Ody Mandrell Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 (edited ) Jobb ha az első (és a majdani többi) előzetesről külön topikban beszélgetünk. Edited February 14, 2014 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Még nincs semmi? Amúgy mikor van az Mighty Med, amiben a trailer lesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Szerintem este, ami azt jelenti, hogy nálunk már csak holnap reggel érdemes érdeklődni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodie Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 "Disney XD will air the teaser during the premiere of "Mighty Red" on Monday at 8:30 ET/PT." Így szól a hivatalos hír. Biztos van itt, aki nálam jobban tudja, hogy ez mennyi a mi időzónánkban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 "Disney XD will air the teaser during the premiere of "Mighty Red" on Monday at 8:30 ET/PT." Így szól a hivatalos hír. Biztos van itt, aki nálam jobban tudja, hogy ez mennyi a mi időzónánkban. Asszem ez magyar idő szerint holnap hajnali 2:30-nak felel meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 Hajnal fél háromkor lesz. Majd arra kérnék valakit, hogy amint felkerül a videó a youtube-ra, rakja be ide és én majd este beleszerkesztem az első hozzászólásba. Köszönöm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zééé Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 (edited ) http://www.youtube.com/watch?v=O1_F7zg4B30 Az animációt szokni kell....elsőre nem egy TCW minőség a romboló, de ebből még akármi is lehet! Edited October 8, 2013 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Az animáció rendben lesz szerintem. "The Jedi will rise"??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Érdekesen néz ki, elsőre azt mondom lehetne szebb is, de nem ez a lényeg, hanem hogy NAGYON TETSZIK! várós. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Animáció terén valami hasonlót vártam, szóval nekem nagyon tetszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Jelentem, ha ilyen lesz az animáció, leteszem az állam. Több részlet van a csillagrombolón, mint az ep4 kezdőjelenetében a modellen!!!!! És a szövegben is szimpatikus ez a "Jedi will rise" rész. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes. Igen nekem is pont ez a véleményem. Lesz ez még szebb is szerintem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Ámen. Nekem az a járgány eddig egy papírmakett benyomását kelti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.D. Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Egy azért elég részletes papírmakett benyomását. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Én nem találom annyira részletesnek hogy annak nevezzem. Plusz erre egyáltalán nem volt eszemben kitérni mert már történt rá hasonló megjegyzés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Nem igazán nyűgözött le, de jobban belegondolva nem is tudom mit vártam ettől a teaser-től. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Én továbbra is hanyagolni fogom ezt a sorozatot, nagyon nem jön be eddig az animáció. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Ebből végülis még mindig bármi lehet. El mindenesetre nem ijesztett, de kiváncsi lennék egy karakter animációra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Nagyjából ennyire is számítottam... Bár arra jó volt, hogy megtörje a több hetes csendet. Az animáció szerintem nem végleges, ha egyáltalán a sorozatból való. Az is lehet, hogy szimpla promóciós anyag, nem több. Egyáltalán van már elkészült jelenet a jövőre adásba kerülő epizódokból? Egyébként a Disney-nek keményen bizonyítania kell ezzel a sorozattal látvány terén is. Azon kívül, hogy a TCW egyfajta utódja, az első mozgóképes Disney SW lesz, így valószínűleg nem alacsonyak az elvárások. Számomra alapkövetelmény, hogy verje, de legalább tartsa a TCW animációjának minőségét (gondolok itt főként a helyszínekre, tárgyakra, járművekre). Nyilván a sztori és karakterek kidolgozottsága a legfőbb szempont, de nem venné ki magát túl jól, ha az elkaszált TCW-nél primitívebb animációval tálalnák mindezt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Eddig elmegy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Egy kicsit talán többre számítottam, de azért ez mégiscsak egy teaser. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a végeredmény. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Teaser anyaghoz képest kellemesen csalódtam, ha ez az alapszint, nagyon jókat lehet ebből alkotni még. Rögtön a Devastatorral indítunk mi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 (edited ) Ha látványban a TCW volt a Ferrari, akkor ez a Trabant. Nagyon kezdetlegesnek tűnik, animaticsnak is gyenge sajnos. Azért nem vagyok idegesebb, mert valószínűleg ez még a nagyon korai anyag. De ha mégse....hát nem is tudom. A bolygó még elmegy, de a csillagos háttér valami borzalom, a romboló meg a 2D-t is alig éri el, nem hogy a 3D -t. Ezzel így szerintem kár volt kijönni. Nekem nagy csalódás. Köszi Zééé a linket!!! Edited October 8, 2013 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 (edited ) Az is érdekes, hogy a narrátor "Jedi will rise" -t emleget... Még a végén az kell, hogy minden sarkon legyen egy Jedi. Akkor minek volt a 66-os? Edited October 8, 2013 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Szerintem jó volt ez annak, aminek szánták Nálam az animáció úgyis az utolsó lesz a sorban, ami eldönti, hogy nézem-e vagy sem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Én mondjuk kifejezetten örülök a Jedi will rise-nak, de azért 1nél le sokkal legyen több. A SWba kellenek Jedik, vagy Jedi!! Karrde, lehet, sőt biztos hogy fontos a sztori, de azért nem baj ha ki is néz valahogy. Főleg ha a TCW már mutatott egy mércét, akkor ne adjuk az alá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes. Pontosan. az a romboló olyan műanyag benyomást kelt, hogy fáj ránézni. Nincs normálisan bevilágítva, stb. Az SW egyik fele mindig is a látvány volt, szóval ha az gagyi akkor már nem az igazi. De reménykedjünk, hogy ez tényleg csak egy kezdetleges dolog még. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Szerintem viszont igen látványos volt, nekem tetszik ez a teaser. A TCW stílusával igazából soha nem tudtam megbarátkozni teljesen, szóval nem árt a változatosság. Szerintem a Rebels kinézete nem lesz rosszabb vagy jobb, hanem más. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 8, 2013 Author Share Posted October 8, 2013 Pedig ott a járművek, főleg a rombolók olyanok voltak mintha a filmből jöttek volna. Ez meg kb. olyan amit én rajzolok egy darab lapra fél óra alatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts