Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

LEGO Universe bétateszt:

Az év elején robbant be a köztudatba a LEGO Universe, és aki egy kicsit rajong érte, az fülig érő mosollyal

tekintette végig a trailert. Igen, a trailer mindenkit lenyűgözött, a benne rejlő lehetőségek nagyok. És voltam

olyan szerencsés, hogy a zárt bétába betekintést kaphattam...

Mi is a LEGO Universe? Az biztos, hogy egy Masszívan Multiplayerre alapozó játék. Teli van RPG elemekkel, de

viszont vannak benne hasonlóságok a LEGO (Star Wars, Indian Jones) játékokból. Mondhatnánk, hogy WoW, csak legóból,

de nem mondjuk. Miért? Teli van olyan ötletekkel, lehetőségekkel, melyek nagyszerű multi mókát nyújtanak. Ilyen az

építkezés, a küldetések, és maga a világ. Minden van benne! Sci-Fi, Fantasy, versenyek. Mókás küldetések. S még megannyi utalás régebbi LEGO címekre...

Negatívum

Néhol egy-egy küldetés viszont nálam unalomba fulladt: keresd meg ezt a zászlót, keresd meg az elátkozott építőkockát, stb...

Grafika

Szép, színes, olyan, amilyennek lennie kell! Mindent összevetve sok-sok boldog órát fog nyújtani a játék, feltéve, ha nem vesszük komolyan. Ez a játék mindannyiunknak készült: egészen fiataloknak, és nagyobb gyerekeknek, akik szeretnek nosztalgiázni.

Képeket sajnos már csak csütörtökön kaptok, mert a szerverek a mai napon 17:00-ig voltak nyitva, én hülye meg nem készítettem képeket. :S

m0dfm1llcx4xuaz3zf.jpg

Hozzászólás ideje:

Nem elég, hogy zárt béta, még az órák számát is korlátozzák? ;)

Na mindegy, én várom majd a beszámolódat, a maiért is köszi, biztos nagyon jó játék lehet, a küldetések meg még nincsenek biztos teljesen kidolgozva, lesz ez még jobb, lehet, hogy gyorsan csináltak a bétára pár küldetést és kész ;)

Hozzászólás ideje:
Beteg Wii játék: (Főleg Lok Durdnak, mert neki már meséltem róla)

Ez rohadt nagy! Egy kissé WarioWare-es beütése van, de nagyon állat! Szerintem ez lesz 2010-ben az év játéka :D

Hozzászólás ideje:
Ez rohadt nagy! Egy kissé WarioWare-es beütése van, de nagyon állat! Szerintem ez lesz 2010-ben az év játéka :D

Red Steel 2 höz kölcsön adok egy MotionPlus-t, ha kell. (Azt kötelező kijátszani). Vagy vegyél Te is MotionPlus-t...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Így tuti nem 3-4 év várakozási idő lesz szerintem. Haj, be várom a harmadik részt! :D Már mint Mass Effectből.

Ezt erősen sejteni lehetett, mivel 2011-re tervezik és az ME1 és 2 között sem volt 3-4 év, csak kettő (na jó, három, ha az XBox számít :rock: ).

Hozzászólás ideje:

Ha már szóba került a Mass Effect, akkor némi vélemény a játékról a részemről. :rock:

Maga a sztori nagyon jó, szépen felépítették, rengeteg háttérinfóval. Grafika elfogadható, karakterek jellemének kialakítása csillagos ötös, Joker hatalmas arc. :D

Viszont a játékmenettel nem vagyok teljesen megelégedve. Ez a sok beállítás, fejlesztés igen lehangoló tud lenni amikor már éppen belelendül az ember a harcokba. Feleslegesnek érzem őket. Több időt elvesz, illetve elvenne ha totál belemerülnék állandóan mint maga az akciózás. Ezzel remélem valamit csináltak a folytatásban.

Egyenlőre ennyi :D

Hozzászólás ideje:
Ha már szóba került a Mass Effect, akkor némi vélemény a játékról a részemről. :rock:

Maga a sztori nagyon jó, szépen felépítették, rengeteg háttérinfóval. Grafika elfogadható, karakterek jellemének kialakítása csillagos ötös, Joker hatalmas arc. :D

Viszont a játékmenettel nem vagyok teljesen megelégedve. Ez a sok beállítás, fejlesztés igen lehangoló tud lenni amikor már éppen belelendül az ember a harcokba. Feleslegesnek érzem őket. Több időt elvesz, illetve elvenne ha totál belemerülnék állandóan mint maga az akciózás. Ezzel remélem valamit csináltak a folytatásban.

Egyenlőre ennyi :D

Nem FPS játék, hanem MMO, csak ennyi :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem FPS játék, hanem MMO, csak ennyi :rock:

Mármint nem FPS hanem RPG. Oldi, ez RPG, ezzel jár, ez a műfaj lényege. Amúgy a játék egyik nagyon jó sajátossága, hogy nem feltétlen kell tűzharc közben bigyulálni. Lehet bonyolult, de mi lenne, ha a nyugis pillanatokban, mondjuk a Normandy fedélzetén fejlesztenél? Amúgy csináltak vele valamit a 2. részre, alaposan lebutították, sokak bánatára (többek között az enyémre is).

Hozzászólás ideje:

Ezért is írtam azt, hogy totál elvenne, ha.....

Nem is nagyon fejlesztgetek, csak az egész piszkosul zavaros, amikor kismillió részegység köszön vissza rám a menűben.

Hozzászólás ideje:
Mármint nem FPS hanem RPG. Oldi, ez RPG, ezzel jár, ez a műfaj lényege. Amúgy a játék egyik nagyon jó sajátossága, hogy nem feltétlen kell tűzharc közben bigyulálni. Lehet bonyolult, de mi lenne, ha a nyugis pillanatokban, mondjuk a Normandy fedélzetén fejlesztenél? Amúgy csináltak vele valamit a 2. részre, alaposan lebutították, sokak bánatára (többek között az enyémre is).

Hupsz! Rossz részét vágtam le az MMORPG-nek :D

Hozzászólás ideje:

Hogy pontosítsunk. nem is MMORPG (lásd: WoW), hanem csak RPG. No mind1, nem piszkálásképpen írtam, csak helyesbítettem. Amúgy a harmadik részre azt ígérik, hogy sokkal több RPG elem lesz benne, de természetesen a második rész alapjaira építve. Jó ez a Bioware! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem is nagyon fejlesztgetek, csak az egész piszkosul zavaros, amikor kismillió részegység köszön vissza rám a menűben.

Kismillió? Nézd meg a Baldur's Gate-t vagy a Dragon Age-t. Azután az ME1 egy RPG-lightnak fog tűnni :D

Hozzászólás ideje:
Azután az ME1 egy RPG-lightnak fog tűnni :D
Az jó mert a második Imperial Galacticát pont azért hagytam mindig abba mert meguntam a fejlesztgetést. Akárhogy fejlesztgettem mindig jobb volt az ellenfél masinériája. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az jó mert a második Imperial Galacticát pont azért hagytam mindig abba mert meguntam a fejlesztgetést. Akárhogy fejlesztgettem mindig jobb volt az ellenfél masinériája. :D

Na igen, de az Imperium Galactica sorozat nem RPG, hanem RTS :D

Hozzászólás ideje:
Na igen, de az Imperium Galactica sorozat nem RPG, hanem RTS :D
RPG műfajon belül nem tudok fejlesztős példát felhozni mert sose voltam RPG-s. Azt mondjuk nem tudtam hogy az IG milyen műfajú. :D
Hozzászólás ideje:
Örök hiba :para:

Nem éppen.Én játszani szeretek nem fejleszteni.Jó story shoti aztán annyi.De hogy halálra unom magam egy játékban az nem jó.Pörögjön.

Hozzászólás ideje:
Nem éppen.Én játszani szeretek nem fejleszteni.Jó story shoti aztán annyi.De hogy halálra unom magam egy játékban az nem jó.Pörögjön.
Pörög az, csak el kell találni a megfelelő ritmust a fejlesztésekre. A sztori meg egész egyszerűen fantasztikus. Főleg a döntéshozatali kérdéseknél. Pl, melyik csapattagodat akarod megmenteni. R*hadt durva.
Hozzászólás ideje:
Pörög az, csak el kell találni a megfelelő ritmust a fejlesztésekre. A sztori meg egész egyszerűen fantasztikus. Főleg a döntéshozatali kérdéseknél. Pl, melyik csapattagodat akarod megmenteni. R*hadt durva.

Egyiket sem.Dögöljön meg mind. :para:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Látod, ezért örök hiba! Mert a Mass Effectben képtelenség halálra unni magad. Ha nem a sztori, akkor a karakterek, ha az sem, akkor az akció köt le (na jó, a bolygófelderítések unalomba fulladhatnak, de azok meg nem kötelezőek semmilyen szinten). Mint egy interaktív akció-sci-fi film Star Wars részletességű világgal (és azzal felérő sztorival). A 30 órás játékidőből jó, ha 1 órát kitesz a konkrét fejlesztés, ÉS (dobpörgés) akár teljesen ki is váltható, ha az opcióban beállítod, hogy automatikusan fejlődjenek a karakterek (na erre varjatok gombot, király mi? :P ). Ha ezt beállítod, akkor nincs más dolgod, mint sodródni a sztorival.

Egyiket sem.Dögöljön meg mind. :P

Az az ME2 :D

Most jött meg a Collectors Edition (így mindkét rész gyűjtői kiadásban van meg), nagyon baba. Van benne képregény, koncepciós rajzos könyv, így készült DVD, meg mindenféle kód a netről letölthető földi jókhoz :P És persze itt a játék, csak még be kell fejeznem az ME1-et (ne kérdezzétek, hanyadikra), hogy a csaj (renegát) karakteremmel álljak neki (a letöltött verzióra jutott a hős faszi karakter, ő már olyan jó, hogy lassan Superman fekete báránynak tűnne mellette).

Hozzászólás ideje:
Most jött meg a Collectors Edition (így mindkét rész gyűjtői kiadásban van meg), nagyon baba. Van benne képregény, koncepciós rajzos könyv, így készült DVD, meg mindenféle kód a netről letölthető földi jókhoz :D
És akkor most okozta a halálomat a sárga irigység :P
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
És akkor most okozta a halálomat a sárga irigység :D

:P Ne iridjkedj, mert ilyen gyönyörű fémtokos, rajta gyönyörű térhatású képekkel illusztrált DVD-t tokot még nem láttam játékhoz :P

Hozzászólás ideje:

Csak rá lettem beszélve. :D Ha végzek a Bioshockkal és a Batmannel akkor kipróbálomz az ME-t.

Oldie: Az elsőt magyarul játszod?

Hozzászólás ideje:
:D Ne iridjkedj, mert ilyen gyönyörű fémtokos, rajta gyönyörű térhatású képekkel illusztrált DVD-t tokot még nem láttam játékhoz :D
te-te-te... ezért még számolunk :D (ahogy nézem, annyiba kerül, mint a rendes játék, kár hogy még annyi pénzem sincs most :D )

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.