Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 27. Az utasok természetesen adnak 1-2 mellékküldetést is. Ja, példul, hogy gyilkoljam meg valakit, vagy... [nem bírta tovább, elment ME2-zni] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Azta k*rv*!! Annyira hangulatosak ezek a Halo-s szösszenetek! Filmet akar a nép! Ne idézz be videót, pláne, ha a postod előtt van! - by Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. "Aw! That was my... favorite." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Íme egy 3 perces változat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Piszok egy jó hangulata van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Szerintem piszok unalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. (szerkesztve) Fall of the Reach könyv után vizuálisan is látni a spartanok kiképzését, átalakítását, egyszerűen a Halo fanok álmának beteljesülése. Spielberg-et akarjuk a filmhez! Szerkesztve: 2010. Április 28. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. (szerkesztve) Szerintem a kevesebb több volt. Kár volt hosszabb verzióban is megcsinálni. Szerkesztve: 2010. Április 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 28. Fall of the Reach könyv után vizuálisan is látni a spartanok kiképzését, átalakítását, egyszerűen a Halo fanok álmának beteljesülése. Akkor velem ez a baj, nem vagyok Halo fan Viszont hozza a játék hangulatát, szerintem az is piszok unalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Valamikor ezt is előveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. (szerkesztve) Raven szócska biztosíték arra, hogy pofás játék lesz. Szerkesztve: 2010. Április 29. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 29. Nekem a Soldier of Fortune volt az első tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Még az elsőig se bírtam eljutni pedig megvan már egy ideje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Az első részben elakadtam rendesen, de annyira nem is fogott meg. Pocsék az irányítás. Főleg ha minden irányból jönnek a "rajongók". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Nálam a legratyibb irányítású game a 2002-es Pókmanuson alapuló volt. Az után a DS-ben való manőverezgetés már nem lehet olyan vészes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Pocsék az irányítás. Főleg ha minden irányból jönnek a "rajongók". Vagyis béna vagy Szerintem nagyszerű játék! Ajánlom, hogy a folytatás is megjelenjen PC-re. 2008-ban a Mass Effect mellett ez volt a másik nagy durranás számomra. Zsigerből hozza egy jó űrhorror hangulatát, érdekes a sztorija és ebben is remek kis karakterek vannak. Az USG Ishimura meg tiszta USM Auriga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 30. Az első részben elakadtam rendesen, de annyira nem is fogott meg. Pocsék az irányítás. Főleg ha minden irányból jönnek a "rajongók". Ugyanezért hagytam abba én is.Egy szobán nem tudtam túljutni, mert annyian jöttek mint az oroszok és az irányítás borzalom volt, hiába állítottam át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) ME fanoknak kötelező! Azért teszem inkább ide, mert nem mindenki értené a poént belőle. Szerkesztve: 2010. Május 1. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Jövő hét elején új DLC a ME2-höz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Jövő hét elején új DLC a ME2-höz. Remélem... Spoiler: a Liara DLC lesz az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Remélem... Nem lenne rossz. Bár most vettem észre, hogy az ME2 honlapján van egy Universe menüpont. Ha ott a Squadra kattintunk, fel vannak sorolva a már elérhető csapattagok, viszont van két Classified pont is. Ez vajon azt jelenti, hogy lesz még két karakter? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Az első részben elakadtam rendesen, de annyira nem is fogott meg. Pocsék az irányítás. Főleg ha minden irányból jönnek a "rajongók". A Dead Space-ben hogy lehetett elakadni? Van egy gomb, amit ha megnyomsz akkor mutatja hogy melyik irányba menj (legalábbis az X360-as verzióban). Én csak konzolon játszottam, de azon nálam anno az év játéka volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A Dead Space-ben hogy lehetett elakadni? Van egy gomb, amit ha megnyomsz akkor mutatja hogy melyik irányba menj (legalábbis az X360-as verzióban). Én csak konzolon játszottam, de azon nálam anno az év játéka volt.Nem úgy akadtam el. Bent vagyok egy teremben ahol már kevés a skuló de sok az irtani való. A már bevált technikák az időhúzásra pedig itt már nem működnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Nem lenne rossz. Bár most vettem észre, hogy az ME2 honlapján van egy Universe menüpont. Ha ott a Squadra kattintunk, fel vannak sorolva a már elérhető csapattagok, viszont van két Classified pont is. Ez vajon azt jelenti, hogy lesz még két karakter? A következő magyarázat erre: Spoiler: Az a két csapattag Morinth, és Légió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Nem úgy akadtam el. Bent vagyok egy teremben ahol már kevés a skuló de sok az irtani való. A már bevált technikák az időhúzásra pedig itt már nem működnek. Nem tudom, szerintem ez is csodaszámba illő. Nekem a játékban még el is kellett hagynom a lőszereket, annyira teli voltam (meg úgy alapvetően mindent). És a nagyobb dögöket leszámítva egyik nekromorfra sem kell két golyónál többet kilőni egy jól fejlesztett pisztolyból, vagy rövid sorozatnál hosszabbat leadni rájuk a géppisztolyból (a többi fegyver meg nagyjából értelmetlen, bár a körfűrészt és a lángszórót még használtam a kis csimbókok ellen). Persze, ha ész nélkül lövöd őket célzás nélkül, mint ahogy apám szokta, az megint más, úgy érthető, csak a Dead Space-t úgy nem lehet játszani A következő magyarázat erre: Ez volt a másik tippem (mivel ugye egyikük sincs ott ), de minek rejtenék el őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ez volt a másik tippem (mivel ugye egyikük sincs ott ), de minek rejtenék el őket? Mert mindkettő opcionális, tehát tőled függ, hogy a csapatod tagjai lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Nem tudom, szerintem ez is csodaszámba illő. Nekem a játékban még el is kellett hagynom a lőszereket, annyira teli voltam (meg úgy alapvetően mindent). És a nagyobb dögöket leszámítva egyik nekromorfra sem kell két golyónál többet kilőni egy jól fejlesztett pisztolyból, vagy rövid sorozatnál hosszabbat leadni rájuk a géppisztolyból (a többi fegyver meg nagyjából értelmetlen, bár a körfűrészt és a lángszórót még használtam a kis csimbókok ellen). Persze, ha ész nélkül lövöd őket célzás nélkül, mint ahogy apám szokta, az megint más, úgy érthető, csak a Dead Space-t úgy nem lehet játszani Akkor te egy csodalény vagy Amúgy csak elkezdtem azt a nyavalyás Mass Effect első részét előröl De most minden "sarok" mögé benézek megbízásért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Nem úgy akadtam el. Bent vagyok egy teremben ahol már kevés a skuló de sok az irtani való. A már bevált technikák az időhúzásra pedig itt már nem működnek. Ugyanott akadtam el én is szerintem.Annyian jöttek mint az oroszok volt, hogy párat lelöttem, de utána kinött megint a végtagja.Vagy 20 próbálkozás után uninstall lett belőle.Atz irányítás volt gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.