Hozzászólás ideje: Péntek 06:232 napja Nekem az előző jobban adta, de nem rossz. Sok új dolog nem derült ki egy jó kalandfilm lesz, de azért remélem lesz más csemege is a filmben
Hozzászólás ideje: Péntek 06:302 napja Atom jó lesz! Nálam egy kicsit még inkább rápakolt az előző előzetesre, főleg mert az alapsztoriból is megvillantott valamit. Nal Huttát imádni fogom, csak úgy, mint az anzellán-Grogu szálat. Bő egy hónap, el se hiszem, hogy mindjárt új SW mozira ülhetünk be! Egyébként az Andor és a Maul után jó lesz visszatérni a kicsit kalandosabb, mesésebb SW vonalhoz. Az amcsiknál a jegyvásárlás is elkezdődött! Szerkesztve: Péntek 06:322 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Péntek 10:101 napja 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Egyébként az Andor és a Maul után jó lesz visszatérni a kicsit kalandosabb, mesésebb SW vonalhoz.Nekem is ez jutott eszembe a trailer láttán. Nagyszerű sorozatok az említettek, de azért én személy szerint jobban szeretem a Star Wars kalandosabb, könnyedebb, vidámabb oldalát.
Hozzászólás ideje: Péntek 12:321 napja Szerző Rottát nagyon titkolják. Yodával egyetértve, nekem is jobban tetszett az előző, de ez se szégyenkezhet. Van egy sejtésem, hogy mi lesz majd a végkifejlet, amúgy meg egy szórakoztató kalandfilmnek néz ki.
Hozzászólás ideje: Péntek 13:291 napja Szerintetek az Ikrek sziámik? Akárhányszor megjelennek, mindig ugyanabban a pózban vannak összefonódva.
Hozzászólás ideje: Péntek 18:101 napja Nem mondom, hogy a legjobb trailer, de ami igazán feltűnő, hogy nagyon jó lesz a film minősége. A vizualitásra gondolok, hogy kilép a tv-sorozat feelingből, persze az sem volt kutya, de talán érthető mire célzok.
Hozzászólás ideje: Péntek 20:431 napja 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Szerintetek az Ikrek sziámik? Akárhányszor megjelennek, mindig ugyanabban a pózban vannak összefonódva.Ez már bennem is felmerült. Szerintem sziámik.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.