Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Még nem Kár, pedig idén nyárra ígérték őket. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hm.. emlékeim szerint jövő nyárra igérték őket (2010). Viszont lehet, hogy karácsony táján megjelenik a D3 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Kérdem a régi motoros Starship Troopers játék nyúzókat, hogy ők is találkoztak e az első pálya betöltésénél a fekete képernyővel. Nem fogjátok kitalálni, hogy mi a kérdés. De igen! Mivel küszöböltétek ki? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Elöszőr is bocs de mostanra javult meg a kimenetem.Semmi nem ment ki a netre, nem tudtam hozzászólást írni sem. Nálam textúrahibák voltak, de nem ezért hagytam abba.Botrányosan rossz játék.Nem érdemes vele tökölni. Rog: A tolószékes tudóssal való találkozás után nem sokkal.Nagyon jó a katonák elleni harc.Mondjuk összelopott az egész játék.Olyan mintha a Half-life-ot a Doom-al keverték volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Azóta sikerült kiküszöbölni ezt a hibát. Sajna Vistásoknál előfordult gyakran az e grafikai malőr. Át kellett írni pár értéket a graf beállításoknál. :S Ha nagyon tré lesz, uninstal Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Én bírtam a Starship Troopers játékot. Olyan tipikusan olyan rossz, hogy már jó Na jó, az fogott meg, hogy ugyanúgy özönlöttek benne az arachniduk, mint a filmben, és sokat lehetett irtani. Amúgy néhány ponton (társak, tankbogás, plazmaseggű nagybogár) tényleg biztosíték kiverő. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hm.. emlékeim szerint jövő nyárra igérték őket (2010).Viszont lehet, hogy karácsony táján megjelenik a D3 Végre valami jó hír. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Egy kis Watchmen zúzás http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-watchmen-the/53124 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-watchmen-the/53130 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Modern Warfare 2 multi darálás Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Letudtam pár pályát a Bionic Commandoban. Egész jó kis játék, meg lehet szokni ezt a repkedős, püfölős zúzást. Kár viszont, hogy túlságosan is lienáris. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. (szerkesztve) A tolószékes tudóssal való találkozás után nem sokkal.Én legutóbb két golyóröptető földönkívüli kiirtására törekedtem egy hídon. Mondjuk összelopott az egész játék.Olyan mintha a Half-life-ot a Doom-al keverték volna.Bennem ilyesmi még nem vetődött fel. Egy kis Watchmen zúzásNagyon kúl. Valamikor beszerzem a Figyelőemberkés gamékat. Szerkesztve: 2009. Július 28. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Comic Conos Háló 3 tréler Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. A Dead Space-t valaki nyúzta közületek? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Én csak szeretném. Dzséjt már lejátszotta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Ja, én már letudtam: http://dzsejt.sfblogs.net/2009/01/02/dead-space/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Szép kis beszámoló. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. A Dead Space-t valaki nyúzta közületek? Én félig végigvittem, de volt egy olyan szoba ahonnan egyszerűen nem tudtam továbbmenni.Írdatlan sok lény volt az egyiknek még a végtagjai is visszanőttek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Kapaszkodás ezerrel! Durvulás következik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Ez a game nagyon ütősnek igérkezik. Hát ha már lehet választani akkor én vadász lennék. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Azt a szentséges *************** istenit.Ez az.Ezt vártam már mióta láttam az Alienst.Eszméletlen hangulatos.Nekem shotim legyen meg smg-m ne karmom.Csak jöjjön már. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. (szerkesztve) A mai Guruban volt Arma 2 cikk, bescanneltem Oldie-nak: http://www.megaupload.com/?d=U6L7BOKS Szerkesztve: 2009. Július 30. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Köszi szépen. Igazság szerint a beállításokba múltkor beleuntam. Majd türelmesebb időszakomban előszedem újra a jétákot. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Überjól néz ki az AvP játék. Azt hisem én is Predi lennék. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Sikerült végigvinnem a Bionic Commandot. Csak ajánlani tudom, rendkivül élvezetes játékmenetet kinál, remek grafikával, zenével, sztorimenettel. Az irányítás ugyan biztos kap némi nemtetsző jelzőt, de azt kell, hogy mondjam, gyakorlat teszi a mestert Eleinte azt hittem, megőrülök tőle, de be kellett látnom később, hogy ez az ugri-bugri pókemberes stílus hihetetlen élmény nyújt és az ellenfelek sokkal de sokkal jobban megizasztják az embert. Oly annyira, hogy párszor vissza kellett fognom magam, nehogy lefejeljem a monitort és kettétörjem a billentyűzetet. Egy szó mint száz, a játék remek, drámai befejezéssel és várjátok meg majd a stáblista végét. Remélem jön majd egy magyarosítás is majd hozzá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. A főszereplő csávó tiszta SG Atlantisból a rasztás fazon Ha film készülne a játékból csak őt tudnám elképzelni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Ronon "Ősember" Dex? Én most a Tron 2.0-t nyomom (újabban múltidézést tartok, azelőtt meg a Mafia és a Doom III volt terítéken, bár azokkal ellentétben a Tron 2.0-val nem játszottam eddig). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 6. Jaja, pontosan ő. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Csúszik a SC2 http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Kesik_a_StarCraft_2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. És még daraboltan is jön ki. Úgy tűnik Christie Goldennek nem kellett volna annyira sietnie a SC2 előzményregényeivel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 7. Nagyon jónak tűnik ez a Dirt 2. Csak remélni merem, hogy az irányítással már nem lesznek gondok. http://www.gametrailers.com/video/chief-de...er-dirt-2/53844 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.