Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Én úgy értelmezem, hogy ők nem maguk az Erő csak eggyé váltak vele, vagyis a részesei lettek, de ez nem jelenti hogy a képességeiknek ne lehetnének korlátai. Szerintem a kérdés egyelőre még nyitott. Az ep.8 több irányba is elindulhat. Obi-Wan egyébként szellemként is Vader halálát akarja, aminek konkrétan hangot is ad. Ha ő maga az Erő és tudja mozgatni a tárgyakat akkor miért nem teszi tönkre az életben tartó készülékét? Remélem ha Rey tudomást szerez a szellemekről rákérdez hogy miért nem vesznek aktivabb szerepet a gonosz elleni harcban és akkor Luke kifejtheti ezt neki és vele együtt a nézőknek is. Nyilván lehet arról is szó, hogy ők szellemlényként már felette állnak a fizikai világnak és egyetlen pillanat alatt megoldhatnák az összes galaktikus konfliktust de nem teszik mert túl nagy májerek ők ehhez, de öszintén szólva én ezt nem érezném túl erős érvnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Qui-Gon beszél a halál utáni életről a Voices-ben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. De emlékeim szerint ezt a témát kerüli, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Qui-Gon azt mondja, hogy az élő Erő része, és az Erő manifesztációja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Mondjuk az biztos, hogy be tudnának avatkozni fizikálisan, hiszen Qui-Gon - aki elvileg ezt az egész szellemesdit alacsonyabb szinten mívelte - lazán felkapta Yodát. Egy párbaj közepén már ennyi is eldönti a kimenetelt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.