Hozzászólás ideje: November 12.Nov. 12. 41 perccel korábban, Wilde írta:vagy erről nem volt eddig infó?Eddig nem mondták ki egyértelműen.40 perccel korábban, Bence1997 írta:Ez a film meg abból a szempontból érdekes, hogy ha csak a színészeket nézzük, többet ismerünk, mint a Mandalorian & Grogunál. Azért ennél remélem több van benne.
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája Szerző Levy elárult pár dolgot a filmről:„Mindenki azt kérdezi: Melyik Star Wars-film ihlette leginkább a filmet? Őszintén szólva, tudom, hogy a menő válasz a Birodalom lenne. És a vitathatatlan válasz az lenne, hogy az Új Remény. De valójában a Jedi az. A Jedi, mert ötvözi az olyan témákat, mint a könnyedség, a kaland, az érzelmek és a látvány. Ily módon a Jedi Visszatér pontosan megfelelt a számomra.”Arra kérte a zeneszerzőt, hogy legyen kreatív, ne Williams témáival foglalkozzon (remix), hanem kreáljon újat. Bár hozzátette, hogy inspirálódhat belőlük.Újraírta a film harmadik felvonását, mert végül nem jöttek össze a dolgok. Jelenleg pont ezt a felvonást forgatja és úgy érzi, jól döntött, hogy hozzányúlt a forgatókönyvhöz.Újból megerősítette, hogy ez nem előzmény vagy folytatás lesz, nem a már ismert karakterekről fog szólni, hanem egy teljesen új korszakban. "Ez azt jelenti, hogy mindent mi találunk ki a filmben. És a tervezési döntéseknek, mint a karakterek, a bolygók, a jelmezek, a droidok, az idegenek kiválasztása, mindezeknek Star Wars-osnak kell lennie.”Elmondta, hogy Kennedy arra bíztatta, készítsen egy Shawn Levy filmet, szabad kezet kapott. Ő választhatta ki az írót, a zeneszerzőt. Szerkesztve: 10 órával korábban10 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája Ez azért nem hangzik túl jól.... Szeretem az újdonságot, de ez attól is függ kire bízzák. Levy nem biztos, hogy alkalmas nagy újítónak (ha már Rian el lett kaszálva ezen a téren). Igazából kellene egy korszakot megalapozó film. ahogy most állunk, két mozifilmből egyik se lesz az.
Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája Szerző Nagyon keveset tudok Levy munkásságáról (a Stranger Things néhány epizódját rendezte amiből volt 1-2 jó rész, a többire sajna nem emlékszem , az Éjszaka a múzeumban filmekből csak az első kettőt láttam, azok szerintem jól is sikerültek, egyszerű fun mozifilmek, meg láttam tőle a tavalyi Deadpool filmet, amely egy-két érzelmes jeleneten kívül meg az akciójelenetek és az alattuk levő zenéken kívül egy okés film volt, a többi filmje és sorozata nem volt meg), szóval egyelőre én se nagyon érzem azt, hogy ő aztán a nagy változást hozná el, persze ha pozitívan csalódok...
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Nekem ebből pont az jön le, hogy nem is szánják ezt a filmet korszakalapozónak, csak egy fun mozinak, ami a Star Wars univerzumában fog játszódni, egy olyan érában, amiben kkivételesen nincs megkötve az alkotó keze, mint kábé az összes többi érában. A nagy, epikus csudamozik az eposzi hősökkel és Galaxist formáló eseményekkel majd a New Jedi Order és/vagy a Kinberg-trilógia lehetnek.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Ja, csak kicsit sok nekem már a Mandi után még egy ilyen "semmilyen" film. Ne legyenek már ennyire beszarva, az úristenit neki!
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Az egyikből még csak trailereket láttál, a másikból egy képet sem, de már elkönyveled mindkettőt semmilyennek a készítőknek meg besz*rinak? Nem semmi! Én azért még megvárom a stáblistát, mielőtt ilyen markáns véleményt mondok a filmekről. (Aztán meg újra veled együtt fogok örülni és szénné elemezni a filmet, mint eddig minden hasonló megnyilvánulásod után. )
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája 1 perccel korábban, Dzséjt írta:Az egyikből még csak trailereket láttál, a másikból egy képet sem, de már elkönyveled mindkettőt semmilyennek a készítőknek meg besz*rinak? Nem semmi! Én azért még megvárom a stáblistát, mielőtt ilyen markáns véleményt mondok a filmekről. (Aztán meg újra veled együtt fogok örülni és szénné elemezni a filmet, mint eddig minden hasonló megnyilvánulásod után. )17 perccel korábban, Dzséjt írta:Nekem ebből pont az jön le, hogy nem is szánják ezt a filmet korszakalapozónak, csak egy fun mozinak, Mint ahogy Te is leírod, ez egy átlagos filmnek néz ki, egy fun mozinak. Ezekután miért is teszel fel hülye kérdést nekem?Csak egyszer olvsnám már, hogy valami grandiózus készül. ehelyett ez a beszari hozzáállás köszön vissza mindenhol.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.