Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Egyre jobb ez a Wolfeinstein.Bár a Veilt-et még mindig nem tudom használni az ellenfelek ellen, csak segít kapukat keresni.De az első szuperkatona már megvolt. Hogy, hogy nem tudod használni? Igaz, támadó funkciója nincs, de a képességei sokat segíthetnek. Bár az alapot (gyorsítás) én is csak falak és rejtett kavicsok kutatására használom, de az időlassítás jó sok ellenfél ellen. A pajzs az ugye egyértelmű (pláne fejlesztve, mikor a golyókat már visszaküldi a feladónak, aztán csak be kell állni a tömeg közepére és egyetlen lövés nélkül csatát lehet nyerni ), az erőnövelő az meg minden ellen jó (főleg a pajzs mögött lapító köcsögöket szeretem kiemelni vele). Amúgy van ebben a játékban néhány szemét ellenfél, meg tetszik, hogy a főgonoszoknál néha el kell gondolkodni a megölésük mikéntjén. Nem csak "lődd, amíg ki nem fekszik". Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Én most ott vagyok, hogy átjött a kapun az a nagy debella állat. A korházos jelenet +vérengzés piszok jó volt Ami negatív eddig számomra az, hogy vissza kellett mászkálni ahhoz a titkos föld alatti csoporthoz a küldetésekért. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Mass Effect 2 Jó hír minden PC-snek, egyszerre jön ki a számítógépes és xboxos változat. http://gamestar.hu/mass-effect-2-egyszerre...platformra.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Ezt már egy ideje biztosra lehetett venni. Már csak azért is, mert a Bioware feje a fejlesztés kezdetén elmondta, hogy egyszerre akarják megjelentetni. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. (szerkesztve) Ezt már egy ideje biztosra lehetett venni. Már csak azért is, mert a Bioware feje a fejlesztés kezdetén elmondta, hogy egyszerre akarják megjelentetni. Igen, de akkor csak tervbe volt véve. Amúgy remélem a magyar lokalizáció hasonlóan jó lesz, mint az első részben volt. Xbox 360-on sem ártana a magyarítás. Bár, amikor Xboxra megjelent, akkor nem zavart, hogy angol, egyből nekiálltam, és végig toltam, egész jól elboldogultam vele, anno 2007-ben. Emlékszem, novemberben, amikor megjelent kényszerpihenőre voltam ítélve, mivel akkoriban volt eltörve a térdem. Na jól kitértem az eredeti témától. ***Érdekességek annak, aki végigjátszotta*** Spoiler: Ezt a videót kb. egy hónapja találtam. És elég meggyöző, hogy az idegen hajó, ami megtámadja a Normandy-t, (majd később elpusztítja), valószínűleg egy Pusztító. Érdekes ötlet mi? Szerkesztve: 2009. Augusztus 24. - barnez Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Spoiler: Mondjuk azt tudni, hogy a Reaperek visszatérnek. A Normandy meg csak egy kis fregatt, az első rész pusztítója pedig a Citadella zászlóshajóját is majdnem megette reggelire. Ha egy olyannal kikezd, esélye sem lenne szegény kis Normandy-nak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. http://www.ipon.hu/hir/radeon_hd_5800_hirmorzsak/8347 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Dzséjt, hogy a francba lehet legyőzni az a kövér német tisztet, akin átmennek a golyók és átváltozik valami lebegő gilisztává? Elég h*lye helyen van ott a checkpont. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Wet trailerek: http://www.gametrailers.com/video/freeway-gameplay-wet/54787 http://www.gametrailers.com/video/gunplay-gameplay-wet/54786 A grafikára még ráférne némi fényezés. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Dzséjt, hogy a francba lehet legyőzni az a kövér német tisztet, akin átmennek a golyók és átváltozik valami lebegő gilisztává? Elég h*lye helyen van ott a checkpont. Megvan! Ne segíts A r*hadék! Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Ez gyors volt! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hogy, hogy nem tudod használni? Igaz, támadó funkciója nincs, de a képességei sokat segíthetnek. Bár az alapot (gyorsítás) én is csak falak és rejtett kavicsok kutatására használom, de az időlassítás jó sok ellenfél ellen. A pajzs az ugye egyértelmű (pláne fejlesztve, mikor a golyókat már visszaküldi a feladónak, aztán csak be kell állni a tömeg közepére és egyetlen lövés nélkül csatát lehet nyerni ), az erőnövelő az meg minden ellen jó (főleg a pajzs mögött lapító köcsögöket szeretem kiemelni vele).Amúgy van ebben a játékban néhány szemét ellenfél, meg tetszik, hogy a főgonoszoknál néha el kell gondolkodni a megölésük mikéntjén. Nem csak "lődd, amíg ki nem fekszik". Hát úgy hogy még csak most vettem fel a pajzsot. Eddig nem volt nálam.Ki is használom a géppuskások ellen.Természetesen tudom használni csak eddig nem volt értelme.Simán kinyírtam a katonákat nélküle is.A heavy soldiersek ellen viszont k*rva jó mert megmutatta a gyenge pontjukat.Viszont a golyóvisszaküldő még nincs nálam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Ja, így már értem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Ez gyors volt! Ez van amikor elkapja az embert a hév és nem lát, csak néz. A megoldás pedig a húszadik újraéledésnél már kézenfekvő volt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. 1999-ben megjelent a Lego Racer nevű játék. Akkor karácsonyra megkaptam a játékot. 10 év alatt eddig sosem sikerült végigjátszanom, de ma... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Nekem is megvooolt...! Na jó, az én gépemen nem futott, csak a szomszédén. Nagyon durva! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 30. Wolfi elég brutális.A Kar 98 simán ellövi a német katona végtagjait. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Lego race, imádtam, annak ellenére, hogy én sem tudtam sosem végigjátszani (most meg már meg sincs). Jó, mondjuk én mit nem imádok, ami Lego A Wolf tényleg meglepően - és emiatt üdítően - brutális lett. Mondjuk, hogy a Kar 98, meg az STG44 elviszi a végtagokat kissé hülyeség, de attól még nagyon tetszetős. Pláne a gyújtogatás. Nevezzetek szadistának, de örömmel pirítottam meg az SS tiszteket, bakákat, szörnyeket Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. A hamvasztó nekem is bejön, k*rva jó hangja van és ahogy a németek agonizálnak fáklyaként...! Viszont per pillanat nem tudok továbbjutni egy pályán, szívok mint a torkosborz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hun akadtál el? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hun akadtál el? Hans vs. Blazkowick. Második menet amikor már szétesett az a vacak félig és fogaskerekek közt kell rohangálni. Youtubeon megnéztem a gameplayt róla, szóval kitartás kell hozzá. Viszont újra végigvittem a Bionic Commandót, immár magyarosítással Most már azért könnyebb volt a dolog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Ja, a főgonosz? Azt csak lőni kell, semmi extra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Hadd kérjem meg az urakat, hogy a továbbhaladási megoldásokat spoilergomb mögé rejtsék.Hadd legyen az is kihívás ha én jövök rá, hogy kell továbbmenni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Oké. Mondjuk azt azért direkt nem mondtam, mivel kell lőni és hogyan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Kösz Dzséjt, erre valahogy számítottam. Mondjuk amennyi skulót én már rápazaroltam...! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Dirt 2 gameplay videódöpping Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hú gyerekek! Ma leszedtem a Halo Wars animációs átvezetőit. Valami k*rva jól nézz ki Magából a sztoriból is el tudnék képzelni egy hasonló animációs sorozatot, de a nagy várakozás a filmet előzi meg természetesen Hihetetlen, hogy mennyire jól el van találva az egész. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Hú gyerekek! Ma leszedtem a Halo Wars animációs átvezetőit. Valami k*rva jól nézz ki Magából a sztoriból is el tudnék képzelni egy hasonló animációs sorozatot, de a nagy várakozás a filmet előzi meg természetesen Hihetetlen, hogy mennyire jól el van találva az egész. Nekem is nagyon bejött.Igazi háborús feeling. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Meg tudod e különböztetni a valóst a játékbeli képtől? Kinek hány pontosra sikeredett a tesztje? De őszintén http://generationdreamteam.free.fr/Quizz.html Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Meg tudod e különböztetni a valóst a játékbeli képtől? Kinek hány pontosra sikeredett a tesztje? De őszintén http://generationdreamteam.free.fr/Quizz.html 4 pont Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.