Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Jeeeeee! Ím a trailer! http://www.youtube.com/watch?v=JxZC88xX2Uc Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Jól látom ez afféle túlélő horror lesz Alien köntösben. Érdekes elképzelés kíváncsi leszek rá, csak ne az legyen mint a Colonial Marines-nél. Azért csinálhatják egy ideje ha idén év végén akarják kiadni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Huu de jól néz ki. Hangulatfaktor az egekben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Azért csinálhatják egy ideje ha idén év végén akarják kiadni. Három éve dolgoznak rajta. A hivatalos bejelentés több eddigi pletykát is igazolt (gameplay videó is van!). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Nagyon félelmetes. De a story nem jön be. Ripley lánya nyomoz? Honnan tudná hova tünt az anyja, a WYC tuti nem mondd neki semmit, vagy azt hogy meghalt. Nekem ez erőltetett. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Nagyon félelmetes. De a story nem jön be. Ripley lánya nyomoz? Honnan tudná hova tünt az anyja, a WYC tuti nem mondd neki semmit, vagy azt hogy meghalt. Nekem ez erőltetett. Pedig a WYC mondja el neki, legalábbis a trailer narrátora ezt mondja. Ez a Samuels nevű WYC-s figura (gondolom a helyi Burke) értesíti arról, hogy "úgy vélik, megtalálták" az anyját. Plusz Amanda maga is a WYC-nek dolgozik. Gondolom majd a játékból kiderül, hogy pontosan ki és miért csinál mit. Jelenleg azt tudom elképzelni, hogy Amanda a Weyland-Yutaninak dolgozva magánakcióban kutakodni kezdett az anyja után, a vezetőség erre felfigyelt, így úgy döntenek, összekötik a kellemest a hasznossal: elküldik Amandát egy kis Acheron-túrára. Így ő meghal, a WYC-nek meg lesz egy új xenója. Csak hát na, egy Ripley-vel nem szabad szórakozni. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Három éve dolgoznak rajta. A hivatalos bejelentés több eddigi pletykát is igazolt (gameplay videó is van!). 2 éve követem csak a játékhíreket folyamatosan, szóval erről lemaradtam Ami miatt várom az a klausztrofóbiás hangulat meg hogy nem lesz lőfegyver. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Ezt a Rambo játékot Frenkie imádni fogja Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Ezt a Rambo játékot Frenkie imádni fogja Hát sajna nem. Ez valami rohadt unalmas. Mint régen a játékteremben. Megjelennek előtted az ellenfelek aztán csak lőni kell. Már most boritékolom a bukást. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Plusz még unalmasabbá teszi az hogy a filmeket dolgozza fel. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Akit érdekel felrakták az nfs:rivals reloaded verziót bithura és ncore-ra is. Azért nem semmi hogy majdnem 2 hónapig törték fel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Még utóbb lesz haszna a DRM-nek? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Lezajlott minden idők legnagyobb űrcsatája. Durva... Válasz
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Először azt hittem, hogy ez a cikk. De úgy néz ki, hogy ez akkor rövid időn belül már a második legnagyobb űrcsata. "Hamar" talpra álltak az előző után. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Nem is tudtam, hogy Freddie az ME3-ban is szinkronizált. Most rákerestem és jól meglepődtem, hogy ő volt a szétgyúrt James Vega Én az első kijátaszás után tudtam meg. Akkoriban kezdtem el a három játékkal foglalkozó videókat nézegetni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. A trailerben látható vallatási módszernek még Jack Bauer is a csodájára járna. http://www.youtube.com/watch?v=NzOg02ZMULs Elborult játék lesz ez a Wolfenstein: New Order. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Trailer stílusa bejön. Sose játszottam egy Wolfensteinnel se mert nem jöttek be ezek a hülye lények benne, de ezt lehet kipróbálom Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. A napokban újra elkezdtem a Mass Effect 3-at a DLC-kkel. Ez nálam még mindig toronymagasan a legjobb játék ever. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hú Bomarr, ezt nagyon osztom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Nem tudok ellentmondani a kijelentésnek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Én is úgy vagyok vele. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. http://www.youtube.com/watch?v=bG2mdZ23eP8 Ha már legjobb játék, szvsz ez meg a valaha készült legjobb videojáték trailer. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ha már legjobb játék, szvsz ez meg a valaha készült legjobb videojáték trailer. Tényleg nagyon jó és eszébe juttatja az embernek, hogy ebből akár remek mozifilm sorozat is lehetne... ha nem lenne olyan könnyű elrontani. Mivel pont a részletgazdagsága az egyik vonzereje szerintem csak egy Gyűrűk Ura szintü monumentális vállalkozásban lehetne szépen vászonra vinni. Ha igy nem akkor pedig inkább sehogy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Én azóta idegenkedek a megfilmesítés ötletétől mióta megtudtam hogy filmre akarják vinni a ME-sztorit. Nem igazán bízom abban hogy jól sülhet el. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Én azóta idegenkedek a megfilmesítés ötletétől mióta megtudtam hogy filmre akarják vinni a ME-sztorit. Nem igazán bízom abban hogy jól sülhet el. Dettó. Esetleg egy Babylon 5/Deep Space Nine szerű sorozat lehetne belőle. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. (szerkesztve) Sorozatban még nem gondolkodtam. Igen talán úgy valamivel működőképesebb lenne. Szerkesztve: 2014. Február 20. - Rog Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ez meg a valaha készült legjobb játékkezdés szerintem: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Jó kis hangulata volt ennek is. Kár, hogy a játék többi része már hagyott maga után kívánnivalókat. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Engem inkább sok bug zavart, sztori az olyan amilyen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Engem inkább sok bug zavart, sztori az olyan amilyen. Bug? Nem volt abban egy szál sem. Legalábbis nálam. Ami zavart az hogy baromi rövid lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.