kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Gyorsan lezavartuk nem mondom. Gratulálok klomilan. Nem tudsz gyorsan gépelni mi....? Még sose vettem részt ilyenben. Úgy látszik, tudok. :D Köszi mindenkinek! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Ez amugy még folytatódni fog, ugye? Jó lenne feltámasztani. Coce-n múlik. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Gratulálok klomilan. Nem tudsz gyorsan gépelni mi....? Az ,aki nem tud gyorsan gépelni, én vagyok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Jó lenne feltámasztani. Coce-n múlik. Régem más is tarthatott fordulót, ezt vissza lehetne hozni, nem? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Még hozzá kell szoknom a folyamatos lapfrissítéshez. Használj Opera böngészőt, be lehet állítani, hogy 5 másodpercenként automatikusan frissítsen A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Régem más is tarthatott fordulót, ezt vissza lehetne hozni, nem? Jó lenne ha egyvalaki csinálná. De erről majd Coce dönt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Jó lenne ha egyvalaki csinálná. De erről majd Coce dönt. Én szívesen csinálnám, legalább Dzséjtnek nem kellene félnie. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Jó volt olvasni ezt a quizt.Az elején még gondoltam, hogy részt veszek benne, de az írdatlan frissitést nem bírtam.Pedig kb 20 ms-ként nyomtam rá a frissités gombra, de már akkor nagyon sok új hozzászólás lett. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. A frissítés nekem sem megy igazán, de ez az opera böngésző jó ötletnek tűnik A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Nekem lett több is, csak sajnos nem elsőként Hát ez az, hogy amit beírtam, az sem első lett Utána meg már nem is erőlködtem Használj Opera böngészőt, be lehet állítani, hogy 5 másodpercenként automatikusan frissítsen Jah.. csak nekem nem tetszik, no meg én közben filmet is néztem Szóval így el lehet szalasztani pár kérdést A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Sajnálom, hogy nem tudtam itt lenni Egész jól mentek a válaszok, pedig elég szkeptikus voltam Clone wars témában... Ügyesek voltatok! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. TCW témában én sem vagyok a topon, mivel csak egyszer láttam minden filmet, meg tartottam egy gyorstalpalót a szavazás előtt, így volt olyan kérdés, amire nem tudtam a választ, szerencsére csak egy vagy kettő A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás