Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jól látom ez afféle túlélő horror lesz Alien köntösben. Érdekes elképzelés kíváncsi leszek rá, csak ne az legyen mint a Colonial Marines-nél. Azért csinálhatják egy ideje ha idén év végén akarják kiadni.

Hozzászólás ideje:

Nagyon félelmetes. De a story nem jön be. Ripley lánya nyomoz? Honnan tudná hova tünt az anyja, a WYC tuti nem mondd neki semmit, vagy azt hogy meghalt. Nekem ez erőltetett.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon félelmetes. De a story nem jön be. Ripley lánya nyomoz? Honnan tudná hova tünt az anyja, a WYC tuti nem mondd neki semmit, vagy azt hogy meghalt. Nekem ez erőltetett.

Pedig a WYC mondja el neki, legalábbis a trailer narrátora ezt mondja. Ez a Samuels nevű WYC-s figura (gondolom a helyi Burke) értesíti arról, hogy "úgy vélik, megtalálták" az anyját. Plusz Amanda maga is a WYC-nek dolgozik. Gondolom majd a játékból kiderül, hogy pontosan ki és miért csinál mit. Jelenleg azt tudom elképzelni, hogy Amanda a Weyland-Yutaninak dolgozva magánakcióban kutakodni kezdett az anyja után, a vezetőség erre felfigyelt, így úgy döntenek, összekötik a kellemest a hasznossal: elküldik Amandát egy kis Acheron-túrára. Így ő meghal, a WYC-nek meg lesz egy új xenója. Csak hát na, egy Ripley-vel nem szabad szórakozni. :D

Hozzászólás ideje:

Három éve dolgoznak rajta. A hivatalos bejelentés több eddigi pletykát is igazolt (gameplay videó is van!).

2 éve követem csak a játékhíreket folyamatosan, szóval erről lemaradtam :D Ami miatt várom az a klausztrofóbiás hangulat meg hogy nem lesz lőfegyver.

Hozzászólás ideje:

Ezt a Rambo játékot Frenkie imádni fogja :D

Hát sajna nem. Ez valami rohadt unalmas. Mint régen a játékteremben. Megjelennek előtted az ellenfelek aztán csak lőni kell. Már most boritékolom a bukást.

Hozzászólás ideje:

Akit érdekel felrakták az nfs:rivals reloaded verziót bithura és ncore-ra is. Azért nem semmi hogy majdnem 2 hónapig törték fel.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Először azt hittem, hogy ez a cikk. De úgy néz ki, hogy ez akkor rövid időn belül már a második legnagyobb űrcsata. "Hamar" talpra álltak az előző után. :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem is tudtam, hogy Freddie az ME3-ban is szinkronizált. Most rákerestem és jól meglepődtem, hogy ő volt a szétgyúrt James Vega :D

Én az első kijátaszás után tudtam meg. Akkoriban kezdtem el a három játékkal foglalkozó videókat nézegetni.
Hozzászólás ideje:

Trailer stílusa bejön. Sose játszottam egy Wolfensteinnel se mert nem jöttek be ezek a hülye lények benne, de ezt lehet kipróbálom :D

Hozzászólás ideje:

Ha már legjobb játék, szvsz ez meg a valaha készült legjobb videojáték trailer.

Tényleg nagyon jó és eszébe juttatja az embernek, hogy ebből akár remek mozifilm sorozat is lehetne... ha nem lenne olyan könnyű elrontani. Mivel pont a részletgazdagsága az egyik vonzereje szerintem csak egy Gyűrűk Ura szintü monumentális vállalkozásban lehetne szépen vászonra vinni. Ha igy nem akkor pedig inkább sehogy.

Hozzászólás ideje:

Én azóta idegenkedek a megfilmesítés ötletétől mióta megtudtam hogy filmre akarják vinni a ME-sztorit. Nem igazán bízom abban hogy jól sülhet el.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én azóta idegenkedek a megfilmesítés ötletétől mióta megtudtam hogy filmre akarják vinni a ME-sztorit. Nem igazán bízom abban hogy jól sülhet el.

Dettó. Esetleg egy Babylon 5/Deep Space Nine szerű sorozat lehetne belőle.

Hozzászólás ideje:

Sorozatban még nem gondolkodtam. Igen talán úgy valamivel működőképesebb lenne.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Engem inkább sok bug zavart, sztori az olyan amilyen. :)

Bug? Nem volt abban egy szál sem. Legalábbis nálam. Ami zavart az hogy baromi rövid lett.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.