Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Nnna, ez már baba. Van pilóta, mögötte meg fegyveroperátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Ma végigvittem az órákon a Witchert. Kiváló játék, 5* és 100-ból 100-as Dzséjt: Spoiler: Nem tudod véletlenül, hogy ki volt az outroban a gyilkos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Nem tudni, majd a folytatásból kiderül. Melyik véget játszottad ki? Semlegest, vagy az emberek, esetleg a más fajúak mellé álltál (na meg, kit választottál, Shanit, Trisht vagy egyiket sem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 7. Semleges, Triss Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hehe, elsőre én is úgy fejeztem be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Halo 3: ODST Live Action Trailer Full: http://www.gametrailers.com/video/full-len...lo-3-odst/55529 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Nincs mit ezen szépíteni. Úgy f*sza az egész ahogy van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Avatar Gameplay előzetes, jó minőség http://www.gametrailers.com/video/pax-09-avatar/55642 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Valami normálisabb zenét is alárakhattak volna, de legjobban az effektek hiányoztak. No csak összehoznak valami élvezhetőt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Végezetm a Wolfival.Összeségében nem egy nagy szám.Néha már marhára untam, hogy 80--szor vissza kellett mennem az ellenálókhoz, és mindíg németekbe botlottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. No igen, ezt én is untam. Most elkezdtem a Tom Clancy's HAVX-et kóstolgatni. Nem tűnik rossznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Singularity gameplay Ígéretesnek tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Kipróbáltam az új NFS-t! Nagyon jó lett! Kételkedve fogadtam, de meggyőzött a játék! Nagyon komoly az irányítás, de a legjobb benne a karrier, és a tuning. Végre, nem egy kirakatjáték! Grat. a fejlesztőknek hozzá! Amúgy, most kezdtem a karrierem, és vettem a Seat Leon Cupra-t, nyami! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. No ez jó hír Remélem hamar hozzájutok én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hogyhogy kipróbáltad???????Sehol nincs fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Ez a kérdés bennem is felmerült mert ugye 17.-én gyűn ki a játék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Vannak boltok ahol már kapható Meg szerintem nem PC-re vette meg, hanem Xbox 360-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Ja hogy xbox-on?Így már ok.Ezek szerint akkor pc-re 17.-én jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Vannak boltok ahol már kapható Meg szerintem nem PC-re vette meg, hanem Xbox 360-ra Jaja, az nmagon-on már kapható az Xbox verzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Nagyon baba http://www.gametrailers.com/video/preview-hd-need-for/55818 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. (szerkesztve) Hogyhogy kipróbáltad???????Sehol nincs fent. Jaja, a többiek jól mondják. Az én hibám, hogy nem említettem. Nem mindig PC-n játszok, mondhatni össze-vissza. Szerkesztve: 2009. Szeptember 12. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Erről a Dragon Age-ről tud valaki valamit? Eléggé felkeltette az érdeklődésem a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Jaja, a többiek jól mondják. Az én hibám, hogy nem említettem. Nem mindig PC-n játszok, mondhatni össze-vissza. A fizika milyen benne? Kétszázzal be lehet venni egy kilencven fokos kanyart, vagy azért érdemes fékezni is? Nagyon remélem, hogy tényleg adtak bele némi szimulátoros érzetet. Nem tudom, hogy a Forza Motorsportot ismered e, de örülnék ha minimum azt a szintet megütné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. A fizika milyen benne? Kétszázzal be lehet venni egy kilencven fokos kanyart, vagy azért érdemes fékezni is? Nagyon remélem, hogy tényleg adtak bele némi szimulátoros érzetet. Nem tudom, hogy a Forza Motorsportot ismered e, de örülnék ha minimum azt a szintet megütné. Nem is tudom. Már nem annyira casualos, de azért nem is teljesen szimulátoros a kettő kellemes keveréke. A kanyaroknál, meg többnyire érdemes fékezni, könnyen elszállhat az ember a pályáról. Amúgy, persze, ismerem a Forza Motorsportot, mind2vel játszottam, és igaz, hogy azok szimulátorosok, de a mai napig kedvenc játékaim között vannak. Kíváncsi leszek, hogy a Forza 3 milyen lesz, nagyon jónak ígérkezik az is. Viszont, addig a SHIFT tökéletes szórakozást nyújt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Akkor valahol a Toca Race Driverhez állhat közelebb. Az is jó. A helyzet az, mint valahol alább írtam, hogy a GRID-ben kicsit csalódtam. Remek grafika, de a fizikája....nos az csöpet gáz. Túl arcados Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Ahogy elnéztem a Dragon Age a Bioware (KOTOR és azt hiszem a Mass Effect gyártója) egy új RPG játéka lesz. Ahogy olvastam elég nagy dobásnak szánják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Ahogy elnéztem a Dragon Age a Bioware (KOTOR és azt hiszem a Mass Effect gyártója) egy új RPG játéka lesz. Ahogy olvastam elég nagy dobásnak szánják. Nem vagy te egy kicsit lemaradva? Már lassan el is temetik azt a szegény Dragon Age-t, nemhogy "nagy dobásnak szánják". Unalmas játékmenetről és borzalmas grafikáról cikkeznek hónapok óta ezzel a játékkal kapcsolatban, és úgy emlegetik, mint a Bioware első nagy buktája. Persze a megjelenésig még semmi sem biztos, de nagyon negatívak az előzetesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.