Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Portal 2 kivégezve. Szó mi szó, jobb, mint az első. Hosszabb, összetettebbek a feladványok, viccesebbek a szereplők és lenyűgözőbb a látvány. Anno a Black Mesa Kutató Létesítmény sem volt egy kis sufni, de ebbe az Aperture Laboratóriumba kétszer is beleférne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. OF: Red River Hát ez inkább szimulátor mint "igazi" fps. Azaz két lövés és halott vagy. Ja és neked kell irányítani egy 4 fős csapatot ami persze nem gond. Meg ordít róla hogy inkább multis játék. Kicsit elszórakozom vele még aztán törlöm. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. (szerkesztve) Portal 2 kivégezve. Szó mi szó, jobb, mint az első. Hosszabb, összetettebbek a feladványok, viccesebbek a szereplők és lenyűgözőbb a látvány. Anno a Black Mesa Kutató Létesítmény sem volt egy kis sufni, de ebbe az Aperture Laboratóriumba kétszer is beleférne. Én is végigvittem Teljesen egyetértek veled Elég furcsa volt vissza menni annyira az időbe(képletesen) ,csak fura volt hogy olyan mélyen vannak. Láttam egy olyan táblát amin egy ember egy hatalmas hátizsákportálfegyvert cipelt A Black Mesa létesítménybe a Half Life-ba kell menni? Szerkesztve: 2011. Április 21. - misi920 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. A Black Mesa létesítménybe a Half Life-ba kell menni? Igen, a Black Mesa (bírtam, mikor felemlegették ) a Half Life, a Half Life: Opposing Force és a Half Life: Blue Shift színhelye (a Half Life 2-ben is van egy Black Mesa, de az már csak az eredeti után lett elnevezve ). Lényegében az Aperture konkurenciája. Mindkettő a portáltechnológián dolgoztak, csak az Apertuernek ez anélkül sikerült, hogy a Földre szabadították volna a Xent. Ha egyszer elkészül, akkor a Half Life 2 Episode 3-ban feltűnik az Aperture egyik hajója, a Borealis (az ep2-ben már látható volt). Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. Hozzászólás ideje: 2011. Április 22. A világ legkönnyebb boss-fightja http://www.youtube.com/watch?v=Y7SYtT1ZVxE Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. OF: Red River Hát ez inkább szimulátor mint "igazi" fps. Azaz két lövés és halott vagy. Ja és neked kell irányítani egy 4 fős csapatot ami persze nem gond. Meg ordít róla hogy inkább multis játék. Kicsit elszórakozom vele még aztán törlöm. Tegnap este belelestem én is. A csapatirányítás eddig kritikán aluli, sokszor jobb ha a földbe ásod magad mielőtt megnyitod az opciót, hogy közben ne lőjenek agyon. Talán jobb lett volna egy Ghost Recon féle, vagy inkább Republic Commandós csapatirányítás. A játék eleje meg elég unalmas ezzel a sok Hammerezéssel. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Dzséjt neked eredetiben van meg? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Dzséjt neked eredetiben van meg? A második rész még nem (a Portal és a Half Life-ok eredetiek). Majd jövő hónapban akarom megvenni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megnéztem ezt a Portal 2-öt a youtube-on. Meglepődtem hogy FPS. De lőni nem kell. Ez inkább mászkálós? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megnéztem ezt a Portal 2-öt a youtube-on. Meglepődtem hogy FPS. De lőni nem kell. Ez inkább mászkálós? Mászkálós logikai. Jó lenne, ha nem lenne könnyű és éppen ezért rövid Az a lényege, hogy az adott feladatot 2 portál segítségével kell megvalósítani. Bárhova (falra) fellőheted (egy portál fegyvered van) a portálokat és ha bemész az egyikbe, kijösz a másikon. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. (szerkesztve) A második rész még nem (a Portal és a Half Life-ok eredetiek). Majd jövő hónapban akarom megvenni. akkor tudunk menni coopba Persze ha neked is van kedved van valami aktív üzenet közvetítőd pl xfire msn? Szerkesztve: 2011. Április 23. - misi920 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Mászkálós logikai. Jó lenne, ha nem lenne könnyű és éppen ezért rövid Az a lényege, hogy az adott feladatot 2 portál segítségével kell megvalósítani. Bárhova (falra) fellőheted (egy portál fegyvered van) a portálokat és ha bemész az egyikbe, kijösz a másikon. Azért bárhová nem lehet portált nyitni, és nem is olyan rövid (igaz, nem a feladványok miatt húzható el a játék), mint az első rész. akkor tudunk menni coopba Persze ha neked is van kedved van valami aktív üzenet közvetítőd pl xfire msn? Van kedvem és msn-em is, de szerdáig nem vagyok otthon (momentán a nagyimnál ülök a teraszon, Whiskey-t iszom és laptopozom, meg a friss levegős sötétben írok... ilyenre is ritkán van alkalmam, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle ). Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. (szerkesztve) Van kedvem és msn-em is, de szerdáig nem vagyok otthon (momentán a nagyimnál ülök a teraszon, Whiskey-t iszom és laptopozom, meg a friss levegős sötétben írok... ilyenre is ritkán van alkalmam, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle ). Nagyon nagy élmény hidd el És jó pihenést Szerkesztve: 2011. Április 23. - misi920 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Azért bárhová nem lehet portált nyitni, és nem is olyan rövid (igaz, nem a feladványok miatt húzható el a játék), mint az első rész. Csak az első részről nyilatkoztam. Az elég rövid volt a 3-4 órájával. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Crysis 2: Jómagam nem igazán szeretem az FPS-eket, de ekörül olyan hype volt és olyan szépek voltak a kikerült videók, hogy végül beruháztam rá. Nem bántam meg. Az amit a legtöbb FPS-ben nem szeretek itt szerencsére nem volt jelen: nem éreztem azt, hogy egy csőben megyek és nem hagyják a készitők, hogy felfedezzem a játék világát. Persze eltévedni nem lehet és azért itt is jó sok scriptelt esemény van, de ahhoz már kellően nagyok és kidolgozottak a pályák, hogy nálam ne törjön meg a hangulat. A grafika eszméletlenül szép volt és tényleg csak egy nyügöm van: hiányoltam a végéről egy igazi nagy boss fight-ot. Maga a játék annyira epikus, hogy igazán illett volna valami nagy lenyözendő böszmeség a végére. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Az első résszel és a Warheaddel játszottál? Azok még szabadabbak és a végükre jutott boss fight is. Ez utóbbit én is hiányoltam, főleg a fenti két rész után. Az a három láthatatlan mumus nem volt egy nagy ellenfél. De az utolsó videó azért kárpótolt valamennyire. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Az első résszel és a Warheaddel játszottál? Azok még szabadabbak és a végükre jutott boss fight is. Ez utóbbit én is hiányoltam, főleg a fenti két rész után. Az a három láthatatlan mumus nem volt egy nagy ellenfél. De az utolsó videó azért kárpótolt valamennyire. Sajnos nem játszottam, amit már a sztori miatt is bánok. Bár a játék elött igyekeztem tájékozodni Crysis ügyben, azért az lett volna az igazi, ha elötte végig is tudom játszani. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. Hogy "Mucsi". :cry: http://www.gamestar.hu/kesik-a-fear-3.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Végig kéne már játszani a kettőt. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hogy "Mucsi". :cry: http://www.gamestar.hu/kesik-a-fear-3.html Még rosszabb hír: http://xbox360.ign.com/articles/116/1166006p1.html Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Még rosszabb hír: http://xbox360.ign.com/articles/116/1166006p1.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Oké, ez és az SW Blu Ray átverés elég volt ahhoz, hogy elmenjek aludni... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Még rosszabb hír: http://xbox360.ign.com/articles/116/1166006p1.html Eredetileg mikor jelent volna meg? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Pontos dátum nem volt, csak annyi, hogy ünnepek. Szóval olyan november, december. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Pontos dátum nem volt, csak annyi, hogy ünnepek. Szóval olyan november, december. Akkor ez tényleg szívás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Ehh... még, hogy gyorsan játszom végig a játékokat. Half Life, 31 perc alatt kijátssza. http://speeddemosarchive.com/HalfLife.html Call of Duty 4: Modern Warfare, kicsivel több, mint másfél óra: http://speeddemosarchive.com/CallOfDuty4.html F.E.A.R., 55 perc. http://speeddemosarchive.com/FEAR.html Max Payne 2, 20 perc: http://speeddemosarchive.com/MaxPayne2.html A teljes lista, amiket már kivittek bespeedezve. WOW... csak tudnám, hogy ebben mi az élvezet. Jó sok szabadidejük lehet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. (szerkesztve) Ez az ember nem normális. A világ (egyik) leghosszabb játékűt a BG2-t 23 perc alatt vitte végig? Az ilyeneket fel kéne kötni, nem való a kezük ügyébe játék Nem kicsit csaló az ürge amúgy. A Diablo 1-gyel aki játszott, tudja, hogy ilyen szintek nem lehetnek benne, szóval ennyit róla. Szerkesztve: 2011. Május 7. - Darth_Phobos Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. (szerkesztve) Diszkontban a Brink. Egy érdekes fps. Skidrow-változat. Szerkesztve: 2011. Május 11. - Frenkie Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. A Duke Nukem Forever legyen már diszkontban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. A Duke Nukem Forever legyen már diszkontban. Majd 10 év múlva. Különben ezt a Brinket érdemes kipróbálni. A Bethesda adja ki(ami ugye az ID tulajdonosa), van egy olyan érzésem ,hogy Carmack bátyó belenyúlt ebbe a játékba. Nagyon szép a grafikája. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.