Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Az AC-130-as küldetés a kihívások között van, de csak koopban érhető el (legalábbis az, amelyikre ma találtam rá, a bravo küldetés megnyitása után érhető el). Meg multiban is van! Egyébként a bátyjám épp most tolta azt a pályát co-opban a haverjával, k'rva jó!!! Úgy van, hogy az egyik lent 'sétál', a másik meg felülről fedezi. (Állandó beszéd kapcsolat van, csak mikrofonnal érdemes.) (Esetleg, ha valamelyikőtöknek eredeti, kipróbálhatjuk) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Lehet mégse kellett volna megvenni... Pfff http://gamestar.hu/modern-wafrare-2-feltortek-de-nagyon.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Belegondolva, tökre nem éri meg megvenni annyi zsé-ért. A Single rövid, multizni meg korlátok nélkül multizhatsz crakckel. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Belegondolva, tökre nem éri meg megvenni annyi zsé-ért. A Single rövid, multizni meg korlátok nélkül multizhatsz crakckel. :S Csak annyiban éri meg, hogy hamár elkészíteték a világ legjobb (eddigi) játékát, akkor már csak érdemelnek érte egy kis pénzt... Bár a 10k-ból nem tom mennyi jut el odáig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. A magyarosítások.hu portálon elérhető a Batman Arkham Asylum teljes fordítása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Az meg kinek kell? Na, majd ha végigjátszottam néhány év múlva a Dragon Age-t (nem azért, mert olyan rossz, hanem mert olyan hosszú ), és marad még idő a Mass Effect 2/AVP3/Assasin's Creed 2 előtt, akkor újra végigagyalom Batmannel Arkhamot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Na, az 576.hu-n már előrendelhető a Mass Effect 2. A gyújtői kiadást 11 ezerért lehet megvásárolni. Nem tűnik annyira drágának, ahhoz képest, hogy mit kapunk hozzá. Ja és természetesen magyarul jön ki. Sikerült kitolni az AC2-öt. Az Ubisoft eltalálta. Nem rövid, sőt manapság elég terebélyes a játékideje, de mégse fullad unalomba. A városok gyönyörűek, amik szerepelnek benne. A grafika is nagyon szép, az óriási területhez képest. Tetszettek az újítások benne. És a ZENE, igen csupa nagy betűvel. A ZENE tökéletes! Nagyon sokat dob, az így is szuper hangulathoz. Többet nem szabad írnom. Hadd fedezze fel mindenki az újdonságot. Sokkal nagyobb élményt fog nyújtani. Spoiler: Van egy olyan érzésem, hogy a 3. részben már Desmondot irányíthatjuk... Majd megérted, ha végígjátszottad. Szerkesztve: 2009. November 21. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Végigvittem az NFS Shiftet. Eskű, a vége volt a legkönnyebb. Persze maradtak még versenyek, a World Tourhoz nem kellett az összeset végigvinni, szóval még nem kerül a Lomtárba a játék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Miért rakják az AC2 megjelenését ennyivel a COD6 után??? Ez szemétség! Szerintem az is nagyon jó játék lenne, de nem tudok elszakadni a Kötelességtől... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Ennyi volt az mw2?Ez még rövidebb mint az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. (szerkesztve) Ennyi volt az mw2?Ez még rövidebb mint az első. De még jobb is! Játszd végig a legmagasabb szinten, úgy egy picit több idő... Szerkesztve: 2009. November 24. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Na, majd ha végigjátszottam néhány év múlva a Dragon Age-t (nem azért, mert olyan rossz, hanem mert olyan hosszú ) Tényleg ilyen hosszú? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Tényleg ilyen hosszú? Nem rövid, de lassan a végére érek. Viszont arra már rájöttem, hogy 100%-ra elsőre nem lehet végigjátszani. Jó, ha 50-ig eljutok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Ennyi volt az mw2?Ez még rövidebb mint az első.Tessék neked is remnni a Spec-ops-ra. A magassab csillagozású pályák már kész kihívással kecsegtetnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Tessék neked is remnni a Spec-ops-ra. A magassab csillagozású pályák már kész kihívással kecsegtetnek Spec Ops szerintem csak ketten jó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Spec Ops szerintem csak ketten jó...Hát igen, de ugye ahol csak egymaga játszik az ember..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Tessék neked is remnni a Spec-ops-ra. A magassab csillagozású pályák már kész kihívással kecsegtetnek Nekikezdtem.De nekem nem kihívás. Eddig simán lenyomom a pályákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nekikezdtem.De nekem nem kihívás. Eddig simán lenyomom a pályákat. Ott is lehet szintet állítani nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Befejeztem a Dragon Age: Originst, először. Majdnem 90 óra játékidő, és nem értem el az 50%-os végigjátszást! Mondjuk a vége kicsit... hát hogy is mondjam, egyszerű volt. Kihívás zéró a főellenség és az "epikus csata" alatt. De a legvége az nagyon bejött, végre nem egy nyúlfarknyi introval van lezárva a sztori, hanem azt is végigjátszhatjuk (persze azért megkapjuk a szöveges összefoglalót is). Most nekiülök más nemmel és fajjal, kíváncsi vagyok, így milyen lesz (elvileg hat homlokegyenesen eltérő befejezés van). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Ez nagyon jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Akkor mw2. Egy biztos az elsőt verte, pedig az sem volt semmi.A történet nagyon jó, az irgalmatlan sok fegyver szintén.Kiváló ötleteket alkalmaztak(sziklafalon mászás, motoros szánnal való menekülés), amik nagyon feldobták a játékot.Nagyon tetszett, hogy ismert filmre is utaltak(Szikla-a fűrdős pálya).de ami a prím az a nagybetűs hangulat.Én simán beleéltem magam, hogy Ranger vagyok aki a csúnya ruszkikat lövi szét..A háborús Washington látványa döbbenetes volt, rendesen azt éreztem, hogy a hazámat védem.Persze voltak azért túlzások is(kés kivétele a mellkasból). Összeségében kitünő játék volt, csak borzasztó rövid.3-szor ennyi játékidő lett volna a reális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. ismert filmre is utaltak(Szikla-a fűrdős pálya) Hehe, ez is feltűnt nekem is. Ezen kívül volt még benne Két tűz között és Vadászat a Vörös Októberre utalás is (az elsőbe meg ugye a Terminator 2-re, de szerintem ha jobban körülnéznénk, abban is találnánk még párat ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hehe, ez is feltűnt nekem is. Ezen kívül volt még benne Két tűz között és Vadászat a Vörös Októberre utalás is (az elsőbe meg ugye a Terminator 2-re, de szerintem ha jobban körülnéznénk, abban is találnánk még párat ). Úgy ahogy mondod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Avatar The Game első 10 perce Tiszta Mass Effect Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Elkezdtem megint a Crysist.Ez a játék még ma is űberbrutál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Két napja ki jött az Avatar játék, senki se tolja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Két napja ki jött az Avatar játék, senki se tolja? Még csak XBOX verzió van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Még csak XBOX verzió van... De van itt valakinek XBOX-a úgy tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A Guru szerint a PC-s portolás jó sz*r lett irányíthatóság terén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Szociális ellátóhelyek már osztogatják a Dirt 2-öt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.