Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Ismét köszi.Rendesen megkavarták.Annak idején szerintem nem kellett volna a Predatorokat belevinni az univerzumba. A Predatoroknak ehhez semmi köze, mivel az Alien3-ban lett megkavarva a dolog. Meg anélkül hogyan lenne három remek AVP játékunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. A Predatoroknak ehhez semmi köze, mivel az Alien3-ban lett megkavarva a dolog. Meg anélkül hogyan lenne három remek AVP játékunk? Azért van mert ha nem lett volna az első AVP-film, akkor nem kavarták volna meg azzal a storyt, hogy a mi időnkben is már ismerték a xenokat.Szerintem sokkal zseniálisabb hogy a Nostromo útjának idején ismerhették volna őket.Az Alien 3-at újrta kéne már néznem már rég láttam.Szóval elég lett volna játékszinten tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 17. A két AVP filmet egyszerűen nem kell komolyan venni és kész. Úgy, ahogy vannak, el kell őket felejteni, legalábbis részemről csak és kizárólag a három játék tekinthető canonizált mozgóképes AVP sztorinak (és szerintem az sem véletlen, hogy a mostani játék csak a predatorok űrhajóját és a predalien formáját vette át, de a sztoritban egyáltalán nem utalt a két filmre, ellenben az Aliensre igen). Az a két fos nem. Mint a Star Warsban a Holiday Special. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. (szerkesztve) De az Alien 1. filmje alapján a Wayland-Yutani társaságnak valahonnan kellett ismernie az alieneket korábbról, nem? Szerkesztve: 2010. Március 18. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. De az Alien 1. filmje alapján a Wayland-Yutani társaságnak valahonnan kellett ismernie az alieneket korábbról, nem? Igen, ismerték, abból az üzenetből, amit a Nostromo is vett. Abban pontos leírás volt a dögökről, és a Földön már azelőtt megfejtették, hogy a Nostromo elindult. Egész pontosan, az üzenet megfejtése után tették fel Asht a hajóra, aki újraprogramozta Anyát, hogy a Nostromo a szokott útvonal helyett a Zeta II Reticuli mellett haladjon el (bár ezt úgy állították be, mintha az üzenet fogadása után tért volna le a pályájáról, valójában már a Thedust is úgy hagyta el, hogy útba ejtse az akkor még felderítetlen Acheront). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. (szerkesztve) A Prison Break Game 1. normálisnak nevezhető előzetese. Már akit érdekel rajtam kívül. Szerkesztve: 2010. Március 18. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. (szerkesztve) Igen, ismerték, abból az üzenetből, amit a Nostromo is vett. Abban pontos leírás volt a dögökről, és a Földön már azelőtt megfejtették, hogy a Nostromo elindult. Egész pontosan, az üzenet megfejtése után tették fel Asht a hajóra, aki újraprogramozta Anyát, hogy a Nostromo a szokott útvonal helyett a Zeta II Reticuli mellett haladjon el (bár ezt úgy állították be, mintha az üzenet fogadása után tért volna le a pályájáról, valójában már a Thedust is úgy hagyta el, hogy útba ejtse az akkor még felderítetlen Acheront). Lehet, hogy ebbe belekavar majd az Alien Origins film, nem? Szerintem az üzenet még nem zárja ki, hogy a Wayland-Yutani társaság már évtizedekkel korábbról ne ismerte volna a xenomorfokat. Szerkesztve: 2010. Március 18. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 18. Crysis 2 gameplay.Marha jó lesz ez. http://tv.gamestar.hu/video/cryengine-3-technologia-trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Másodszor is végigjátszottam ezt a játékot. Így, háttérhangokkal, zenével és az átvezető videók hangosfilmmé tételével, na meg a szaggatások elmaradásával sokkal jobb lett Egy-két helyen már para is volt, néhányszor össze is rezzentem, és alapvetően, hangulatos volt. Ami viszont poén, és csak a cast lista megtekintésekor vettem észre. Azért szemétség a Sega-tól, hogy csak Lance Henriksent reklámozta. Pedig emberek, van még egy szereplő az Aliensből. William Hope, azaz a mi szeretett Gorman hadnagyunk adja Dr. H. G. Groves hangját (ő felügyeli a 6-os Példányt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Na most verte nálam az mw2-t a bd2.Úgy tünik hosszabb és nagyon kemény.Ilyen jó játékkal már marha rég játszottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ki találta ki ezt? Ki volt az az idegbeteg?! Naughty Bear Alien fanoknak tetszeni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ez hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Nemrég megvettem a Batman: Arkham Asylumot, és már a vége felé járok benne, és az érdekelne, hogy a történet végigjátszása után még vissza lehet menni meg keresni Rébusz rejtvényeit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Már gőzerővel készül a Mass Effect 3? http://www.gamekapocs.hu/hir/18374/Elkezdo...t+3+fejlesztese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Már tuti, hogy dolgoznak rajta, ezen semmi kérdéses nincs. Már írják a forgatókönyvet és javában dolgoznak azon, mit módosítsanak az MR2-höz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Költő kérdés volt. Azt én is tudtam, hogy a forgatókönyvön (lehet, hogy már kész is van) dolgoznak, én a technikai részére gondoltam. Mindegy, minél előbb, annál jobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Belekezdtem a Mass Effectbe. Tényleg piszok jó a feelingje bár a ritmusból fránya mód ki tudnak ejteni a fejlesztési cuccosok beállításai. Szoknom kell ezt a fajta stílust még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Végeztem a Bad Company 2-vel.Nálam verte az mw 2-öt.Egyszerü, gyorsan tölt, izgalmas, jó karakterekkel van tele, szép grafika(bár az mw2 szebb).Mi kell még? A helikopter-pilóta nagyon nagy fazon volt.Dzséjt jutott eszembe róla. Igazi laza arc.Kár hogy meghalt.A fegyverek is bejöttek, meg a story is, bár az nem igazán volt shakespeare-i.Nálam eddig az év játéka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. A helikopter-pilóta nagyon nagy fazon volt.Dzséjt jutott eszembe róla. Jajj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Belekezdtem a Mass Effectbe. Tényleg piszok jó a feelingje bár a ritmusból fránya mód ki tudnak ejteni a fejlesztési cuccosok beállításai. Szoknom kell ezt a fajta stílust még A második részben nem lesznek ilyen problémák. De hidd el, a végén nagyon be fog pörögni a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Jajj :) Bocsi, de a fizimiskája nagyon hasonlított rád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Bocsi, de a fizimiskája nagyon hasonlított rád. És én is helikopter pilóta akartam lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. És én is helikopter pilóta akartam lenni Egy Apache AH-64-esnek, ahol arra nézel ahova lősz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Én beértem volna egy MI-17-essel is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Durva a grafika, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Ez szerintem igazi felvétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Ez szerintem igazi felvétel.Persze, hogy az. Ugyanolyan élőszereplős mint amit a Halo-hoz kiadtak pár hónapja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Ma reggel megnézem az e-mail fiókom, erre mi vár? Helyet kaptam a LEGO Universe zárt-bétatesztjén. 17-18 éves létemre jó játékokkal játszok, ugye? Most tölti amúgy. Ha érdekel benneteket, akkor kaphattok egy kis beszámolót pár képpel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 28. 17-18 éves létemre jó játékokkal játszok, ugye? Most erre mit mondjak? Te sehol sem vagy hozzám képest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.