Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kérdem a régi motoros Starship Troopers játék nyúzókat, hogy ők is találkoztak e az első pálya betöltésénél a fekete képernyővel. ;) Nem fogjátok kitalálni, hogy mi a kérdés.

De igen! Mivel küszöböltétek ki? ;)

Hozzászólás ideje:

Elöszőr is bocs de mostanra javult meg a kimenetem.Semmi nem ment ki a netre, nem tudtam hozzászólást írni sem.

Nálam textúrahibák voltak, de nem ezért hagytam abba.Botrányosan rossz játék.Nem érdemes vele tökölni.

Rog: A tolószékes tudóssal való találkozás után nem sokkal.Nagyon jó a katonák elleni harc.Mondjuk összelopott az egész játék.Olyan mintha a Half-life-ot a Doom-al keverték volna.

Hozzászólás ideje:

Azóta sikerült kiküszöbölni ezt a hibát. Sajna Vistásoknál előfordult gyakran az e grafikai malőr. Át kellett írni pár értéket a graf beállításoknál. :S Ha nagyon tré lesz, uninstal

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én bírtam a Starship Troopers játékot. Olyan tipikusan olyan rossz, hogy már jó ;) Na jó, az fogott meg, hogy ugyanúgy özönlöttek benne az arachniduk, mint a filmben, és sokat lehetett irtani. Amúgy néhány ponton (társak, tankbogás, plazmaseggű nagybogár) tényleg biztosíték kiverő.

Hozzászólás ideje:

Letudtam pár pályát a Bionic Commandoban. Egész jó kis játék, meg lehet szokni ezt a repkedős, püfölős zúzást. :) Kár viszont, hogy túlságosan is lienáris.

Hozzászólás ideje:
A tolószékes tudóssal való találkozás után nem sokkal.
Én legutóbb két golyóröptető földönkívüli kiirtására törekedtem egy hídon.

Mondjuk összelopott az egész játék.Olyan mintha a Half-life-ot a Doom-al keverték volna.
Bennem ilyesmi még nem vetődött fel.

Egy kis Watchmen zúzás
Nagyon kúl. Valamikor beszerzem a Figyelőemberkés gamékat.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
A Dead Space-t valaki nyúzta közületek?

Én félig végigvittem, de volt egy olyan szoba ahonnan egyszerűen nem tudtam továbbmenni.Írdatlan sok lény volt az egyiknek még a végtagjai is visszanőttek.

Hozzászólás ideje:

Ez a game nagyon ütősnek igérkezik. :)

Hát ha már lehet választani akkor én vadász lennék. :D

Hozzászólás ideje:

Azt a szentséges *************** istenit.Ez az.Ezt vártam már mióta láttam az Alienst.Eszméletlen hangulatos.Nekem shotim legyen meg smg-m ne karmom.Csak jöjjön már.

Hozzászólás ideje:

Sikerült végigvinnem a Bionic Commandot. :D

Csak ajánlani tudom, rendkivül élvezetes játékmenetet kinál, remek grafikával, zenével, sztorimenettel. Az irányítás ugyan biztos kap némi nemtetsző jelzőt, de azt kell, hogy mondjam, gyakorlat teszi a mestert :D Eleinte azt hittem, megőrülök tőle, de be kellett látnom később, hogy ez az ugri-bugri pókemberes stílus hihetetlen élmény nyújt és az ellenfelek sokkal de sokkal jobban megizasztják az embert. :D Oly annyira, hogy párszor vissza kellett fognom magam, nehogy lefejeljem a monitort és kettétörjem a billentyűzetet. :D

Egy szó mint száz, a játék remek, drámai befejezéssel és várjátok meg majd a stáblista végét. :) Remélem jön majd egy magyarosítás is majd hozzá.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ronon "Ősember" Dex? :)

Én most a Tron 2.0-t nyomom (újabban múltidézést tartok, azelőtt meg a Mafia és a Doom III volt terítéken, bár azokkal ellentétben a Tron 2.0-val nem játszottam eddig).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.