Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Skacok, ezzel az irammal húsz év alatt se öleljük át a két trilógia közti időt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Skacok, ezzel az irammal húsz év alatt se öleljük át a két trilógia közti időt. Van idő oldie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Szívem, legalább realtime-ban megy a sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Van idő oldie. Én azt tudom, de jó picit megzörgetni a haraszt mielőtt mindenki elaludna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Szívem, legalább realtime-ban megy a sztori Aham. De inkább stop-motionban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Most volt majdnem egy hét, amikor nem írtam semmit. Egész egyszerűen nem volt ihletem, ha pedig nem megy, akkor nem kell erőltetni, mert akkor az a minőség rovására megy. Mindenesetre próbálok nektek színvonalas történettel debütálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Nekem se megy mostanság az írás, napok óta fáj a fejem. De amúgy már hiányzik a ti írásaitok is, mert azok inspirálnak főleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Nekem se megy mostanság az írás, napok óta fáj a fejem. De amúgy már hiányzik a ti írásaitok is, mert azok inspirálnak főleg. Jóval előrébb tartok, mint a múltkor, átküldhetem, ha akarod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Jóval előrébb tartok, mint a múltkor, átküldhetem, ha akarod. Oké, küld csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Nekem meg most még az újságírásra sem jut időm ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Van ez így sajnos. :S Azért remélem hamarosan rendeződnek a dolgok és sikerül folytatnod a sztorit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Oké, küld csak. Elküldve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 20. Elküldve... Holnap első lesz, hogy elolvasom Szerk: Elolvasva és ment is vissza mail. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Holnap első lesz, hogy elolvasom Szerk: Elolvasva és ment is vissza mail. Válaszolok itt a leveledre. Konkrétan melyik szóösszetételre gondolsz? Nem tudom megmondani előre, hogy hány oldal lesz. A jelenet Attichitcuk, és Chewbacca szereplésével az utolsó pillanatban került bele. Úgy tervezem, hogy még elmeséli, hogyan nőtt ott fel, és hogy hogyan esett át a hrrtayyk ceremónián. Továbbá még beszélni fog magáról egy keveset, aztán pedig elgondolkodik valamin. Itt ér véget a prológus, és indul a flashback, mint első fejezet. Egyébként tudtomon kívül Erőérzékenyt csináltam a karakteremből. Úgy írtam meg a kinrath támadást, hogy eleinte megáll, és csak azután támad. Utána pedig utánaolvastam a kinrathnak, hogy ne legyen semmi ellentmondás, és azt írják, hogy akkor viselkedik így, amikor Erőérzékenyekre vadászik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Nem egy konkrét szóösszetételre gondolok. Van pár olyan szerkezeti dolog ami különválik az egész homogenitásától. Majd idővel ez neked is fel fog tűnni, visszaolvasás után, de ez tényleg nem komoly hiba. Sok-sok írásbeli tapasztalattal ezek majd úgyis eltűnnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. OLVASNI AKAROM KISKÓSA ÍRÁSÁT! MOST! Kiváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 21. (szerkesztve) OLVASNI AKAROM KISKÓSA ÍRÁSÁT! MOST! Kiváncsi vagyok. Én is ilyen vérmérséklettel várakoztam annak idején az EPI.-re. Bár szerintem nem éri meg így várni rá, mert nem olyan nagy szám. Szerkesztve: 2009. Március 21. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Azért mi kiváncsiak vagyunk rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Azért mi kiváncsiak vagyunk rá Egyenlőre egyedül Oldie az, aki ismeri a történet részleteit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 24. Hát ez az, hogy más még nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Egyébként már nincs sok hátra a prológusomból, és ha kész lesz, akkor Oldfighter véleménye után természetsen egyből elküldöm nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Egyébként már nincs sok hátra a prológusomból, és ha kész lesz, akkor Oldfighter véleménye után természetsen egyből elküldöm nektek. Egy fenéket. Véleményem után szépen berakod a topicba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Egy fenéket. Véleményem után szépen berakod a topicba. Én is erre gondoltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Amúgy ma papíron már befejeztem a prológust, már csak fel kell gépelnem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Amúgy ma papíron már befejeztem a prológust, már csak fel kell gépelnem... No akkor tessék belehúzni. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. No akkor tessék belehúzni. :D Elkészültem. El is küldtem a címedre, már csak az engedélyedre várok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Elkészültem. El is küldtem a címedre, már csak az engedélyedre várok... Igyekszem legkésőbb holnap délig engedélyt adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Kiskósa, mehet be a sztori. Egy apró észrevétel. Ha részletezel egy idegen fajjal való küzdelmet, akkor azért egy általánosságban ismeretlen jellemzőkkel bíró lényről illik főbb leírást adni. Az egy dolog, hogy lexikális tudásod kimagasló, de novellában, regényben idegen fajokról azért több kell mint megnevezés, ha már bevonod őket a sztoriba. Máskülönben az olvasót nem fogja különösképp elfogni a feszültség, pedig küzdelmeknél ez fontos lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Kiskósa, mehet be a sztori. Egy apró észrevétel. Ha részletezel egy idegen fajjal való küzdelmet, akkor azért egy általánosságban ismeretlen jellemzőkkel bíró lényről illik főbb leírást adni. Az egy dolog, hogy lexikális tudásod kimagasló, de novellában, regényben idegen fajokról azért több kell mint megnevezés, ha már bevonod őket a sztoriba. Máskülönben az olvasót nem fogja különösképp elfogni a feszültség, pedig küzdelmeknél ez fontos lenne. Ebben van valami... Természetesen megfogadom a tanácsod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Ebben van valami... Természetesen megfogadom a tanácsod. Okés, szóval mikor is jön a folytatás? :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.