Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ez is jó volt és köszönet érte. Szívesen Gyoka, jól okoskodtál (azért kaptad a pontot), a Kantinba betettem az öt kard képét.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Te mikor csinálsz egy kvízt Gyoka? Szerintem csak jövőre. Még át kell böngésznem pár könyvet, hogy ne legyenek nagyon egy helyről a kérdések.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ott a kvíz szabályzat el lehet olvasni. Ami nem terjedhet ki minden esetre pont azért, mert szabályzat Sokszor vannak kivételek
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ami nem terjedhet ki minden esetre pont azért, mert szabályzat Sokszor vannak kivételek Na most már nyakon váglak.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szívesen Gyoka, jól okoskodtál (azért kaptad a pontot), a Kantinba betettem az öt kard képét. Köszi! És persze köszönet a kvízért is. Bárki bármit mond, jó volt.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Na most már nyakon váglak. Csak hogy nem hagyom
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. De valóban elrettentő pl. a számomra is, hogy alkudozásba megy az egész, hogy kinek jár fél pont meg ilyenek... Hát még milyen bosszantó, mikor nagy kedvvel belevágsz, hogy csinálsz egy jó hangulatú kis mókát, aztán a felét azzal töltöd, hogy alkudozol, mert ezért, vagy azért, vagy amazért ennek nem jár pont, annak meg igen... És persze a pontot az i-re az teszi fel, hogy az egész fáradozást csak három embernek jut eszébe megköszönni...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Bárki bármit mond, jó volt. Jaja, jó kérdések voltak, gondolkodni is kellett igen erősen néha
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én barom... Köszönet a kvízért, Dzséjt!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Hát még milyen bosszantó, mikor nagy kedvvel belevágsz, hogy csinálsz egy jó hangulatú kis mókát, aztán a felét azzal töltöd, hogy alkudozol, mert ezért, vagy azért, vagy amazért ennek nem jár pont, annak meg igen... És persze a pontot az i-re az teszi fel, hogy az egész fáradozást csak három embernek jut eszébe megköszönni...Ne szívd mellre ennyire! minden tekintetben rekordot állított fel ez a kvíz. A folytatás a Kantinban. Szerkesztve: 2009. Október 23. - Ody Mandrell
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én sem köszöntem még meg , pedig igazán élveztem (az alkudozások kivételével...). Köszönöm!
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Köszi Dzséjt a kérdéseket meg a pontokat is amiket kaptam
Ajánlott hozzászólás