Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azta k*rv*!! :D Annyira hangulatosak ezek a Halo-s szösszenetek! Filmet akar a nép! :)

Ne idézz be videót, pláne, ha a postod előtt van! - by Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Fall of the Reach könyv után vizuálisan is látni a spartanok kiképzését, átalakítását, egyszerűen a Halo fanok álmának beteljesülése. Spielberg-et akarjuk a filmhez! :D

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Szerintem a kevesebb több volt. Kár volt hosszabb verzióban is megcsinálni.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Fall of the Reach könyv után vizuálisan is látni a spartanok kiképzését, átalakítását, egyszerűen a Halo fanok álmának beteljesülése.

Akkor velem ez a baj, nem vagyok Halo fan :D Viszont hozza a játék hangulatát, szerintem az is piszok unalmas :)

Hozzászólás ideje:

Nálam a legratyibb irányítású game a 2002-es Pókmanuson alapuló volt. Az után a DS-ben való manőverezgetés már nem lehet olyan vészes.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Pocsék az irányítás. Főleg ha minden irányból jönnek a "rajongók".

Vagyis béna vagy :love: Szerintem nagyszerű játék! Ajánlom, hogy a folytatás is megjelenjen PC-re. 2008-ban a Mass Effect mellett ez volt a másik nagy durranás számomra. Zsigerből hozza egy jó űrhorror hangulatát, érdekes a sztorija és ebben is remek kis karakterek vannak. Az USG Ishimura meg tiszta USM Auriga :love:

Hozzászólás ideje:
Az első részben elakadtam rendesen, de annyira nem is fogott meg. Pocsék az irányítás. Főleg ha minden irányból jönnek a "rajongók".

Ugyanezért hagytam abba én is.Egy szobán nem tudtam túljutni, mert annyian jöttek mint az oroszok és az irányítás borzalom volt, hiába állítottam át.

Hozzászólás ideje:

ME fanoknak kötelező! :roll: Azért teszem inkább ide, mert nem mindenki értené a poént belőle.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Remélem...

Nem lenne rossz. Bár most vettem észre, hogy az ME2 honlapján van egy Universe menüpont. Ha ott a Squadra kattintunk, fel vannak sorolva a már elérhető csapattagok, viszont van két Classified pont is. Ez vajon azt jelenti, hogy lesz még két karakter? :)

Hozzászólás ideje:
Az első részben elakadtam rendesen, de annyira nem is fogott meg. Pocsék az irányítás. Főleg ha minden irányból jönnek a "rajongók".

A Dead Space-ben hogy lehetett elakadni? Van egy gomb, amit ha megnyomsz akkor mutatja hogy melyik irányba menj (legalábbis az X360-as verzióban). Én csak konzolon játszottam, de azon nálam anno az év játéka volt.

Hozzászólás ideje:
A Dead Space-ben hogy lehetett elakadni? Van egy gomb, amit ha megnyomsz akkor mutatja hogy melyik irányba menj (legalábbis az X360-as verzióban). Én csak konzolon játszottam, de azon nálam anno az év játéka volt.
Nem úgy akadtam el. :) Bent vagyok egy teremben ahol már kevés a skuló de sok az irtani való. :) A már bevált technikák az időhúzásra pedig itt már nem működnek.
Hozzászólás ideje:
Nem lenne rossz. Bár most vettem észre, hogy az ME2 honlapján van egy Universe menüpont. Ha ott a Squadra kattintunk, fel vannak sorolva a már elérhető csapattagok, viszont van két Classified pont is. Ez vajon azt jelenti, hogy lesz még két karakter? :)

A következő magyarázat erre:

Spoiler:

Az a két csapattag Morinth, és Légió

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nem úgy akadtam el. :) Bent vagyok egy teremben ahol már kevés a skuló de sok az irtani való. :) A már bevált technikák az időhúzásra pedig itt már nem működnek.

Nem tudom, szerintem ez is csodaszámba illő. Nekem a játékban még el is kellett hagynom a lőszereket, annyira teli voltam (meg úgy alapvetően mindent). És a nagyobb dögöket leszámítva egyik nekromorfra sem kell két golyónál többet kilőni egy jól fejlesztett pisztolyból, vagy rövid sorozatnál hosszabbat leadni rájuk a géppisztolyból (a többi fegyver meg nagyjából értelmetlen, bár a körfűrészt és a lángszórót még használtam a kis csimbókok ellen). Persze, ha ész nélkül lövöd őket célzás nélkül, mint ahogy apám szokta, az megint más, úgy érthető, csak a Dead Space-t úgy nem lehet játszani :D

A következő magyarázat erre:

Ez volt a másik tippem (mivel ugye egyikük sincs ott :P ), de minek rejtenék el őket?

Hozzászólás ideje:
Ez volt a másik tippem (mivel ugye egyikük sincs ott :) ), de minek rejtenék el őket?

Mert mindkettő opcionális, tehát tőled függ, hogy a csapatod tagjai lesznek.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, szerintem ez is csodaszámba illő. Nekem a játékban még el is kellett hagynom a lőszereket, annyira teli voltam (meg úgy alapvetően mindent). És a nagyobb dögöket leszámítva egyik nekromorfra sem kell két golyónál többet kilőni egy jól fejlesztett pisztolyból, vagy rövid sorozatnál hosszabbat leadni rájuk a géppisztolyból (a többi fegyver meg nagyjából értelmetlen, bár a körfűrészt és a lángszórót még használtam a kis csimbókok ellen). Persze, ha ész nélkül lövöd őket célzás nélkül, mint ahogy apám szokta, az megint más, úgy érthető, csak a Dead Space-t úgy nem lehet játszani :)
Akkor te egy csodalény vagy :)

Amúgy csak elkezdtem azt a nyavalyás Mass Effect első részét előröl :D De most minden "sarok" mögé benézek megbízásért :P

Hozzászólás ideje:

Ugyanott akadtam el én is szerintem.Annyian jöttek mint az oroszok volt, hogy párat lelöttem, de utána kinött megint a végtagja.Vagy 20 próbálkozás után uninstall lett belőle.Atz irányítás volt gáz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.