Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ozzel is ráncolta, aztán nézd, hova jutott: fennakadtak a szemei. Karrde, a Birodalom? No és ki végezte szépen a Birodalomban? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megérkezett Vader és megölte a parancsnokot. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Needa járt a legrosszabbul. Ő még a felelősséget is vállalta. Nem mintha lett volna más választása , meg egyébként tök mindegy is volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A birodalmi tiszt elment és peep-showra költötte a pénzt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nem tudtak visszaadni neki pedig kicsit elszámolta magát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megvesztegetési incidens, az történt. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gondolom, valaki ellopta. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. de hülye vagyok, mást akartam írni, megláttam a kérdést, erre abba írtam a választ, szóval lentebb van a jó válasz,mint a kérdés b*** ezt nagyon elszúrtam most A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megérkezett Vader és megölte a parancsnokot. Így van ez: néhányan tudják a válaszokat, mi többiek meg jól elszórakoztatjuk magunkat A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. úgy tűnik, ezt a sztorit larával ismerjük csak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. No és ki végezte szépen a Birodalomban? A rohamosztag, zenekart alapíthattak az ewokokkal. Ők lettek a hangszerek. Gyoka, direkt válogattál azokból a könyvekből, amiket nem olvastam? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. de hülye vagyok, mást akartam írni, megláttam a kérdést, erre abba írtam a választ, szóval lentebb van a jó válasz,mint a kérdés b*** ezt nagyon elszúrtam most Ennyire stréberek azért már ne legyünk Kérdés előtt már ott a válasz?!?! Ejnye A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én egy hete olvastam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én egy hete olvastam Te tényleg elolvastad az összes könyvet, amit Gyoka beírt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én egy hete olvastam Na így könnyű A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Te tényleg elolvastad az összes könyvet, amit Gyoka beírt Amiket Lara olvasott, azokat írta be Gyoka A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. szóval eredetileg azt akartam írni dzséjtnek, hogy aham A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Csak majdnem mindet... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. nekem ilyen olvasásra nem volt kapacitásom A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Amiket Lara olvasott, azokat írta be Gyoka Jedirend bunda! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ody: Én is erre céloztam, de nem mertem ilyen simán leírni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Együtt meditültek a könyveken A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Kikérem magamnak A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Naszó! Nem, nem direkt raktam be olyan kérdéseket, amikről nem olvastál, Dzséjt. Sőt, nem tudom azt sem, ki melyik könyvet olvasta, mert direkt nem néztem meg. No de jöjjön a következő kérdés, az hátha jobban megy majd... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Lara beindította a hiperhajtóműveit, amíg ti poénkodtok... Ismét szerzett egy pontot. 8. Mi volt a neve Xizor női testőrének? Mi volt a különlegessége? (A Birodalom árnyai) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Guri A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Guri és android volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Naszó! Nem, nem direkt raktam be olyan kérdéseket, amikről nem olvastál, Dzséjt. Sőt, nem tudom azt sem, ki melyik könyvet olvasta, mert direkt nem néztem meg. Nem versz át a Jedik dogmatikus szövegeivel. Ahhoz, hogy te légy a kvízmester a játékosok átfogóbb ismerete szükséges! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. guri, droid volt A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Mell Ben Eros - a neve egyúttal tükrözi specialitását is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás