Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 16:27 Hozzászólás ideje: Kedd 16:27 Jöhetnek az évad hosszabb értékelései. Azt hiszem van miről írni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:26 Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:26 Befejeztem az évadot. Nem is tudom egyáltalán le lehet írni-e a leírhatatlant. Én már a mestermű-t is kevésnek érzem ehhez az évadhoz. @Pildi-szokta mondani hogy mindig az aktuális sw-sorozat a csúcs hisz azzal foglalkozunk, az van akkor a mindennapjainkban azt elmezgessük. Ebben igaza is van. De én most azt érzem hogy ez messze túlnött azon hogy most aktuális, most nézzük. Ez szerintem olyan időtálló dupla vagy tripla mestermű, olyan hivatkozási alap lesz a késsőbbiekben amire bátran lehet alapozni. Utoljára ezt az érzést a TCW 7. évadánál éreztem mikor a Venatoron megkapják a klónok a 66-os parancsot. De míg az a misztikumról, a sci-fi-ségről szól hatalmas érzelmi sokkal átöntve, ez a hétköznapi valóságról. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:32 Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:32 2 perccel korábban, Frenkie írta: Befejeztem az évadot. Nem is tudom egyáltalán le lehet írni-e a leírhatatlant. Én már a mestermű-t is kevésnek érzem ehhez az évadhoz. @Pildi-szokta mondani hogy mindig az aktuális sw-sorozat a csúcs hisz azzal foglalkozunk, az van akkor a mindennapjainkban azt elmezgessük. Ebben igaza is van. De én most azt érzem hogy ez messze túlnött azon hogy most aktuális, most nézzük. Ez szerintem olyan időtálló dupla vagy tripla mestermű, olyan hivatkozási alap lesz a késsőbbiekben amire bátran lehet alapozni. Most én is ezt érzem. Nem azért, mert most láttuk, hanem mert ennyire jó lett. Minden várakozásomat felülmúlóan jó. 1 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban (szerkesztve) Nos íme a sorozat ami tétet adott minden ezt követő star warsnak. Mert volt egy hercegnőmentős hősmesénk 77-ből, és valakik 2016-ban úgy gondolták, megágyaznak annak, azzal, hogy megmutatják, hogy volt lehetséges, hogy egy pici lyuk jelenthette a Halálcsillag végzetét. De itt nem álltak meg. Készítettek nekünk egy sorozatot, amely megmutatta, hogy nem csak fehérbe, feketébe és szürkébe öltözött sablon gonoszok vannak itt, hanem hogy mekkora rohadék az egész rezsim és vezetője ami alá ők felsorakoztak. Minden kapott egy kis új színezezet az ezek utáni megtekinésekre, a Rebels, a Zsivány, a 4-5-6-ig minimum. Sokkal jobban örülhetünk, ezután, mikor Luke beleélvez a Halálcsillagba!! Szerkesztve: 20 órával korábban - csoli1138 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban „ÓH, ÉN NEM IGY KÉPZELTEM EL A RENDET. LELKEM NEM ILY HONOS. NEM HITTEM LÉTET, HOGY KÖNNYEBBEN TENGHET, AKI ALATTOMOS. SEM NÉPET, AMELY RETTEG, HOGYHA VÁLASZT, SZEMÉT LESÜTVE FONTOL SANDA VÁLASZT ÉS VIDUL, HA TOROZ.” „FELNŐTTEM MÁR. SZAPORODIK FOGAMBAN AZ IDEGEN ANYAG, MINT SZIVEMBEN A HALÁL. DE JOGOM VAN ÉS LÉLEK VAGY AGYAG MÉG NEM VAGYOK S NEM OLY BECSES AZ IRHÁM, HOGY ÉRETT FŐVEL SZÓTLANUL KIBIRNÁM, HA NEM VAGYOK SZABAD!” „AZ ÉN VEZÉREM BENSŐMBŐL VEZÉREL! EMBEREK, NEM VADAK - ELMÉK VAGYUNK! SZIVÜNK, MIG VÁGYAT ÉRLEL, NEM KARTOTÉK-ADAT. JÖJJ EL, SZABADSÁG! TE SZÜLJ NEKEM RENDET, JÓ SZÓVAL OKTASD, JÁTSZANI IS ENGEDD SZÉP, KOMOLY FIADAT!” Egyelőre ennyi. Köszönöm, hogy átélhettem ezt a sorozatot. Az idézetek József Attila - Levegőt! című verséből származnak. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.