Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem tudni, majd a folytatásból kiderül.

Melyik véget játszottad ki? Semlegest, vagy az emberek, esetleg a más fajúak mellé álltál (na meg, kit választottál, Shanit, Trisht vagy egyiket sem).

Hozzászólás ideje:

Végezetm a Wolfival.Összeségében nem egy nagy szám.Néha már marhára untam, hogy 80--szor vissza kellett mennem az ellenálókhoz, és mindíg németekbe botlottam.

Hozzászólás ideje:

Kipróbáltam az új NFS-t! Nagyon jó lett! Kételkedve fogadtam, de meggyőzött a játék! Nagyon komoly az irányítás, de a legjobb benne a karrier, és a tuning. Végre, nem egy kirakatjáték! Grat. a fejlesztőknek hozzá!

Amúgy, most kezdtem a karrierem, és vettem a Seat Leon Cupra-t, nyami! :lol:

Hozzászólás ideje:
Hogyhogy kipróbáltad???????Sehol nincs fent.

Jaja, a többiek jól mondják. Az én hibám, hogy nem említettem. Nem mindig PC-n játszok, mondhatni össze-vissza. :)

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Jaja, a többiek jól mondják. Az én hibám, hogy nem említettem. Nem mindig PC-n játszok, mondhatni össze-vissza. :)

A fizika milyen benne? Kétszázzal be lehet venni egy kilencven fokos kanyart, vagy azért érdemes fékezni is? :D

Nagyon remélem, hogy tényleg adtak bele némi szimulátoros érzetet. Nem tudom, hogy a Forza Motorsportot ismered e, de örülnék ha minimum azt a szintet megütné.

Hozzászólás ideje:
A fizika milyen benne? Kétszázzal be lehet venni egy kilencven fokos kanyart, vagy azért érdemes fékezni is? :D

Nagyon remélem, hogy tényleg adtak bele némi szimulátoros érzetet. Nem tudom, hogy a Forza Motorsportot ismered e, de örülnék ha minimum azt a szintet megütné.

Nem is tudom. Már nem annyira casualos, de azért nem is teljesen szimulátoros a kettő kellemes keveréke. A kanyaroknál, meg többnyire érdemes fékezni, könnyen elszállhat az ember a pályáról. :D Amúgy, persze, ismerem a Forza Motorsportot, mind2vel játszottam, és igaz, hogy azok szimulátorosok, de a mai napig kedvenc játékaim között vannak. Kíváncsi leszek, hogy a Forza 3 milyen lesz, nagyon jónak ígérkezik az is. Viszont, addig a SHIFT tökéletes szórakozást nyújt.

Hozzászólás ideje:

Akkor valahol a Toca Race Driverhez állhat közelebb. :D Az is jó.

A helyzet az, mint valahol alább írtam, hogy a GRID-ben kicsit csalódtam. Remek grafika, de a fizikája....nos az csöpet gáz. Túl arcados :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ahogy elnéztem a Dragon Age a Bioware (KOTOR és azt hiszem a Mass Effect gyártója) egy új RPG játéka lesz. Ahogy olvastam elég nagy dobásnak szánják.

Nem vagy te egy kicsit lemaradva? :D Már lassan el is temetik azt a szegény Dragon Age-t, nemhogy "nagy dobásnak szánják". Unalmas játékmenetről és borzalmas grafikáról cikkeznek hónapok óta ezzel a játékkal kapcsolatban, és úgy emlegetik, mint a Bioware első nagy buktája. Persze a megjelenésig még semmi sem biztos, de nagyon negatívak az előzetesek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.