Hozzászólás ideje: Augusztus 25.Aug. 25. Pontosabban nem Krell alatt szolgált, hanem egy pilóta volt. Egyébként több csatában is repült: Christophsis, Teth, Scipio..... Egész szép kis történelme van. Már persze ha rá gondoltál. Itt a rész guide-ja: Szerkesztve: Augusztus 25.Aug. 25. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Augusztus 25.Aug. 25. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Pontosabban nem Krell alatt szolgált, hanem egy pilóta volt. Egyébként több csatában is repült: Christophsis, Teth, Scipio..... Egész szép kis történelme van. Már persze ha rá gondoltál. Itt a rész guide-ja:Hát, akkor itt valami "zavar támadt az erőben"....Ugyanis az Explained videóban azt mondja a tag: "Hawks was the Captain of the 100th Clone Company serving under the Jedi General Pong Krell."Utána mondja tovább, hogy Hawks-ot úgy kell elképzelni, mint a Skywalker alatt szolgáló Yularen admirálist. Szóval biztos, hogy nem pilóta volt. Esetleg az egyik Venator romboló parancsnoka/kapitánya.
Hozzászólás ideje: Augusztus 25.Aug. 25. Szóval akkor nem klón volt? Azt hitem csak el van írva a neve. Hawk-Hawks, de akkor lehet másról van szó.
Hozzászólás ideje: Augusztus 27.Aug. 27. Elképesztően jó kritikákat kap a játék. A játékmenetet, a sztorit, és a karaktereket is nagyon dícsérik. Holnap vágok bele. Nagyon kíváncsi vagyok.
Hozzászólás ideje: Augusztus 28.Aug. 28. 2026. 08. 27. - 17:02, Bomarr írta:Elképesztően jó kritikákat kap a játék. A játékmenetet, a sztorit, és a karaktereket is nagyon dícsérik. Holnap vágok bele. Nagyon kíváncsi vagyok.Épphogy pozitiv a játék megitélése steam-en. És szinte mindenki aki negativ(nem ajánlott)-at nyomott, nem magára a játékra nyomta, hanem a gyengén optimalizált grafikus motorra..... De a játékmenet, és egyébb mást meg nagyon dicsérik, szóval ha időben kapcsolnak a fejlesztők, ezt az optimalizálatlanságot még ki lehet gyomlálni hamar.
Hozzászólás ideje: Augusztus 28.Aug. 28. 4 perccel korábban, Cpt. Rex írta:Épphogy pozitiv a játék megitélése steam-en. És szinte mindenki aki negativ(nem ajánlott)-at nyomott, nem magára a játékra nyomta, hanem a gyengén optimalizált grafikus motorra..... De a játékmenet, és egyébb mást meg nagyon dicsérik, szóval ha időben kapcsolnak a fejlesztők, ezt az optimalizálatlanságot még ki lehet gyomlálni hamar.Csak a szokásos. A PC portok manapság a legkisebb prioritást élvezik a fejlesztőknél.
Hozzászólás ideje: Augusztus 28.Aug. 28. Szerencsére nem PC-n tolom, úgyhogy a leirtak nem érintenek.
Hozzászólás ideje: Augusztus 29.Aug. 29. Ennek nem is lesznek DLC-i, mint a Midnight Sunsnak? Leginkább emiatt nem szoktam megjelenéskor megvenni semmit. Mire kijön a komplett verzió, addigra kipeccselik úgyis, meg az ára is feleződik.
Hozzászólás ideje: Augusztus 29.Aug. 29. Én csak a tutorial küldit néztem meg belőle, egy magyar streamer vodjában, de még ő is megjegyezte, hogy technikai téren, hát elég vacak ez igy.Nem csak a grafikai optimalizáció gáz, hanem a kamera kezelés/mozgás is, "érdekes" néha......Utána ki is nyomtam a vidit, mert majd megveszem, és nem szeretnék spoiler-t, legyen meglepi minden. :)Azt viszont láttan a tagnál, hogy a karakterek kinézetét, hogyan lehet változtatni majd, fúú...lesz itt Clone Company majd! Szerkesztve: Augusztus 29.Aug. 29. - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje: Augusztus 29.Aug. 29. Öt óra játék után: ez még annál is jobb, mint vártam. Mintha az Andor hangulatát keverték volna a Klón háborús időszakkal. Szinte semmit nem tudtam előre, igy rendesen meglep mennyire mély a játék. Rengeteg remek apróság van: például bele lehet időnként hallgatni a köztársasági "Híradókba". Érdemi technikai gigszer szerencsére nincs. Amikor akció-kamerára vált és fixé válik a kamera akkor néha tud fura lenni, de ez ugyis csak egy "látvány opció", a játékmeneten nem rombol.
Hozzászólás ideje: Augusztus 30.Aug. 30. Tizenöt óra után: jó megint olyan játékot tolni, amibe bele lehet feledkezni. Mostanság nagyon kevés játék tud igazán lekötni, de ennek sikerült. A jó Disney-s szokásoknak megfelelően rengeteg kapcsolódási pont van, nem csak a filmekkel és a sorozatokkal, de még néhány regénnyel és képregénnyel is. Nem csak elejtett félmondatokról van szó, hanem valódi, érdemi utalásokról: az egyik fontosabb szereplő sztorija például egy ep.4 utáni képregénynek alapoz meg kiválóan, úgy hogy ez a szál aztán elég fontos is lesz a játékban.De persze ezer szállal kapcsolódik a játék a Clone Wars sorozathoz is. Az egyik legnagyobb csatának adtak egy újabb mélységet azzal, hogy részletesebben taglalták, mi minden történt a csata után.Féltem tőle, hogy a hangsúly annyira a játékmeneten lesz, hogy párbeszédek alig lesznek. Szerencsére nem igy lett: a küldetések között van idő bolyongani a bázisunkon, beszélgetni a bandánk tagjaival és mivel remekül vannak megírva a dialógok, ez mindig egy élmény. Annyira él az egész, hogy tényleg könnyü az egészbe belefeledkezni. Annak is örültem, hogy olykor nem azonnal kerülünk bele az akció sűrűjébe. Néha egy-egy bolygón lehet kicsit nézelődni, sétálgatni, egy-két karakterrel beszélni (vagy hallgatni ahogy például egy csalódott férj aki eljátszotta mindenét, próbál bejutni a házába)Tetszik, hogy mennyire átjön, hogy milyen óriási az SW galaxis. Elképesztő mennyiségü helyszin/bolygó van a játékban. A műfaj miatt a grafika nem váltja meg a világot, de igy is jó viszontlátni egészen obskurus bolygókat, amik eddig alig párszor szerepeltek a kánonban (de persze néhány jól ismert planétát is felkeresünk).Örülök, hogy nem olvastam spoilereket, igy egészen kellemes meglepetések értek. Aki tudja, kerülje a videókat. Érdemes a sztorit a játékon keresztül megismerni.Maga a játékmenet: ilyen jellegü körökre osztott stratégiai játékot még sose játszottam. Vagyis pontosabban valamikor réges régen kipróbáltam az XCOM-ot, de már emlékem nem igazán van róla. Nagyon hamar belelehet tanulni szerencsére. A tanulási fázison átesve, fél-egy óra után igy kezdőként is irtó szórakoztató!
Hozzászólás ideje: Augusztus 31.Aug. 31. Aki játszik vele, az meg tudná mondani nekem, hogy mennyire nehéz? Csak azért kérdem, mert én ezt a műfajt az XCOM játékokkal szerettem meg, amik viszont normál fokozaton is a "megfingatunkahogycsaktudunk" elvet követi, és a program pofátlanul csal is (főleg az XCOM 2). Viszont manapság már nincs ehhez a fajta szemétkedéshez türelmem.
Hozzászólás ideje: Augusztus 31.Aug. 31. Én most Story módban viszem és igy sétagalopp. Mióta lement a Tutoiral egy emberem se halt meg és egyszer se akadtam meg. Szóval gondoltak a kezdőkre meg azokra is, akiket elsősorban a sztori érdekel. A játékmenet pedig élvezetes igy is tehát nincs annyira túlkönnyitve, hogy mindenkit kinyirsz pillanatok alatt, de küszködni nem kell vele. Azt hallom, hogy nehezebb fokozatban brutális.
Hozzászólás ideje: Szeptember 2.Szept. 2. Végül 30 óra játék után vittem végig a sztorit. Lenyűgöző! Amiket az utolsó 10 órában meghúztak.... hát nem egyszer tátottam a számat. Amiket irtam korábban azokat négyzetre lehet emelni. Elsőosztályú SW!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.