Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. (szerkesztve) Előguberáltam a C64-es játékos kazimat és kiderült hogy az első számítógépes gamém az Elite címet kapta. Nem lep meg hogy elfelejtettem mert nem került hozzám valami közel. Elég kevés alkalommal vettem elő és akkor se bírtam negyed óránál tovább játszogatni vele. A következőkkel viszont elég gyakran sikerált játszani. International Karate Szerkesztve: 2011. Január 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Pitstop 2 Blue Max Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Skate or Die Bionic Commando Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Rimrunner Silk Worm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Rog, most épp a Pixelhősök c. könyvet olvasom, ami pont ezekről a régi jó játékokról szól A hozzá kapott DVD-n játszani is lehet velük Pc-n emulátorral Nekem a legelső játékom a Boulder Dash volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Ezekkel csak szerettem volna sokat játszani mert nem tudtam őket megszerezni. Cobra Barbarian Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Rog, itt egy csomó C64-es játék van. Ha játszani akarsz velük, akkor ajánlom a CCS64 emulátort Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Rog, most épp a Pixelhősök c. könyvet olvasom, ami pont ezekről a régi jó játékokról szól A hozzá kapott DVD-n játszani is lehet velük Pc-n emulátorral Mostanában épp azon filóztam hogy némelyiket meg lehetne keresni PC-n való nyomatás céljából. Mehetne a game-nosztalgia ezerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. (szerkesztve) Na közbe akadt is egy hely ahol válogatni lehetne. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Nagyon ott vannak az élsimítások Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. A virtuális vasaló csodája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Huh gyerekek, a Mass Effect 2-t Őrület fokozaton ne Adeptussal csináljátok meg. Kicsit idegörlő. És az atomvetőt otthon ne hagyjátok! A nélkül át ne szálljatok az Omega 4 relé... Jujj.... És már megint nem sikerült lemészárolnom a csapatomat... Se Shepardot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Nem lehetsz ennyire béna. Tessék magadra lőni azzal az atomvetővel. Amúgy én legelsőre kipróbáltam. Ötven méterre lőttem csak vele, de itt a monitor ezen felén is éreztem a lökéshullámot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Nem lehetsz ennyire béna. Tessék magadra lőni azzal az atomvetővel. Amúgy én legelsőre kipróbáltam. Ötven méterre lőttem csak vele, de itt a monitor ezen felén is éreztem a lökéshullámot Az egyszerű, azt megcsináltam az első elsütésekor (a fene sem gondolta, hogy akkorát durran ). De én most a bonyolult öngyilkosságra hajtok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ha már retro: Én most Zelda fanságom révén, 1986-os Nintendo játékkal játszom, azt tervezem, hogy végig játszom az összes Zelda játékot. (Nintendo DS-en, mindenféle NES, meg SNES emulátorral) Valami ilyesmik: http://www.youtube.com/watch?v=C7vcLht-cdE RPG Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Killzone 3 - CES 11: Story Trailer http://www.gametrailers.com/video/ces-11-killzone-3/709019 Dead Space 2 - Train Station Single-Player Walkthrough http://www.gametrailers.com/video/train-station-dead-space-2/708998 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Ebből a Killzoneból is megnéznék egy jó kis sci-fi filmet Kár, hogy csak a PS-en nyomatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. (szerkesztve) Dzséjt, látod mennyire is jó Kinecttel játszani? Csupa nevetés az egész Szerkesztve: 2011. Január 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Azért egy Star Warsos kinect játékkal én is ellennék. Gondoljatok bele, úgy irányíthatnád az erőt, hogy kinyújtod a kezed. Ha lökő mozdulatot teszel, Erő lökés, ha begörbíted az ujjad, fojtogatás, ha szétállnának, akkor meg villámozás... nyami... lenne persze húzás is, meg egyebek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Azért egy Star Warsos kinect játékkal én is ellennék. Idén jön majd SW-s játék Kinectre. Ha a SW videójátékos topicba nézelődsz egy tavaly nyári időpontban megtalálod a beharangozóját meg ahogy egy gyerek játszik vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Dzséjt, látod mennyire is jó Kinecttel játszani? Csupa nevetés az egész Ebből a szemszögből vizsgálva a kérdést valóban jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Dead Space 2 - Preview http://www.gametrailers.com/video/preview-dead-space-2/709037 Dead Rising 2: Case West - Review Pod http://www.gametrailers.com/video/review-pod-dead-rising/709080 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. (szerkesztve) http://rpgames.web4.hu/cikk/mass-effect-3-fantasztikus-hir Reméljük nem kamu! (+ reméljük, hogy magyarul jön ki ++ reméljük, hogy vmi reapers edition is lesz belőle! ) Szerkesztve: 2011. Január 8. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hát ez nem nagy hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Ööö....most ebben egészen pontosan mi volt a hírérték? Az hogy jó lesz a grafika ( majd minden játéknál "tudjuk" ) , vagy, hogy megjelenik (dettó) ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Igen, elég kevés a hírérték benne, de legalább tudjuk, hogy tudják tartani a határidőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Tekintettel, hogy 12 hónap van még a megjelenésig és több, mint egy éve fejlesztik, úgy, hogy az alapokat már három éve megcsinálták, ez sem hír. Ez egy nesze semmi, fogd meg jól tipikus példája. Inkább az új DLC-ről írjanak, mert amióta elárulták, hogy lesz, azóta kussolnak róla. Na, az hír lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Hát ja, szerintem majd az a DLC nyáron jön, hogy jól felcsigázzák a népet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Szerintem tavasszal jelenik meg. Ha nyáron jelenne meg az első összekötő DLC, nem marad idő a maradék kettőre, mivel három olyan kiegészítőt ígértek, amely összeköti az ME2-t az ME3-mal. A recept a következő lehet (én legalábbis így csinálnám): tavasz első, nyár második, ősz harmadik DLC, tél ME3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Szerintem tavasszal jelenik meg. Ha nyáron jelenne meg az első összekötő DLC, nem marad idő a maradék kettőre, mivel három olyan kiegészítőt ígértek, amely összeköti az ME2-t az ME3-mal. A recept a következő lehet (én legalábbis így csinálnám): tavasz első, nyár második, ősz harmadik DLC, tél ME3. De azért nem feledd hogy a kiadók sokszor elfelejtenek racionálisan gondolkodni és még az ilyen magas labdát is képesek leesni hagyni (és aztán meg mindenért panaszkodnak) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.