barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Mass Effect 2 http://gamestar.hu/j-mass-effect-2-trailer-erkezett.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hát Gitar Herozni még csak-csak, de Rock Bandezni, Lipsezni, NFS-ezni, Dirt2-őzni nem tudok. Esetleg a vérprofikkal lehetett volna Starcraftozni, de annyira nem vagyok jó SC-ben Kalandpark inkább a kicsiknek tetszett, Avon standot elkerültem lévén ismerem a terméküket (TA vagyok ) A Windows 7 kivetítő mint már mondtam nem érdekelt, kivéve a World Cyber Girls felvonulásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nem írok többet, mert a csajokat néztem nem a játékokat. És róluk hol vannak a képek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. És róluk hol vannak a képek? "A digitális fényképezőgépek elemről működnek. Eddig ok. Az elemek lemerülhetnek. Na eddig ezt nem tudtam és szépen elmentem 4 db csontra lemerült elemmel" Amúgy a GS oldalán van pár kép róluk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Képzelem ott a legtöbben arrébb lökik a bikinis csajokat hogy húzzál eltakarod a nídforszpídemet. A gamestar képei között a 26-os a kedvencem, van egy tippem hogy milyen nemű volt a fotós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. (szerkesztve) Csajoknál és kockáknál maradva. http://gamestar.hu/cs-vagy-striptease.html CS vagy CSajok? Te melyiket választanád? Szerkesztve: 2009. November 1. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hülye oroszok: http://gamestar.hu/cs-vagy-striptease.html Ez nagyon ott van http://tv.gamestar.hu/video/lego-rock-band-launch-trailrr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Ez a csajos dolog magy lehetett. Amúgy ha jól kezeli a csaj a...joyistickot akkor egy co-op módban simán bárhol, bármikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nem tudom... nagy kockák lehettek. Én nem tudtam volna a játékra figyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Jelentem a Modern Warfare 2 überhetetlenül jó lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Pár nap és szoc. üzletekben is "kapható" lesz a PC-s verzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Az bazz, MW2, Dragon Age... nincs ennyi helyem... megőrülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Az bazz, MW2, Dragon Age... nincs ennyi helyem... megőrülök A TFU-ról se feledkezz meg Na a Dragon Age-et kipróbálnám szívesen ha valaki hozzám dobná winyón vagy DVD-n, mert az, hogy már több, mint 10 GB-ot szedtem le már így hónap elején nem túl jó és ha még több gigát letöltenék megint jönne az inviteltől a levélke, hogy irgum-burgum... Én is javítottam magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. (szerkesztve) MW2 Tuti meglesz 10.én (megjelenés napján) ! Végig tolom 1000-el és jöhet a MULTIPLAYER! Iszonyat jó lesz! Szerkesztve: 2009. November 2. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Azért a káromkodást még cenzúrázva sem lenne rossz visszafogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Azért a káromkodást még cenzúrázva sem lenne rossz visszafogni. Éreztem, hogy erős, de mégis... Azért a te kedvedért kijavítottam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Éreztem, hogy erős, de mégis... Azért a te kedvedért kijavítottam... Igazság szerint az még nem is zavart, viszonylag helyén valónak tartottam, csak éppen Phobos abszolúte fölösleges káromkodása után sok volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. (szerkesztve) Azon gondolkodom, hogy az mw2 "megjelenése" után kiveszek pár nap szabit, merthogy aludni nem fogok az biztos. Dzséjt: dvd-re írással nem tudnál helyet felszabadítani? Szerkesztve: 2009. November 2. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Dzséjt: dvd-re írással nem tudnál helyet felszabadítani? Tudnék, de mint írtam a másik topicban, most azzal is csínján kell bánnom. Amúgy erre a két játékra azért meglesz a hely (sőt, a Dragon Age már itt is van a gépemen, csak még nem telepítettem), csak a TFU-ra nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. A Dragon Age-re nagyon kíváncsi vagyok. Vajon milyen lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. A Dragon Age-re nagyon kíváncsi vagyok. Vajon milyen lehet?Olyan mint a Kotor csak most nem SW világban játszódik, hanem fantasy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. A Dragon Age-re nagyon kíváncsi vagyok. Vajon milyen lehet? Baromi jó! Tegnap öt órán át nyomtam, és észre sem vettem. Nagyon hangulatos. Olyan mint a Kotor csak most nem SW világban játszódik, hanem fantasy Ja, pont olyan, az egyetlen eltérés az említetten kívül, hogy teljesen más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Olyan mint a Kotor csak most nem SW világban játszódik, hanem fantasy Valami ilyesmit is hallottam róla. Gondolom hasonló módon kell beszélgetni is a játékban. Baromi jó! Tegnap öt órán át nyomtam, és észre sem vettem. Nagyon hangulatos. Na ennek örülök. Már kezdtem azt hinni tényleg rossz játék lesz. Remélem sikeres lesz. Egyébként tényleg magyar felirattal van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Uristen, meg is van mivel fogunk játszani a haverokkal szilveszterkor http://www.gametrailers.com/video/ghostbus...lego-rock/58569 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Egyébként tényleg magyar felirattal van? Ha megveszed (mindkét értelemben ), tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Avatar the game új trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. http://www.gametrailers.com/video/defend-or-avatar/58734 TÁmadó vagy védelmező leszel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Gyerekek, mi ez a sz*rakodás a MW 2 körül? A szoc. boltokban már kapható, de ez a steames dolog az elindításához kissé kusza nekem. Single részhez is kell ez az izé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) Gyerekek, mi ez a sz*rakodás a MW 2 körül? A szoc. boltokban már kapható, de ez a steames dolog az elindításához kissé kusza nekem. Single részhez is kell ez az izé? Az ilyeneket ne töltdsd le.Szinte elindithatatlanok.Reloaded vagy ilyesmi változatokra kell várni, abban már lesz crack. Szerkesztve: 2009. November 7. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Jaja, addig tuti várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.