Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egyre jobb ez a Wolfeinstein.Bár a Veilt-et még mindig nem tudom használni az ellenfelek ellen, csak segít kapukat keresni.De az első szuperkatona már megvolt.

Hogy, hogy nem tudod használni? Igaz, támadó funkciója nincs, de a képességei sokat segíthetnek. Bár az alapot (gyorsítás) én is csak falak és rejtett kavicsok kutatására használom, de az időlassítás jó sok ellenfél ellen. A pajzs az ugye egyértelmű (pláne fejlesztve, mikor a golyókat már visszaküldi a feladónak, aztán csak be kell állni a tömeg közepére és egyetlen lövés nélkül csatát lehet nyerni :cry: ), az erőnövelő az meg minden ellen jó (főleg a pajzs mögött lapító köcsögöket szeretem kiemelni vele).

Amúgy van ebben a játékban néhány szemét ellenfél, meg tetszik, hogy a főgonoszoknál néha el kell gondolkodni a megölésük mikéntjén. Nem csak "lődd, amíg ki nem fekszik".

Hozzászólás ideje:

Én most ott vagyok, hogy átjött a kapun az a nagy debella állat. A korházos jelenet +vérengzés piszok jó volt :cry: Ami negatív eddig számomra az, hogy vissza kellett mászkálni ahhoz a titkos föld alatti csoporthoz a küldetésekért.

Hozzászólás ideje:
Ezt már egy ideje biztosra lehetett venni. Már csak azért is, mert a Bioware feje a fejlesztés kezdetén elmondta, hogy egyszerre akarják megjelentetni.

Igen, de akkor csak tervbe volt véve. :lol::P

Amúgy remélem a magyar lokalizáció hasonlóan jó lesz, mint az első részben volt. Xbox 360-on sem ártana a magyarítás. Bár, amikor Xboxra megjelent, akkor nem zavart, hogy angol, egyből nekiálltam, és végig toltam, egész jól elboldogultam vele, anno 2007-ben. Emlékszem, novemberben, amikor megjelent kényszerpihenőre voltam ítélve, mivel akkoriban volt eltörve a térdem. Na jól kitértem az eredeti témától. :D

***Érdekességek annak, aki végigjátszotta***

Spoiler:

Ezt a videót kb. egy hónapja találtam. És elég meggyöző, hogy az idegen hajó, ami megtámadja a Normandy-t, (majd később elpusztítja), valószínűleg egy Pusztító. Érdekes ötlet mi? :)

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Spoiler:

Mondjuk azt tudni, hogy a Reaperek visszatérnek. A Normandy meg csak egy kis fregatt, az első rész pusztítója pedig a Citadella zászlóshajóját is majdnem megette reggelire. Ha egy olyannal kikezd, esélye sem lenne szegény kis Normandy-nak. :lol:

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, hogy a francba lehet legyőzni az a kövér német tisztet, akin átmennek a golyók és átváltozik valami lebegő gilisztává? Elég h*lye helyen van ott a checkpont. :lol:

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, hogy a francba lehet legyőzni az a kövér német tisztet, akin átmennek a golyók és átváltozik valami lebegő gilisztává? Elég h*lye helyen van ott a checkpont. :lol:

Megvan! Ne segíts :) A r*hadék! :D

Hozzászólás ideje:
Hogy, hogy nem tudod használni? Igaz, támadó funkciója nincs, de a képességei sokat segíthetnek. Bár az alapot (gyorsítás) én is csak falak és rejtett kavicsok kutatására használom, de az időlassítás jó sok ellenfél ellen. A pajzs az ugye egyértelmű (pláne fejlesztve, mikor a golyókat már visszaküldi a feladónak, aztán csak be kell állni a tömeg közepére és egyetlen lövés nélkül csatát lehet nyerni :roll: ), az erőnövelő az meg minden ellen jó (főleg a pajzs mögött lapító köcsögöket szeretem kiemelni vele).

Amúgy van ebben a játékban néhány szemét ellenfél, meg tetszik, hogy a főgonoszoknál néha el kell gondolkodni a megölésük mikéntjén. Nem csak "lődd, amíg ki nem fekszik".

Hát úgy hogy még csak most vettem fel a pajzsot. :) Eddig nem volt nálam.Ki is használom a géppuskások ellen.Természetesen tudom használni csak eddig nem volt értelme.Simán kinyírtam a katonákat nélküle is.A heavy soldiersek ellen viszont k*rva jó mert megmutatta a gyenge pontjukat.Viszont a golyóvisszaküldő még nincs nálam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lego race, imádtam, annak ellenére, hogy én sem tudtam sosem végigjátszani (most meg már meg sincs). Jó, mondjuk én mit nem imádok, ami Lego :lol:

A Wolf tényleg meglepően - és emiatt üdítően - brutális lett. Mondjuk, hogy a Kar 98, meg az STG44 elviszi a végtagokat kissé hülyeség, de attól még nagyon tetszetős. Pláne a gyújtogatás. Nevezzetek szadistának, de örömmel pirítottam meg az SS tiszteket, bakákat, szörnyeket :rock:

Hozzászólás ideje:

A hamvasztó nekem is bejön, k*rva jó hangja van és ahogy a németek agonizálnak fáklyaként...! :lol:

Viszont per pillanat nem tudok továbbjutni egy pályán, szívok mint a torkosborz. :rock:

Hozzászólás ideje:
Hun akadtál el?

Hans vs. Blazkowick. :fuckoff: Második menet amikor már szétesett az a vacak félig és fogaskerekek közt kell rohangálni. Youtubeon megnéztem a gameplayt róla, szóval kitartás kell hozzá.

Viszont újra végigvittem a Bionic Commandót, immár magyarosítással :( Most már azért könnyebb volt a dolog :D

Hozzászólás ideje:

Hadd kérjem meg az urakat, hogy a továbbhaladási megoldásokat spoilergomb mögé rejtsék.Hadd legyen az is kihívás ha én jövök rá, hogy kell továbbmenni.

Hozzászólás ideje:

Hú gyerekek! Ma leszedtem a Halo Wars animációs átvezetőit. Valami k*rva jól nézz ki :D Magából a sztoriból is el tudnék képzelni egy hasonló animációs sorozatot, de a nagy várakozás a filmet előzi meg természetesen :fuckoff: Hihetetlen, hogy mennyire jól el van találva az egész. :(

Hozzászólás ideje:
Hú gyerekek! Ma leszedtem a Halo Wars animációs átvezetőit. Valami k*rva jól nézz ki :D Magából a sztoriból is el tudnék képzelni egy hasonló animációs sorozatot, de a nagy várakozás a filmet előzi meg természetesen :fuckoff: Hihetetlen, hogy mennyire jól el van találva az egész. :(

Nekem is nagyon bejött.Igazi háborús feeling.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.