Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Kb. 3 hete kezdtem a movie makerral ún. "SW-videóklipeket" gyártani, persze szigorúan sw zenére, az elsső próbálkozások, amik mind az ep3-at "dolgozták fel", még a sw.hu fórumára is belinkelődtek. Hála a Tervezőnek, egy profi filmkészítő programmal, most olyan klipek gyártásába kezdtem, amelyek az összes rész legjobbnak vélt jeleneteit igyexenek magukba foglalni. Az elsőt tegnap átküldtem Dzséjtnek, és azóta elkészült a második. Előljáróban annyit, hogy ez 260 mega, 7 és fél perc, s persze nyílván tele van hibákkal, de azért bízom benne, hogy vannak ere felé olyan mazochisták, akik esetleg vetnek rá egy pillantást, sajnos az ep3-ból kevés képkocka tűnik fel benne,... http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=3HVS8HF...TV1WT5E3J1FJIRA Jó szórakozást... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Nahát erre kíváncsi leszek Metró! Ámbár ha lehetne javasolni, sztem egy olyan helyre próbáld meg feltenni, ahonnan pl. flashgettel is lelehet szedni. Nekem pl. sokkal praktikusabb lenne :wink: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Nekem azt irja ki, hogy nincs meg valamilyen codec és nem tudja lejátszani. Melyiket telepitsem fel, hogy elinduljon? Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Nekem nagyon tetszik klip, a legjobbak a karaktermontázsok, ahol a saga főbb szereplőit láthatjuk minden részból amiben szerepeltek. Padmeról egy egész rövidfilmet lehetne csinálni amiben láthatjuk minden ruhájában/hajviseletében. Egyébként milyen programmal csináltad? Ámbár ha lehetne javasolni, sztem egy olyan helyre próbáld meg feltenni, ahonnan pl. flashgettel is lelehet szedni. Nekem minden nehézség nélkül lejött Flasgettel :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Hozzászólás ideje: 2005. Július 3. Nekem minden nehézség nélkül lejött Flasgettel :wink: Na majd holnap megpróbálom akkor Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Nahát erre kíváncsi leszek Metró! Ámbár ha lehetne javasolni, sztem egy olyan helyre próbáld meg feltenni, ahonnan pl. flashgettel is lelehet szedni. Nekem pl. sokkal praktikusabb lenne :wink: oké! Mondj egy olyan helyet, ahonnan fg-el is le tudod tölteni, és már is felrakom... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. oké! Mondj egy olyan helyet, ahonnan fg-el is le tudod tölteni, és már is felrakom... Pl. Dzséjt oldala Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Már dolgozunk rajta Csak a netem valamiért borzalmasan belassult, és jelenlegi állás szerint 20 óra múlva kerül fel az első videó De már ezen is dolgozom Jelzem majd, ha fent vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Ok dzséjt! Várom. Egyébként sok videóról van szó? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Metrótól 5 (mind volt már az sw.hu fórumán) és még Derb és Ben Kenobi videói. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Nekem nagyon tetszik klip, a legjobbak a karaktermontázsok, ahol a saga főbb szereplőit láthatjuk minden részból amiben szerepeltek. Padmeról egy egész rövidfilmet lehetne csinálni amiben láthatjuk minden ruhájában/hajviseletében. Egyébként milyen programmal csináltad? Ámbár ha lehetne javasolni, sztem egy olyan helyre próbáld meg feltenni, ahonnan pl. flashgettel is lelehet szedni. Nekem minden nehézség nélkül lejött Flasgettel :wink: A program neve magix, sokkal jobb, okosabb és gyorsabb mint a movie maker. Egy kb. 4 perces klip a movie makerral közel fél nap volt, ezzel pedig alig több mint egy óra. Most csinálok egyet palpiról... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Hozzászólás ideje: 2005. Július 4. Egyszer fel is lesz téve hozzám is, de most bőrületesen csigázik velem a network :x Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 6. Egyszer fel is lesz téve hozzám is, de most bőrületesen csigázik velem a network :x Dzséjt a következőt már wmv-be fogom menteni, és az akkor talán 1szerűbb lesz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 6. Hozzászólás ideje: 2005. Július 6. Gyerünk Dzséjt és lenci! Prezentáljátok azokat a videókat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Ha a net is úgy akarja délutánra fent lesz Kicsit mázsásak lettek ezek a videjók. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Ha a net is úgy akarja délutánra fent lesz Kicsit mázsásak lettek ezek a videjók. Mennyire mázsásak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Az egyik 158 MB a másik 267 MB. Lefelé gyorsan jött flashgettel, csak fölfelé mennek piszok módon lassan... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Az egyik 158 MB a másik 267 MB. Lefelé gyorsan jött flashgettel, csak fölfelé mennek piszok módon lassan... Jajjjj ezek kívül esnek a látókörömön . Az én 3k sebességű letöltésemmel nincs esély ezek letöltésére. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Az egyik 158 MB a másik 267 MB. Lefelé gyorsan jött flashgettel, csak fölfelé mennek piszok módon lassan... Dzséjt én nem győzöm megköszönni, hogy feltöltöd a klipjeimet, lassan már neken is kikéne találnom nekik egy jó kis tárhelyet....Egyébként én a helyedben nem törődnék azzal a 158 megással, mert z egy szar szerintem..........családom is lehúzta...( Viszont van egy új, a legklasszikusabb sw zenére: http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=3BEGDNT...RG2829SQ3800R6D És "csak" 182 mega, no meg röpke 5 és fél per(e)c... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Ja és még valami már elkezdtem 1 legújabbat, ami rövid lesz, ti. 2 perces zenére csinálom és kizárólag Palpatine-ről fog szólni, az "ezerarcú" uralkodóról... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Hozzászólás ideje: 2005. Július 7. Nekem tetszett az a 158 megás, szerintem jó lett, meg aztán elfér, de ha nagyon nem akarod, akkor nem teszem fel :wink: Ja, összekicsinyítettem őket, így már csak 20-30 MB körül mocorognak. Ha holnap nem utatom el véletlenül, akkor felteszem őket, ha igen, akkor csak vadásrnap körül lesz fent, de a héten felkerülnek, annyi szent. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Fent vannak, mind egy szálig. A legnagyobb videókat is lenyomtam 20 és 30 MB közé. www.ep3rajongo.atw.hu :arrow: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Fent vannak, mind egy szálig. A legnagyobb videókat is lenyomtam 20 és 30 MB közé. www.ep3rajongo.atw.hu :arrow: Ez az Dzséjt! Ez az én dimenzióm Rávetem magam :twisted: Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 8. Nos Palpi is megér 1 misét, csináltam róla 1 rövid két perces klipet, tömény Palpi az egész.... Here is a link for your reference: http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=1USGUPM...G81GI2KNH3ZFYC1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Letöltöttem a "Star Wars Saga" klippet, de nálam nagyon szaggat. Néhol majdnem szétesik a kép. Valószínűleg azonban a gépem hibája mindez... Egyébként még így is élveztem, nagyon jó kis munka. Gratula Lenci. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Nem kimondottan Obi-Wan, de mégis ő ennek a klipnek a főszereplőjwe: Regular link (for all web browsers): http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=1B8RSBJ...CA1D6ANJ1KWR2BY Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Kész öröm lesz megnézni!Obi-Wan RULEZZZ! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Lenci: Az sw.hu-ra beszurt ep.3-as videóid nagyon tetszettek. Majd megöl a kiváncsiság, hogy láthassam ezeket a videókat, de sajna továbbra is azt irja ki, hogy nincs meg valami codec-em... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Nekemis.De én átkonvertálom más formátumba. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Lenci: Az sw.hu-ra beszurt ep.3-as videóid nagyon tetszettek. Majd megöl a kiváncsiság, hogy láthassam ezeket a videókat, de sajna továbbra is azt irja ki, hogy nincs meg valami codec-em... sajnos fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj, ha tudnék akkor segítenék, de el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a baj. Ezek mpg fájlok és elég nagyok win. med player kiválóan lejátsza őket nálam.. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.