kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Ody Mandrell írta: Gyorsan lezavartuk nem mondom. Gratulálok klomilan. Nem tudsz gyorsan gépelni mi....? Még sose vettem részt ilyenben. Úgy látszik, tudok. :D Köszi mindenkinek!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. GorkyZero írta: Ez amugy még folytatódni fog, ugye? Jó lenne feltámasztani. Coce-n múlik.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Ody Mandrell írta: Gratulálok klomilan. Nem tudsz gyorsan gépelni mi....? Az ,aki nem tud gyorsan gépelni, én vagyok
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Ody Mandrell írta: Jó lenne feltámasztani. Coce-n múlik. Régem más is tarthatott fordulót, ezt vissza lehetne hozni, nem?
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. GorkyZero írta: Még hozzá kell szoknom a folyamatos lapfrissítéshez. Használj Opera böngészőt, be lehet állítani, hogy 5 másodpercenként automatikusan frissítsen
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Pildi írta: Régem más is tarthatott fordulót, ezt vissza lehetne hozni, nem? Jó lenne ha egyvalaki csinálná. De erről majd Coce dönt.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Ody Mandrell írta: Jó lenne ha egyvalaki csinálná. De erről majd Coce dönt. Én szívesen csinálnám, legalább Dzséjtnek nem kellene félnie.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Jó volt olvasni ezt a quizt.Az elején még gondoltam, hogy részt veszek benne, de az írdatlan frissitést nem bírtam.Pedig kb 20 ms-ként nyomtam rá a frissités gombra, de már akkor nagyon sok új hozzászólás lett.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. A frissítés nekem sem megy igazán, de ez az opera böngésző jó ötletnek tűnik
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Pildi írta: Nekem lett több is, csak sajnos nem elsőként Hát ez az, hogy amit beírtam, az sem első lett Utána meg már nem is erőlködtem Darth_Phobos írta: Használj Opera böngészőt, be lehet állítani, hogy 5 másodpercenként automatikusan frissítsen Jah.. csak nekem nem tetszik, no meg én közben filmet is néztem Szóval így el lehet szalasztani pár kérdést
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Sajnálom, hogy nem tudtam itt lenni Egész jól mentek a válaszok, pedig elég szkeptikus voltam Clone wars témában... Ügyesek voltatok!
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. TCW témában én sem vagyok a topon, mivel csak egyszer láttam minden filmet, meg tartottam egy gyorstalpalót a szavazás előtt, így volt olyan kérdés, amire nem tudtam a választ, szerencsére csak egy vagy kettő
Ajánlott hozzászólás