Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. A Lair of Grievous és Atsushi Takeuchi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Grivis epizód, és valami japó volt a rendező. Ezért én elfogadok fél pontot is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Lair of Grievous, Atsushi Takeuchi Te mit szedsz? Én még végig sem gondoltam, te már beírtad a választ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Látom, már új kvíz közellenség van születőben Igen, de őt nem szabad bántani, mert nem kapunk feliratot... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Valaki menjen át kolmilánhoz és orozza el mellőle a Red Bullját vagy amivel doppingol Őszintén, néha én is ámulok magamon... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Már be sem írok semmit, mert látom alul a megoldásokat... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Őszintén, néha én is ámulok magamon... Azért el ne ájulj magadtól :) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. (szerkesztve) Őszintén, néha én is ámulok magamon... Azért el ne ájulj magadtól :D Szerkesztve: 2009. Október 2. - Ody Mandrell A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Itt nem kolmilan fogja megnyerni a kvízt hanem Dzséjt fogja elveszíteni. Tata, húzz bele nagyon gyorsan! Csak nem betekeredett a kábel a modemhez? Lassú vagy. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Itt nem kolmilan fogja megnyerni a kvízt hanem Dzséjt fogja elveszíteni.Tata, húzz bele nagyon gyorsan! Csak nem betekeredett a kábel a modemhez? Lassú vagy. Hát ez az, kezd csorba esni a hírnevemen. Francos fiatalok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Te mit szedsz? Én még végig sem gondoltam, te már beírtad a választ Ez a friss fiatal agysejtek előnye A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Azért el ne ájulj magadtól Miért ne? Úgy másnak is lesz esélye... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ez a friss fiatal agysejtek előnye Hé, hiába céloztok rá ketten is, nem vagyok öreg Csak éhes vagyok, tudjátok meg A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nem tudom mit babrált kolmilan a firefox-al, de eddig háromból három! Milyen fajhoz tartozik Cad Bane? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nem tudom mit babrált kolmilan a firefox-al, de eddig háromból három! Milyen fajhoz tartozik Cad Bane? Duro A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Kolmilan válaszolt helyettem, hogy Duros. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hé, hiába állítjátok ketten is, nem vagyok öreg Csak éhes vagyok, tudjátok meg Persze, hogy nem, mert akkor mit szóljak én A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. duross A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ez a friss fiatal agysejtek előnye Áhá! Látszik is, hogy nem vitte túlzásba a fórumtalizást. De ekkor most sokaknak megvan a fő ok, hogy miért ilyen lassúak. És ez nálam kicsit elég furán is jön ki A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Esélytelen A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Most lehet reklamálni, lehagytam az s-t a végéről... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Áhá! Látszik is, hogy nem vitte túlzásba a fórumtalizást. De ekkor most sokaknak megvan a fő ok, hogy miért ilyen lassúak. És ez nálam kicsit elég furán is jön ki Legalább színesíted az estét. Hálásak vagyunk érte. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerintem nézőként elég jól megálljuk a helyünket. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Na most kíváncsi vagyok, kié lesz a pont. Kolmilan megelőzött, de hibásan írta A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Most lehet reklamálni, lehagytam az s-t a végéről... Én odaírtam helyetted 2 S-t írtam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Legalább színesíted az estét. Hálásak vagyunk érte. Hja, legalább jókedvünk legyen, ha már pontunk nem lesz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Legalább színesíted az estét. Hálásak vagyunk érte. Ezt a megállapítást a tezsvírek nevében is közsönöm A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Az első helyes megfejtés Dzséjté. Duros. Pantora szenátora is feltűnik a sorozatban. Ki ő és mely részekben láthattuk? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Az első helyes megfejtés Dzséjté. Duros. Pantora szenátora is feltűnik a sorozatban. Ki ő és mely részekben láthattuk? Chi Cho, Hostage Crisis A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Riyo Chuchi Tresspass, Hostage Crisis A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás