Jump to content

Trailerek

Ody Mandrell

Recommended Posts

"Disney XD will air the teaser during the premiere of "Mighty Red" on Monday at 8:30 ET/PT."

Így szól a hivatalos hír. Biztos van itt, aki nálam jobban tudja, hogy ez mennyi a mi időzónánkban.

Asszem ez magyar idő szerint holnap hajnali 2:30-nak felel meg.

Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes.

Igen nekem is pont ez a véleményem. Lesz ez még szebb is szerintem.

Én nem találom annyira részletesnek hogy annak nevezzem. Plusz erre egyáltalán nem volt eszemben kitérni mert már történt rá hasonló megjegyzés.

Nagyjából ennyire is számítottam... :) Bár arra jó volt, hogy megtörje a több hetes csendet.

Az animáció szerintem nem végleges, ha egyáltalán a sorozatból való. Az is lehet, hogy szimpla promóciós anyag, nem több. Egyáltalán van már elkészült jelenet a jövőre adásba kerülő epizódokból?

Egyébként a Disney-nek keményen bizonyítania kell ezzel a sorozattal látvány terén is. Azon kívül, hogy a TCW egyfajta utódja, az első mozgóképes Disney SW lesz, így valószínűleg nem alacsonyak az elvárások. Számomra alapkövetelmény, hogy verje, de legalább tartsa a TCW animációjának minőségét (gondolok itt főként a helyszínekre, tárgyakra, járművekre). Nyilván a sztori és karakterek kidolgozottsága a legfőbb szempont, de nem venné ki magát túl jól, ha az elkaszált TCW-nél primitívebb animációval tálalnák mindezt.

Ha látványban a TCW volt a Ferrari, akkor ez a Trabant. Nagyon kezdetlegesnek tűnik, animaticsnak is gyenge sajnos. Azért nem vagyok idegesebb, mert valószínűleg ez még a nagyon korai anyag. De ha mégse....hát nem is tudom. A bolygó még elmegy, de a csillagos háttér valami borzalom, a romboló meg a 2D-t is alig éri el, nem hogy a 3D -t. Ezzel így szerintem kár volt kijönni. Nekem nagy csalódás.

Köszi Zééé a linket!!!

Edited by Ody Mandrell

Én mondjuk kifejezetten örülök a Jedi will rise-nak, de azért 1nél le sokkal legyen több. :D A SWba kellenek Jedik, vagy Jedi!!

Karrde, lehet, sőt biztos hogy fontos a sztori, de azért nem baj ha ki is néz valahogy. :) Főleg ha a TCW már mutatott egy mércét, akkor ne adjuk az alá.

Hát nem'tom engem nem nyűgözött le, de végülis nem is az volt a célja. A CGI nekem félig nyersnek tűnik, végleges skinek, textúrák mit-tudom-én-mi-egy-más nélkül. Teaser-nek tökéletes.

Pontosan. az a romboló olyan műanyag benyomást kelt, hogy fáj ránézni. Nincs normálisan bevilágítva, stb. Az SW egyik fele mindig is a látvány volt, szóval ha az gagyi akkor már nem az igazi. De reménykedjünk, hogy ez tényleg csak egy kezdetleges dolog még.

Szerintem viszont igen látványos volt, nekem tetszik ez a teaser. :) A TCW stílusával igazából soha nem tudtam megbarátkozni teljesen, szóval nem árt a változatosság. Szerintem a Rebels kinézete nem lesz rosszabb vagy jobb, hanem más.