Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars: Zero Company

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Pontosabban nem Krell alatt szolgált, hanem egy pilóta volt. Egyébként több csatában is repült: Christophsis, Teth, Scipio..... Egész szép kis történelme van. Már persze ha rá gondoltál. D

Itt a rész guide-ja:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pontosabban nem Krell alatt szolgált, hanem egy pilóta volt. Egyébként több csatában is repült: Christophsis, Teth, Scipio..... Egész szép kis történelme van. Már persze ha rá gondoltál. D

Itt a rész guide-ja:

Hát, akkor itt valami "zavar támadt az erőben"....

Ugyanis az Explained videóban azt mondja a tag:

"Hawks was the Captain of the 100th Clone Company serving under the Jedi General Pong Krell."

Utána mondja tovább, hogy Hawks-ot úgy kell elképzelni, mint a Skywalker alatt szolgáló Yularen admirálist.

Szóval biztos, hogy nem pilóta volt. Esetleg az egyik Venator romboló parancsnoka/kapitánya.

Hozzászólás ideje:
2026. 08. 27. - 17:02, Bomarr írta:

Elképesztően jó kritikákat kap a játék. A játékmenetet, a sztorit, és a karaktereket is nagyon dícsérik. Holnap vágok bele. Nagyon kíváncsi vagyok.

Épphogy pozitiv a játék megitélése steam-en. És szinte mindenki aki negativ(nem ajánlott)-at nyomott, nem magára a játékra nyomta, hanem a gyengén optimalizált grafikus motorra..... (

De a játékmenet, és egyébb mást meg nagyon dicsérik, szóval ha időben kapcsolnak a fejlesztők, ezt az optimalizálatlanságot még ki lehet gyomlálni hamar.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Épphogy pozitiv a játék megitélése steam-en. És szinte mindenki aki negativ(nem ajánlott)-at nyomott, nem magára a játékra nyomta, hanem a gyengén optimalizált grafikus motorra..... (

De a játékmenet, és egyébb mást meg nagyon dicsérik, szóval ha időben kapcsolnak a fejlesztők, ezt az optimalizálatlanságot még ki lehet gyomlálni hamar.

Csak a szokásos. A PC portok manapság a legkisebb prioritást élvezik a fejlesztőknél.

Hozzászólás ideje:

Ennek nem is lesznek DLC-i, mint a Midnight Sunsnak? Leginkább emiatt nem szoktam megjelenéskor megvenni semmit. Mire kijön a komplett verzió, addigra kipeccselik úgyis, meg az ára is feleződik.

Hozzászólás ideje:

Én csak a tutorial küldit néztem meg belőle, egy magyar streamer vodjában, de még ő is megjegyezte, hogy technikai téren, hát elég vacak ez igy.

Nem csak a grafikai optimalizáció gáz, hanem a kamera kezelés/mozgás is, "érdekes" néha......

Utána ki is nyomtam a vidit, mert majd megveszem, és nem szeretnék spoiler-t, legyen meglepi minden. :)

Azt viszont láttan a tagnál, hogy a karakterek kinézetét, hogyan lehet változtatni majd, fúú...lesz itt Clone Company majd! D cool

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Öt óra játék után: ez még annál is jobb, mint vártam. Mintha az Andor hangulatát keverték volna a Klón háborús időszakkal. Szinte semmit nem tudtam előre, igy rendesen meglep mennyire mély a játék. Rengeteg remek apróság van: például bele lehet időnként hallgatni a köztársasági "Híradókba". Érdemi technikai gigszer szerencsére nincs. Amikor akció-kamerára vált és fixé válik a kamera akkor néha tud fura lenni, de ez ugyis csak egy "látvány opció", a játékmeneten nem rombol.

Hozzászólás ideje:

Tizenöt óra után: jó megint olyan játékot tolni, amibe bele lehet feledkezni. Mostanság nagyon kevés játék tud igazán lekötni, de ennek sikerült. A jó Disney-s szokásoknak megfelelően rengeteg kapcsolódási pont van, nem csak a filmekkel és a sorozatokkal, de még néhány regénnyel és képregénnyel is. Nem csak elejtett félmondatokról van szó, hanem valódi, érdemi utalásokról: az egyik fontosabb szereplő sztorija például egy ep.4 utáni képregénynek alapoz meg kiválóan, úgy hogy ez a szál aztán elég fontos is lesz a játékban.

De persze ezer szállal kapcsolódik a játék a Clone Wars sorozathoz is. Az egyik legnagyobb csatának adtak egy újabb mélységet azzal, hogy részletesebben taglalták, mi minden történt a csata után.

Féltem tőle, hogy a hangsúly annyira a játékmeneten lesz, hogy párbeszédek alig lesznek. Szerencsére nem igy lett: a küldetések között van idő bolyongani a bázisunkon, beszélgetni a bandánk tagjaival és mivel remekül vannak megírva a dialógok, ez mindig egy élmény. Annyira él az egész, hogy tényleg könnyü az egészbe belefeledkezni. Annak is örültem, hogy olykor nem azonnal kerülünk bele az akció sűrűjébe. Néha egy-egy bolygón lehet kicsit nézelődni, sétálgatni, egy-két karakterrel beszélni (vagy hallgatni ahogy például egy csalódott férj aki eljátszotta mindenét, próbál bejutni a házába)

Tetszik, hogy mennyire átjön, hogy milyen óriási az SW galaxis. Elképesztő mennyiségü helyszin/bolygó van a játékban. A műfaj miatt a grafika nem váltja meg a világot, de igy is jó viszontlátni egészen obskurus bolygókat, amik eddig alig párszor szerepeltek a kánonban (de persze néhány jól ismert planétát is felkeresünk).

Örülök, hogy nem olvastam spoilereket, igy egészen kellemes meglepetések értek. Aki tudja, kerülje a videókat. Érdemes a sztorit a játékon keresztül megismerni.

Maga a játékmenet: ilyen jellegü körökre osztott stratégiai játékot még sose játszottam. Vagyis pontosabban valamikor réges régen kipróbáltam az XCOM-ot, de már emlékem nem igazán van róla. Nagyon hamar belelehet tanulni szerencsére. A tanulási fázison átesve, fél-egy óra után igy kezdőként is irtó szórakoztató!

Hozzászólás ideje:

Aki játszik vele, az meg tudná mondani nekem, hogy mennyire nehéz? Csak azért kérdem, mert én ezt a műfajt az XCOM játékokkal szerettem meg, amik viszont normál fokozaton is a "megfingatunkahogycsaktudunk" elvet követi, és a program pofátlanul csal is (főleg az XCOM 2). Viszont manapság már nincs ehhez a fajta szemétkedéshez türelmem.

Hozzászólás ideje:

Én most Story módban viszem és igy sétagalopp. Mióta lement a Tutoiral egy emberem se halt meg és egyszer se akadtam meg. Szóval gondoltak a kezdőkre meg azokra is, akiket elsősorban a sztori érdekel. A játékmenet pedig élvezetes igy is tehát nincs annyira túlkönnyitve, hogy mindenkit kinyirsz pillanatok alatt, de küszködni nem kell vele. Azt hallom, hogy nehezebb fokozatban brutális.

Hozzászólás ideje:

Végül 30 óra játék után vittem végig a sztorit. Lenyűgöző! Amiket az utolsó 10 órában meghúztak.... hát nem egyszer tátottam a számat. Amiket irtam korábban azokat négyzetre lehet emelni. Elsőosztályú SW!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.