Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. 22 A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. 22? Azért csak meglesz az a második hely. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Gratulálok Pildinek. A többiek hozzá se tudtak szagolni a kérdéshez. Pedig nem is volt lányos kérdés A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. A többiek hozzá se tudtak szagolni a kérdéshez. Nana, én írtam címet, ez azért már szaglás, még ha a szag büdös is volt. Sajnos a címeket fejből tudom, a címeket nem, így... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Sajnos a címeket fejből tudom, a címeket nem, így... hm? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Azért csak meglesz az a második hely. Persze, Kolmilan kiszállt és visszatértem a régi bevált kvíz módszeremhez A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Biztos a számukra gondolt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nana, én írtam címet, ez azért már szaglás, még ha a szag büdös is volt. Sajnos a címeket fejből tudom, a címeket nem, így... Most akkor tudod a címeket vagy nem? Ebből a hsz-ből nem derül ki. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. hm? A sorrendet nem... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Úgy tűnik Dzséjt issza a bort és ezért nem tud fogalmazni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Úgy tűnik Dzséjt issza a bort és ezért nem tud fogalmazni Nem issza, az a nagy baj itt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nem issza, az a nagy baj itt. Legközelebb intravénásan kötöd be, mi? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Maradt még kérdés? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ja, köszi, Oldie, ha nem írod, nem jut eszembe az F5-ös gomb A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Maradt még kérdés? Ennyi volt a kérdések özöne. Remélem sikerült még jobban feltüzelni benneteket a második évadra. Holnap kitárgyaljuk a részeket! Gratulálok kolmilannak, nem tudom mit buherált a böngészőjén, de sikeres volt. Fel van adva a lecke Dzséjtnek és a többieknek. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ja, köszi, Oldie, ha nem írod, nem jut eszembe az F5-ös gomb Khm....ezt szeretném ha mindig hangoztatnád mikor így "alázol" minket :D A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ó! Csak ennyi volt? Mindegy, 1-t én nyertem, és ilyen mezőnyben az is nagy szó. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nos, mivel jelentős részem volt kolmilan sikerének, gratulálok magunknak. Egy élmény volt Ody remélem legközelebb tényleg valami igazi kihívásos kérdések lesznek, és nem ilyen snaszok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. (szerkesztve) Bemelegítésnek jó volt. És örülök az 1 pontyomnak. No és persze gratula kolmilannak, no meg mindenkinek, aki játszott! Szerkesztve: 2009. Október 2. - Pildi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Én meg két kérdésre is tudtam a választ, csak addigra már vagy hárman beírták... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Gratula Kolmilán. Tiéd a korona! Egyelőre... Na, de komolyra fordítva a szót, szép volt, jó volt. Köszi Ody, hogy összehoztad. Nos, mivel jelentős részem volt kolmilan sikerének Az öngyilkos-merénylő postagalamb átirányítva hozzád. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Gratula kolmilannak. Reméljük a felirat készítésben is ilyen gyors lesz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Köszi, Ody. És lehetne gyakrabban kvíz megint, szóval ha valaki kedvet érez hozzá, ne fogja vissza magát... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Gratula Kolmilán. Tiéd a korona! Egyelőre... Na, de komolyra fordítva a szót, szép volt, jó volt. Köszi Ody, hogy összehoztad. Az öngyilkos-merénylő postagalamb átirányítva hozzád. Csak nehogy legközelebb az a galamb az ablakpárkányodon várja meg a tik-tak végét A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Ja igen, Odynak is köszi a kvízt, azért kellett agyalni rajta A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Igen, köszönet Odynak a kvízért! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Gratula kolmilannak. Reméljük a felirat készítésben is ilyen gyors lesz Fején találtad a szöget. Örülök ha jól szórakoztatok. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Természetesen gratula kolmilannak! Jutalma, hogy továbbra is hallgathatja a nyavalygásunkat a feliratokért... (Már holnaptól... ) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Gratula kolmilannak. Reméljük a felirat készítésben is ilyen gyors lesz Mivel mire én meg tudom nézni, már biztos van felirat, ezért nekem mindig elég gyors A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Köszi, Ody. És lehetne gyakrabban kvíz megint, szóval ha valaki kedvet érez hozzá, ne fogja vissza magát... Nekem már készül az EU-ból egy olyan, mint amit tavaly sütöttem el a talin... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás