Ugrás a kommentre

Videjó játékok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

@Dzséjt és/vagy @Frenkie

Horizon FW

Srácok hogy lehet a tartalékkészletből főzeteket rakni a tárgylistára? 

Van ami nullán áll, a bal alsó manuális gomb lent tartásával, lehet ugye készíteni, de nem engedi mert, hogy tele van a főzetes erszényem. Ami nem igaz, hisz több főzet is nullás, hát mivel van akkor tele? A főzetes erszényem is fullos, nem fejleszthető tovább. A tartalékkészletemben meg van például 156 db közepes életerőfőzet, hogy jutok akkor hozzá? Ha minden lehetséges áthelyezesét nyomom a tartalékkészletből ezek akkor is nullán maradnak, míg lövedék nyersanyagok például gyönyörűen átmennek. 

Köszönöm előre is! 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

@csoli1138

A tárgylista összes főzetet egyben számolja. Például, ha a tatyó tíz férőhelyes, és X-ből egy sincs a táskádban, de Y-ból meg tíz van, akkor nem enged X-ből beletenni egyet sem, mert teli van. Szóval az Y főzet számát kell csökkenteni.

Megjegyzem, szerintem ez eléggé el lett cseszve. Eleve sokkal többféle főzet van, mint a Zero Dawn-ban volt, így jó, ha mindenből, ami hasznos, kettőt be tudsz rakni. Ami elég kevés. Én végül el is engedtem, csak életadó főzetet pakoltam be.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

@Dzséjt és/vagy @Frenkie

Horizon FW

Srácok hogy lehet a tartalékkészletből főzeteket rakni a tárgylistára? 

Van ami nullán áll, a bal alsó manuális gomb lent tartásával, lehet ugye készíteni, de nem engedi mert, hogy tele van a főzetes erszényem. Ami nem igaz, hisz több főzet is nullás, hát mivel van akkor tele? A főzetes erszényem is fullos, nem fejleszthető tovább. A tartalékkészletemben meg van például 156 db közepes életerőfőzet, hogy jutok akkor hozzá? Ha minden lehetséges áthelyezesét nyomom a tartalékkészletből ezek akkor is nullán maradnak, míg lövedék nyersanyagok például gyönyörűen átmennek. 

Köszönöm előre is! 

5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

@csoli1138

A tárgylista összes főzetet egyben számolja. Például, ha a tatyó tíz férőhelyes, és X-ből egy sincs a táskádban, de Y-ból meg tíz van, akkor nem enged X-ből beletenni egyet sem, mert teli van. Szóval az Y főzet számát kell csökkenteni.

Megjegyzem, szerintem ez eléggé el lett cseszve. Eleve sokkal többféle főzet van, mint a Zero Dawn-ban volt, így jó, ha mindenből, ami hasznos, kettőt be tudsz rakni. Ami elég kevés. Én végül el is engedtem, csak életadó főzetet pakoltam be.

Én a főzeteket sosem használtam. Nem láttam értelmét. Annyival nem lett volna erősebb Aloy tőlük hogy megérje vesződni velük. Persze menetközben gyüjtögettem mindenféle növényt állati irhát, gépalkatrészeket. Viszont én ezekből pénzt csináltam. A kereskedőknél eladtam őket úgy, hogy megnéztem mire valók. Ha azt írták hogy valamelyik lőszerhez kellenek alapanyagként akkor nem adtam el.

De ha főzethez, vagy semmihez nem voltak jók eladtam őket és inkább fegyvereket és páncélt vásároltam belőlük. A főzetek nélkül is szinte simán nyírtam ki a legnagyobb dögöket is, egyszerűen nem kellettek.

Hozzászólás ideje:

Én is csak az életcsiholó főzetet használtam, mert néhány nagyobb csatánál kimerítettem a bogyókészletem, meg olykor jól jött, hogy azok egyből visszatöltik az életerőt, nem úgy, mint a bogyó, ami viszonylag lassan tölti fel a csíkot. De szerintem még ezzel a főzettel is ritkán éltem, tényleg csak az olyan csaták során, ahol kicsúszott a kezem közül az irányítás és kicsit eldurvultak a dolgok. A Zero Dawn-ban több hasznuk volt. A Forbidden West-ben az a sok extra fejleszthető cucc, mint a szőttesek, a fegyvertulajdonságok, stb. teljesen kiváltották. 

Hozzászólás ideje:

@Dzséjt, @Frenkie

Ultra hardon vagyok new game+-ban, rászorulok sajnos, nem elég a 14 egység bogyó sokszor a túléléshez. A fullos Oseram kézműves pajzskiterjesztéssel is kevés néha. Egy lázadókkal megtámogatott rengőagyartámadás csak harmadjára sikerült tegnap, már ki voltam idegileg. 

Akkor tényleg nem jól van megcsinálva, kukázom akkor az zöld és sárga főzeteket csak a piros marad, jelenleg max 3-at enget kraftolni a kicsiből, míg mindháromból összesen vagy 250 db van a tartalékkészletben. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Dzséjt írta:

Ja, hogy te már NG+-ban tolod szadista fokozaton. Azt hittem, még a Burning Shorest csinálod. :) 

Ja, igen, a Lángoló partok kész van kényelmesen, tetszett Hollywood és környéke. Elfelejtettem jelenteni, most szégyellem magam.. :wink:

Hozzászólás ideje:

Most ide egy vicces Aloy gifet akartam volna betenni, de erre ilyeneket találtam. Ismerősnek tűnnek valahonnan a jelenetek :D

Jurassic Park Reaction GIF by PlayStation

Spoiler

jurassic park GIF by IFC

Stand Down GIF by Guerrilla

Spoiler

chris pratt velociraptor GIF

Aloy GIF by Guerrilla

Spoiler

Justin Orlando GIF

Video Game Agree GIF by Guerrilla

Spoiler

Arnold Schwarzenegger Handshake GIF

Hozzászólás ideje:

@Dzséjt és @Frenkie mestereim! 

Jelentem, hogy ez az állás:

Screenshot-20250327-201416-2.png

De...vérrel és verejtékkel.. Hű de megkínzott a Geminiben a tépőtövis. Addig egész jól ment. 3 óra után ki kellet lépnem, hogy megvegyek egy NG+ fegyvert az "Iris Downfall" nevű íjat, majd azt teljesen felfejleszteni. Ultra hardon vazeee... Jó azért pár  dolog kellett csak hozzá, mert sok minden megvolt már korábbról. És brutál tekercsek is kellenek. Amit megsirattam, hogy nagyon jó lett volna a "Tizek szárnyán" nevű legendás robbanócsúzli is, de azt a sima végigjátszásból nem hoztam magammal, mert bár minden feketedobozt feltártam, és Untallával beszélgettem is, nem szereztem meg, mert nem költöttem el nála a feketedobozokat, nem esett le basszus hogy akkor vagyok csak meg ezzel... :facepalm:

Aztán az egész Gemini újra, Tépőtövis végre sikerült! 

Utána Regalla sem volt könnyű, de a Szingularitásban a Tilda csúcslidérce.... Te rohadt élet.... Visszasírtam a Tépőtövist. De most nem léptem ki. Mármint a küldetésből. A PS-t kikapcsoltam párszor, kontroller majdnem falhoz lett kenve néhányszor. Úgy voltam vele, hogy már elég erős kell legyek. YT-n néztem hogy csinálja más, de nem segített sokat, mert olyan fegyverekkel nyomatták, ami abszolút nem a stílusom. Én íjász vagyok egy jó robbanócsúzlival és egy lidérckesztyűvel. Ezek meg tüskevetővel, nyilvetővel, botlódródokkal bajlódnak, nekem azok vannak, de nincsenek felfejlesztve, szóval az egyetlen félig hasznos dolog amit ellestem, a savcsapda, de volt hogy magamat nyírtam ki vele. Kb 6 órát vett el az életemből. A legidegesítőbb, hogy az energiacsíkja nem látszott(ultra hard?). Be volt kapcsolva pedig néztem a beállítást. Csak az elemi sebzés látszott néha a feje felett. Na egyszer csak sikerült! De fura volt, hogy nem én haltam meg hanem AZ a rohadék. Hát akkor jött a legszánalmasabb, de szokásos ünneplés a nappaliban egyedül (bocs a kutyával), feltartott kézzel a legszebb magyar gólöröm, az "ott van b@zmeg!, király vagyok"

2 db bronz trófeáról beszélünk.. Most már papírom lesz lassan róla, hogy nem vagyok normális.. 

A 3.-hoz már csak a 125 bajnok token kell, hogy megvegyem az összes NG+ jutalmat(fegyvereket és ruha és arcfestéseket.) és persze maradok ultra hardon, mert megvan már ebből 70, már csak 55 kell, el akarom kerülni a 3. végigjátszást. Szóval Tallneckek, ereklyeromok lázadó bázisok és mellékküldik. 1,2, néha 3 tokenért. 

Köszönöm, hogy a háttérben kicsit velem voltatok, vagytok. Majdnem megutáltam a héten ezt a remekbeszabott játékot, de hát ez sem új élmény. Folytatom

Hozzászólás ideje:

Ez tényleg nem semmi, gratulálok. :clap: Mindig lenyűgöz, hogy van valakinek annyi türelme, hogy ilyen nehézségen nyomja. Nekem néha már a normál fokozathoz sincs. Most a Final Fantasy VII Rebirth-szel játszok, és levettem a nehézségi szintet easy-re, pedig már lassan a végén járok. Oké, sokak szerint ez nem épp könnyű játék normálon sem, valahol a Jedi: Fallen Order fölött van kicsivel, de akkor is. Szóval gratula ehhez.

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen, a gyógyító italokkal nagy segítség voltál, nem tudom mikor jöttem volna rá, hogy útban vannak egymásnak és 9 a max, és folyton el kell takarítani ami nem kell. 

Türelmem? Pedig nem arról vagyok híres. Inkább becsípődés. Mintha viszketne valami, amit nem tudsz megvakarni. Ez már bogarasság, elismerem. 

Hozzászólás ideje:

A Horizon láz így lett teljes más fronton:

IMG-20250324-162418.jpg

Kis táblácskákat is készítettem hozzá:

IMG-20250322-121825.jpg

És a márciusi szett is megvan, ez még nem a teljes ez csak a Shell walker, a Fűrészfoghoz is akarok majd talapzatot, de elfogyott az anyagom. Elég nagyok a dögök.

IMG-20250324-162534.jpg

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Kész a teljes Forbidden west trófea készlet! Ma meg tudtam venni bajnok tokenekkel minden new game+-os legendás fegyvert, ruhafestéket és arcfestést. Nem volt kis meló pláne Ultra hardon. Február 10-től máig 169 óra, 2 (story) végigjátszás. Most egy picit visszamegyek a sorozatok és filmek világába, imádtam, de el is fárasztott. 

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.