Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Most volt majdnem egy hét, amikor nem írtam semmit. Egész egyszerűen nem volt ihletem, ha pedig nem megy, akkor nem kell erőltetni, mert akkor az a minőség rovására megy. Mindenesetre próbálok nektek színvonalas történettel debütálni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem se megy mostanság az írás, napok óta fáj a fejem. De amúgy már hiányzik a ti írásaitok is, mert azok inspirálnak főleg. :D:)

Hozzászólás ideje:
Nekem se megy mostanság az írás, napok óta fáj a fejem. De amúgy már hiányzik a ti írásaitok is, mert azok inspirálnak főleg. :D:)

Jóval előrébb tartok, mint a múltkor, átküldhetem, ha akarod. :D

Hozzászólás ideje:
Holnap első lesz, hogy elolvasom :)

Szerk: Elolvasva és ment is vissza mail. :D

Válaszolok itt a leveledre. Konkrétan melyik szóösszetételre gondolsz?

Nem tudom megmondani előre, hogy hány oldal lesz. A jelenet Attichitcuk, és Chewbacca szereplésével az utolsó pillanatban került bele. Úgy tervezem, hogy még elmeséli, hogyan nőtt ott fel, és hogy hogyan esett át a hrrtayyk ceremónián. Továbbá még beszélni fog magáról egy keveset, aztán pedig elgondolkodik valamin. Itt ér véget a prológus, és indul a flashback, mint első fejezet. Egyébként tudtomon kívül Erőérzékenyt csináltam a karakteremből. Úgy írtam meg a kinrath támadást, hogy eleinte megáll, és csak azután támad. Utána pedig utánaolvastam a kinrathnak, hogy ne legyen semmi ellentmondás, és azt írják, hogy akkor viselkedik így, amikor Erőérzékenyekre vadászik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem egy konkrét szóösszetételre gondolok. :) Van pár olyan szerkezeti dolog ami különválik az egész homogenitásától. Majd idővel ez neked is fel fog tűnni, visszaolvasás után, de ez tényleg nem komoly hiba. :D Sok-sok írásbeli tapasztalattal ezek majd úgyis eltűnnek. :)

Hozzászólás ideje:
OLVASNI AKAROM KISKÓSA ÍRÁSÁT! MOST!

Kiváncsi vagyok.

Én is ilyen vérmérséklettel várakoztam annak idején az EPI.-re. :)

Bár szerintem nem éri meg így várni rá, mert nem olyan nagy szám.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Egyébként már nincs sok hátra a prológusomból, és ha kész lesz, akkor Oldfighter véleménye után természetsen egyből elküldöm nektek. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egyébként már nincs sok hátra a prológusomból, és ha kész lesz, akkor Oldfighter véleménye után természetsen egyből elküldöm nektek. :D

Egy fenéket. :D Véleményem után szépen berakod a topicba. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kiskósa, mehet be a sztori. :D

Egy apró észrevétel. Ha részletezel egy idegen fajjal való küzdelmet, akkor azért egy általánosságban ismeretlen jellemzőkkel bíró lényről illik főbb leírást adni. :D Az egy dolog, hogy lexikális tudásod kimagasló, de novellában, regényben idegen fajokról azért több kell mint megnevezés, ha már bevonod őket a sztoriba. :D Máskülönben az olvasót nem fogja különösképp elfogni a feszültség, pedig küzdelmeknél ez fontos lenne.

Hozzászólás ideje:
Kiskósa, mehet be a sztori. :D

Egy apró észrevétel. Ha részletezel egy idegen fajjal való küzdelmet, akkor azért egy általánosságban ismeretlen jellemzőkkel bíró lényről illik főbb leírást adni. :D Az egy dolog, hogy lexikális tudásod kimagasló, de novellában, regényben idegen fajokról azért több kell mint megnevezés, ha már bevonod őket a sztoriba. :D Máskülönben az olvasót nem fogja különösképp elfogni a feszültség, pedig küzdelmeknél ez fontos lenne.

Ebben van valami... Természetesen megfogadom a tanácsod. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.