Ody barátom (jó házigazdaként) és Kudarmubat reagált csak, (akiknek ezúton is köszönöm az érdeklődést) akkor feladom a figyelmetek felkeltését, és nem erőltetem tovább az itteni olvasók cikkekkel és figurákkal való kiszolgálását.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyugodtan erőltetheted tovább. :lol: Nagyon jópofák ezek a figurák, igaz, engem annyira nem hoznak lázba, a maketteket jobban kedvelem, pl űrhajók. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szép darab!

custom_cis_tridroid2.jpgÚgy veszem észre, hogy szeretitek a Clone Wars 3D-t, megy a [...] szinkronizálás,

Na ott azért még nem tartunk... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Köszi srácok! Mikor Ki-Adi mester rohamot vezényel, a hídon jön szembe pár ilyen droid az ep3-ban, ilyen nagy tűzcsóva szerű dolgot lő ki feléjük, és utána lövik le a Ki-Adit a klónjai. De az barnás-sárga, TradeFed (kereskedelmi szövetség) festésű Jinx. Amit én csináltam az valóban a Klón Háborúk pilot részében volt, az már CIS festésű, egy ilyennek ugrik az Anakin a fejére, aztán szétkaszabol még egy párat, meg egyikkel szétlöveti a másikat. :D A doboz hátulján meg egy olyan jelenetet mutatnak, ami kb. ilyen 1 másodperces pillanat volt. Persze az is a háttérben. Lucas bátyánk szerti az érdekes lényeket, gépeket, cuccokat hátul felvonultatni, hadd dúvadjon a rajongók szeme... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sziasztok! Mára egy vadonatúj custom figurát készítettem, mert ma indul a Cartoon Networkon a Clone Wars sorozat. (Az RTL-en már elindult) A mai frissítés ezért egy olyan figurát mutat be, amit a sorozat indulásának örömére, és a kedves olvasók tiszteletére találtam ki: egy tűzoltó droidot a Malevolence hangárjából, a negyedik epizódból. Picit átalakítottam az eredeti koncepciót, mert ugye ott valami tűzcsapból húzzák ki a slagot, én inkább egy mobil, hordozható hátipalackos megoldást találtam praktikusabbnak. Elég kevés időm volt rá hogy ezt a figurát elkészítsem, de szerencsére a mai indulásra meglettem vele, hadd ajánljam a figyelmetekbe a CustomStarWars "Rajzfilm" rovatában találjátok meg a "tűzoltó droid" menüpont alatt. Sőt, van még egy igazi "nagyágyú" is fent, a múlt héten a Kotor2 rovatba feltöltöttem Kreiát, a Sith triumvirátus utolsó tagját, akit esetleg érdekel, azt az anyagot is nyugodtan elolvashatja, meg természetesen lesz egy Kreia custom figura is a cikkben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Egy régi bonus droidból. :) tudod, amiket hozzácsomagoltak az epizód 1-es figurákhoz. Csak szikével kimetszettem a kezéből a beleöntött puskát. Talán ez zavart meg téged is, mert amúgy azt nem lehet kivenni a kezéből. Meg csináltam a hátára egy hordozható tűzoltókészüléket gipszből, abba beleöntöttem (még száradás előtt) egy sima fekete cipőfűzőt. :) Ez így talán sokaknak illúzióromboló lehet, de a customozás azért is nehéz, mert olyamiket kell megcsinálnod az otthon található dolgokből, amiket a Hasbrósok kiöntenek műanyagból. (Emlékeztek a fülpiszkáló nézőkre a tattooini podrace arénából? nekem az is picit illúzióromboló volt)

 

köszi Jinx a tapsoló smileykat, és az érdeklődést. Bármi van, nyugodtan kérdezz.

Norbi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez fantasztikus munka Norbi! :) Nagyon ügyes vagy! Ami mindig megragad, az az alaposság amivel bemutatod az elkészített karaktert. Gratulálok hozzá!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagyon aranyosak vagytok köszönöm szépen. Úgy látom főleg ezek a Klón Háborús témák tetszenek az SWSAGA kedves olvasóinak, úgyhogy akkor fogok még ilyeneket csinálni, és majd azokat is megosztom veletek. Régen én is örömmel néztem meg a külföldi customozók műveit, és tökre sajnáltam, hogy magyar customozók nincsenek, meg a leírások is mind angolul voltak. Ezért is jó, hogy Zééé barátom, meg jómagam megpróbálkoztunk a customozással itthon, mert ez is egy érdekes, és újszerű rajongói aktivitás, és ez is összehoz rajongókat, barátokat. És ha a cikkekkel, amit Ody barátom is említ, az angolul kevésbé értő SW kedvelő társakkal is sikerül megismertetni (esetleg megszerettetni) a karaktert, és ha tényleg tetszik az olvasóknak, és esetleg egy pár tucat embernek sikerül örömet okozni - MÁR MEGÉRTE.

Most éppen a legkedveltebb és legviccesebb merénylő protokol droidot csinálom, HK-47-et, akit a külf-i rajongók visszatapsoltak a Kotor2-be, azt mindenki nagyon szereti, majdnem kész, ha kész leszek, örömmel osztom majd meg veletek.

 

sziasztok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igazság szerint én inkább csempészvonalon vagyok érdekelt, amivel enyhén szólva is kisebbségben vagyok itt, de attól független, hogy egy remek munkát dicséret illet :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kedves Sw Saga fórum olvasók,

kész a custom HK-47 figura, amit ígértem nektek!

Előbb mutatom meg nektek, mint ahogy a saját oldalamra, a CustomStarWars-ra feltölteném!

Sokan ismeritek biztos a KotOR sorozat vicces beszólásairól elhíresült orvgyilkos droidját remélem elnyeri a tetszéseteket!

Custom HK47

üdvözlettel: Norbi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information