Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Jeeeeee! Ím a trailer! http://www.youtube.com/watch?v=JxZC88xX2Uc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Jól látom ez afféle túlélő horror lesz Alien köntösben. Érdekes elképzelés kíváncsi leszek rá, csak ne az legyen mint a Colonial Marines-nél. Azért csinálhatják egy ideje ha idén év végén akarják kiadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Huu de jól néz ki. Hangulatfaktor az egekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Azért csinálhatják egy ideje ha idén év végén akarják kiadni. Három éve dolgoznak rajta. A hivatalos bejelentés több eddigi pletykát is igazolt (gameplay videó is van!). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Nagyon félelmetes. De a story nem jön be. Ripley lánya nyomoz? Honnan tudná hova tünt az anyja, a WYC tuti nem mondd neki semmit, vagy azt hogy meghalt. Nekem ez erőltetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Nagyon félelmetes. De a story nem jön be. Ripley lánya nyomoz? Honnan tudná hova tünt az anyja, a WYC tuti nem mondd neki semmit, vagy azt hogy meghalt. Nekem ez erőltetett. Pedig a WYC mondja el neki, legalábbis a trailer narrátora ezt mondja. Ez a Samuels nevű WYC-s figura (gondolom a helyi Burke) értesíti arról, hogy "úgy vélik, megtalálták" az anyját. Plusz Amanda maga is a WYC-nek dolgozik. Gondolom majd a játékból kiderül, hogy pontosan ki és miért csinál mit. Jelenleg azt tudom elképzelni, hogy Amanda a Weyland-Yutaninak dolgozva magánakcióban kutakodni kezdett az anyja után, a vezetőség erre felfigyelt, így úgy döntenek, összekötik a kellemest a hasznossal: elküldik Amandát egy kis Acheron-túrára. Így ő meghal, a WYC-nek meg lesz egy új xenója. Csak hát na, egy Ripley-vel nem szabad szórakozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Három éve dolgoznak rajta. A hivatalos bejelentés több eddigi pletykát is igazolt (gameplay videó is van!). 2 éve követem csak a játékhíreket folyamatosan, szóval erről lemaradtam Ami miatt várom az a klausztrofóbiás hangulat meg hogy nem lesz lőfegyver. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 8. Ezt a Rambo játékot Frenkie imádni fogja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Ezt a Rambo játékot Frenkie imádni fogja Hát sajna nem. Ez valami rohadt unalmas. Mint régen a játékteremben. Megjelennek előtted az ellenfelek aztán csak lőni kell. Már most boritékolom a bukást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Plusz még unalmasabbá teszi az hogy a filmeket dolgozza fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 15. Akit érdekel felrakták az nfs:rivals reloaded verziót bithura és ncore-ra is. Azért nem semmi hogy majdnem 2 hónapig törték fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 16. Még utóbb lesz haszna a DRM-nek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Lezajlott minden idők legnagyobb űrcsatája. Durva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Először azt hittem, hogy ez a cikk. De úgy néz ki, hogy ez akkor rövid időn belül már a második legnagyobb űrcsata. "Hamar" talpra álltak az előző után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 17. Nem is tudtam, hogy Freddie az ME3-ban is szinkronizált. Most rákerestem és jól meglepődtem, hogy ő volt a szétgyúrt James Vega Én az első kijátaszás után tudtam meg. Akkoriban kezdtem el a három játékkal foglalkozó videókat nézegetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. A trailerben látható vallatási módszernek még Jack Bauer is a csodájára járna. http://www.youtube.com/watch?v=NzOg02ZMULs Elborult játék lesz ez a Wolfenstein: New Order. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Trailer stílusa bejön. Sose játszottam egy Wolfensteinnel se mert nem jöttek be ezek a hülye lények benne, de ezt lehet kipróbálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. A napokban újra elkezdtem a Mass Effect 3-at a DLC-kkel. Ez nálam még mindig toronymagasan a legjobb játék ever. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hú Bomarr, ezt nagyon osztom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Nem tudok ellentmondani a kijelentésnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Én is úgy vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. http://www.youtube.com/watch?v=bG2mdZ23eP8 Ha már legjobb játék, szvsz ez meg a valaha készült legjobb videojáték trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ha már legjobb játék, szvsz ez meg a valaha készült legjobb videojáték trailer. Tényleg nagyon jó és eszébe juttatja az embernek, hogy ebből akár remek mozifilm sorozat is lehetne... ha nem lenne olyan könnyű elrontani. Mivel pont a részletgazdagsága az egyik vonzereje szerintem csak egy Gyűrűk Ura szintü monumentális vállalkozásban lehetne szépen vászonra vinni. Ha igy nem akkor pedig inkább sehogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Én azóta idegenkedek a megfilmesítés ötletétől mióta megtudtam hogy filmre akarják vinni a ME-sztorit. Nem igazán bízom abban hogy jól sülhet el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Én azóta idegenkedek a megfilmesítés ötletétől mióta megtudtam hogy filmre akarják vinni a ME-sztorit. Nem igazán bízom abban hogy jól sülhet el. Dettó. Esetleg egy Babylon 5/Deep Space Nine szerű sorozat lehetne belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. (szerkesztve) Sorozatban még nem gondolkodtam. Igen talán úgy valamivel működőképesebb lenne. Szerkesztve: 2014. Február 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ez meg a valaha készült legjobb játékkezdés szerintem: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Jó kis hangulata volt ennek is. Kár, hogy a játék többi része már hagyott maga után kívánnivalókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Engem inkább sok bug zavart, sztori az olyan amilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 21. Engem inkább sok bug zavart, sztori az olyan amilyen. Bug? Nem volt abban egy szál sem. Legalábbis nálam. Ami zavart az hogy baromi rövid lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.