Jump to content

P.I.D.

Tag
 • Content count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About P.I.D.

 • Rank
  Youngling
 • Birthday October 24

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Marosvásárhely

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. P.I.D.

  Trailerek

  Jah, néztem is, mit művel... Jó lesz ez!
 2. Quebecben az egyik kirakatban találtam ezt.
 3. Itt is Darksaber, s jobb nem is kell.
 4. Rex érdekes lenne a Rebelsben... pláne ha a Birodalommal szemben helyezkedne el. Ahogy Ashoka, Rex is Anakin mellett volt a háborúban, aztán meg Vader... bárhogy is lenne, kíváncsi lennék hogy reagált az egészre.
 5. Merr, nem kell annyira tartani Budapesttől. Most Márciusban voltam először, s csak néztem, hogy mi lesz itt velem, hisz vagy 10x nagyobb mint Marosvásárhely, ahol simán elsétálsz valahova. De végülis nem olyan nagy dolog, ha tudod hogy honnan hova kell eljuss. Nálam volt a környékről térkép, meg menetrend, de a menetrendre nincs is szükség, mert ott a megállókban (úgyhogy csak ki kell bogarászni, hogy hol állhat meg az az "izé", ami Neked kell), s jó esetben térképre sem.
 6. Jó vége lett a történetnek, s reméljük még jobb lesz.
 7. Ősrégi, mint a gép is. De csak májusig használom ezt a gépet, nem fogom tákolgatni (hacsak nem sikerül tönkrevágni). Az otthoni gépen tökéletesen megy az Origin, azon már elfelejtettem az XP-t. Csak épp nehéz lenne TeamVieweren keresztül játszani.
 8. Nem tudom elő fogom-e valaha szedni, de megvan, köszi! Ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem. Használt-e mostanában valaki közületek Origint XP-n? Mert itt nem jutok el a belépésig sem. Más gépen (csak épp az otthon van, a tenger másik oldalán) a 7-esen megy tökéletesen minden, viszont itt, XP-n nem tudok belépni, ha meg az Origin.com indítja a klienst, akkor sem működik semmi rajta (letölteni nem tud, mert folyamatosan készülődik). Valami ötlet?
 9. Utólag is köszönöm a feliratokat előre!
 10. Elnézést, de amikor gép elé keveredek, sosem jut eszembe. No de hátha lesz lehetőségem módosítani...
 11. Ó, ó. És a klónok történetét újra tisztázták valamennyire Filoniék. Egyedül azt sajnálom, hogy egy rész volt az egész. Simán lehetett volna több is, hisz tényleg annyi kérdés van még megválaszolatlanul...
 12. És mi van Montreallal? Itt is lehetne találkozót szervezni.
 13. Biza, sokmindent tudunk meg a SW világáról a sorozat kezdete óta. Én pl el sem tudtam volna ilyesmit képzelni (bár igazából Talzinékat sem). Elsőre az ugrott be, hogy ez a szál valami SW-Indy keverék. A nem kicsit fura Jar-Jarról is többet tudtunk meg, megint egy újabb bolygó... Még a végén belehúztak, s kibővítették az univerzumot amennyire tudták. Windu arckifejezését élveztem nagyon, amikor Jar-Jar a barátjának, majd később a szolgájának nevezte.
 14. Boldog születésnapot!!!
×
×
 • Create New...

Important Information